Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χθες παρκαρα παραλληλα με τις γραμμες του ΗΣΑΠ στην Ν.Ιωνια μαζι με αλλα αμαξια μιας και το Δημοτικο parking ηταν γεματο .

Πηρα τον ηλεκτρικο και κατεβηκα  κεντρο για μια ωρα και γυρισα . Παω στο αυτοκινητο (Ηonda CRV) και μολις πλησιασα ..εμεινα .

Χτυπημενο πισω αριστερα αρκετα ....Μπαινω μεσα και βλεπω ενα χαρτακι στους υαλοκαθαριστηρες .

Μου το αφησε ενα "αγιο" παλικρι με στοιχεια της Alfa romeo που με χτηπησε και τηλεφωνο του παιδιου . Τον πηρα και μου ειπε τι εγινε ενα μπαμ απο καραμπολα που δεν καταλαβαν πως εγινε και ο οδηγος που με χτηπησε εφυγε με το ζορι με το αμαξι του που ειχε παθε μεγαλη ζημια και με το ζορι κινιοταν  .

Τον εχω ευχαριστησει πολλες φορες ..

Ηρθε  το βραδυ σπιτι η φροντιδα ατυχημταος της Alianz εκαν δηλωση σε tablet (μου την εστειλαν με email σημερα) και  μου ειπε ονομα κατοχου της Alfa ... Οχι συνηθισμενο ονομα (Ηπειρωτικο) μπηκα στο 1188.gr και Αττικη μου εδινε δυο πιθανα ατομα .

Για καλη μου τυχη με το πρωτο που σηκωσε μια γυναικα και ρωτησα αν εχουν μια Alfa romeo μαυρη μου ειπε ναι και ζητησα τον αντρα της .

Του ειπα τι ειχε συμβει και τι εχω μαρτυρα και αρχισε τα κλαψουρισματα οτι ηταν βιαστικος , δεν ειχε χαρτι και αλλες μαλακιες και οτι θα πηγαινε σημερα απο εκει αν ηταν ακομα το αυτοκινητο μου εκει  ...Σημειο που οσοι παρκαρουν ειναι για λιγη ωρα και οχι ...γειτονια .

Μου ειπε οτι Τριτη θα παει να κανει δηλωση αλλα η συμεπριφορα του την ωρα του ατυχηματος δεν μου δινει σιγουρια εκτος και τον πιεσει η Εθνικη σφαλιστικη που εχει ...

Θα ενημερωσω την Τριτη και για το ονομα κατουχου και θα δουμε .... Αν κανει δηλωση καλως αλοιως ..Η ζημια ειναι σιγουρα πανω απο 1000αρικο και ισως παραπανω .

Δημοσ.

Σε παρόμοια περίπτωση. Είχα παρκάρει και μου εγδαρε το προφυλατηρα πίσω. πήρα στην ιντεραμερικαν ήρθε έβγαλε φωτο και μετά από κάποιες μέρες με ειδοποησαν πως μπορώ να το πάω όπου θέλω να το φτιάξω. Ο μόνος φόβος ήταν η πιθανότητα να είναι ανασφαλιστος ο άλλος αλλά όλα καλά

• Like 1
Δημοσ.

Καλό θα είναι να πας στην τροχαία νέας Ιωνίας, κοντά στα φανάρια του βλαχου είναι να κάνεις μια εγράφη να υπάρχει. Η ασφαλιστικες ψάχνουν τα πάντα να μην πληρώσουν.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό θα είναι να πας στην τροχαία νέας Ιωνίας, κοντά στα φανάρια του βλαχου είναι να κάνεις μια εγράφη να υπάρχει. Η ασφαλιστικες ψάχνουν τα πάντα να μην πληρώσουν.

Μου ειπε ο ασφαλιστης και καλεσα το 100 αλλα επειδη μενω Λυκοβρυση μου ειπαν κι αυτοι οτι αν θελω καταγραφη να παω στην τροχαια Ν .Ιωνιας.Αυτα ομως πριν μαθω ονομα κλπ αυτου του μαλακα που μου την εκανε .Μαλλον θα παω σημερα ή αυριο .Μου ειπαν οτι ειναι 24ωρη .

Δημοσ.

Μακάρι να ξεμπερδέψεις εύκολα! Για κάτι τέτοια δεν πληρώνουμε ασφάλεια; Μπράβο και σε αυτόν που σε βοήθησε!

• Like 3
Δημοσ.

Εννοειται...Αυριο βραδυ θα ξαναπαρω τηλεφωνο αυτον που με χτυπησε να δω αν θα παει την Τριτη να κανει δηλωση .Αν παει θα ταλαιπωρηθω 6-7 μερες  αλλα θα φτιαχτει το αμαξι αλοιως....

Αν δεν κανει δηλωση η μονη λυση ειναι με διακαστηρια ?

Δημοσ.

Αν ηθελε να κανει δηλωση θα καλουσε την φροντιδα ατυχηματος να ενημερωσει και να την κανει επιτοπου ακομα και την ημερα που τον πηρες τηλ. εκτος αν ειναι ασχετος και δεν ξερει και παει εκεινη την ημερα που λες.. αν δεν κανει δηλωση τοτε θα περιμενεις δικαστικως εκτος και αν η ασφαλιστικη του καταλαβει οτι ειναι λαθος θα αλλαξει την δηλωση..παντως ο συγκεκριμενος για να εφυγε καποια μαλακια θα ειχε κανει εκτος αν οντως τρομαξε και την εκανε..

Η τροχαια εκανε διαδικασια για την εγκαταλειψη;

Δημοσ.

Λογικο ειναι αυτο που λες αλλα νομιζεις ξερουν ολοι την φροντιδα ατυχηματος ? Καποιες εταιριες την προσφερουν μονο στον τοπο ατυχημτος οπως η Εθνικη που εχει αλλα  καποιες αλλες οπως η Alianz ερχοντε και μετα στο σπιτι .

Προφανως και δεν ηθελε να κανει αλλα τωρα που τον βρηκα θα ειναι χαζος να μην κανει αλλα ποτε δεν ξερουμε πως σκεφτεται ο καθενας.

Η ασφαλιστικη του μπορει να αλλαξει την δηλωση του και αν ναι για ποιο λογο να το κανει ? Το συμφερον της δεν ειναι να την δεχτει και οταν παμε στα δικαστηρια να μην εχει αυτη ευθυνη ?

Το κακο ειναι οτι εχει  προθεσμια 8 ημερων να κανει δηλωση ενω παλια αν θυαμαι καλα ηταν μονο 3 μερες και μετα εχει και η ασφαλιστικη του καποια προθεσμια να απαντηση αν δεχεται τυχον θετικη του δηλωση .

Τροχαια δεν φωναξα αλλα πηγα χθες και εκανε καταγραφη οσων ειπα .

Δημοσ.

Κε Γιάννη, σε αντίστοιχη διαδικασία με εσάς και ακολουθώντας την ίδια διαδικασία με εσάς (αναφορά στην τροχαία) με μόνη διαφορά ότι το αυτοκίνητο που είχε την ευθύνη χτύπησε γκαραζόπορτα και έχοντας τα 4 τελευταίους αριθμούς του αυτοκινήτου η διαδικασία ήταν η παρακάτω.

Βρήκα την πινακίδα του αυτοκινήτου με κάποιες μαρτυρίες γειτόνων και κάλεσα τα κεντρικά γραφεία της ασφαλιστικής εταιρείας.

Αυτοί με ενημέωσαν ότι δεν είχε κάνει δήλωση και να καλέσω εγώ την ασφαλίστρια της.

Η ασφαλίστρια της στη συνέχεια με ενημέρωσε ότι θα με καλέσει και εγώ μετά από επίμονα τηλέφωνα προς αυτήν και τα κεντρικά γραφεία και άριστη εξυπηρέτηση από τους τελευταίους μου έκανε δήλωση και μου κάλυψαν όλο το ποσό της ζημιάς.

Θέλω να σε ενημερώσω να καλέσεις το συντομότερο δυνατό την ασφαλιστική την Τρίτη και να τους πιέσεις να γίνει δήλωση ατυχήματος. Νομίζω ότι και η ασφαλιστική θα σε βοηθήσει και δεν θέλουν και αυτοί να οδηγούνται γενικά αυτές οι καταστάσεις σε δικαστήρια. Δυστυχώς πρέπει να τρέχουν οι παθόντες με την παραπάνω ταλαιπωρία και όχι αυτοί που προκαλούν τη ζημία. 

Δημοσ.

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου...Ξερω οτι απο Τριτη θα εχω τρεξιματα αν δεν παει το πρωι να κανει δηλωση .

Ισχυει οτι εχει 8 μερες περιθωριο να κανει δηλωση  και αναγκαστικα πρεπει να περιμενω πριν φτιαξω το αυτοκινητο ?

Δημοσ.

Με χτυπησε μια "κυρια" και την κοπανησε οσο ημουν παρκαρισμενος!

ελα μου ντε που ημουν μεσα και αραχτος οταν με χτύπησε.

με το πασο μου ειδα την πινακιδα και πηγα στην αστυνομια.

Η αστυνομια την καλεσε και κοτεψε με την μια! ειπε θα κανει δηλωση.

ενημερωσα την ασφαλιστικη και μετα απο μια βδομαδα το δηλωσε αρα ειναι πανω απο 3 μερες.

Για τις 8 δεν γνωριζω να απαντησω

• Like 1
Δημοσ.

Λογικο ειναι αυτο που λες αλλα νομιζεις ξερουν ολοι την φροντιδα ατυχηματος ? Καποιες εταιριες την προσφερουν μονο στον τοπο ατυχημτος οπως η Εθνικη που εχει αλλα καποιες αλλες οπως η Alianz ερχοντε και μετα στο σπιτι .

Προφανως και δεν ηθελε να κανει αλλα τωρα που τον βρηκα θα ειναι χαζος να μην κανει αλλα ποτε δεν ξερουμε πως σκεφτεται ο καθενας.

Η ασφαλιστικη του μπορει να αλλαξει την δηλωση του και αν ναι για ποιο λογο να το κανει ? Το συμφερον της δεν ειναι να την δεχτει και οταν παμε στα δικαστηρια να μην εχει αυτη ευθυνη ?

Το κακο ειναι οτι εχει προθεσμια 8 ημερων να κανει δηλωση ενω παλια αν θυαμαι καλα ηταν μονο 3 μερες και μετα εχει και η ασφαλιστικη του καποια προθεσμια να απαντηση αν δεχεται τυχον θετικη του δηλωση .

Τροχαια δεν φωναξα αλλα πηγα χθες και εκανε καταγραφη οσων ειπα .

Γιατι την ασφαλιστικη δεν την συμφερει να μπει σε εξοδα αν ο πελατης της φαινεται ξεκαθαρα πως φταιει.
Δημοσ.

Γιατι την ασφαλιστικη δεν την συμφερει να μπει σε εξοδα αν ο πελατης της φαινεται ξεκαθαρα πως φταιει.

Καλημερα .Αν ο πελατης κανει αρνητικη ή καθολου δηλωση εχει ευθυνη η ασφαλιστικη ή μονο ο πελατης ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...