abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Και εγώ σου λέω πως οι συγκρίσεις σου δεν δείχνουν τίποτα απολύτως. Και σε ρωτάω 4960χ στα 22nm ή 6850κ στα 14nm (και με την μισή τιμή), οι άθλιες συγκρίσεις δεν βοηθάνε καθόλου πάντως. μαλλον στον τοιχο μιλαω. Το θεμα ειναι οτι υποστηριζεις ακριβως οτι και εγω. Αρα μαλλον κουβεντα να γινεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 μαλλον στον τοιχο μιλαω. Το θεμα ειναι οτι υποστηριζεις ακριβως οτι και εγω. Αρα μαλλον κουβεντα να γινεται. Με τη διαφορά πως εγώ δεν χρησιμοποιώ λάθος τρόπους για να πώ αυτό που θέλω!! Και η λιθογραφική μέθοδος παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση ενός επεξεργαστή. Και ξεκινάς και απο λάθος βάση...ποιός σου είπε πως θα φοράει x1 το switch? Για custom tegra λέει η ninty (κι εγώ πιστεύω πως θα έχει τον x1, αλλά δεν αναφέρω κάτι μέχρι να ειπωθεί επίσημα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Με τη διαφορά πως εγώ δεν χρησιμοποιώ λάθος τρόπους για να πώ αυτό που θέλω!! Και η λιθογραφική μέθοδος παίζει σημαντικό ρόλο στην απόδοση ενός επεξεργαστή. Και ξεκινάς και απο λάθος βάση...ποιός σου είπε πως θα φοράει x1 το switch? Για custom tegra λέει η ninty (κι εγώ πιστεύω πως θα έχει τον x1, αλλά δεν αναφέρω κάτι μέχρι να ειπωθεί επίσημα)Η αρχικη λαθος προσεγγιση ηταν οτι ενας 20nm cpu ειναι σαπιος και δεν εγινε απο εμενα. Εγω εφερα παραδειγμα που δειχνει το αντιθετο. Εσυ μιλησες για τιμες το οποιο ειναι τελειως off. Μιλησα για τον x1 και οχι για αυτον του switch ο οποιος ειναι 20nm και εχει μια gpu 2x καλυτερη απο οτι υπαρχει σημερα σε οποιοδηποτε mobile apu. Μην τα μπερδευεις. Εκτος εαν μιλαω με κανα 20χρονο να το ληξουμε το θεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Η αρχικη λαθος προσεγγιση ηταν οτι ενας 20nm cpu ειναι σαπιος και δεν εγινε απο εμενα. Εγω εφερα παραδειγμα που δειχνει το αντιθετο. Εσυ μιλησες για τιμες το οποιο ειναι τελειως off. Μιλησα για τον x1 και οχι για αυτον του switch ο οποιος ειναι 20nm και εχει μια gpu 2x καλυτερη απο οτι υπαρχει σημερα σε οποιοδηποτε mobile apu. Μην τα μπερδευεις. Εκτος εαν μιλαω με κανα 20χρονο να το ληξουμε το θεμα Προφανώς δεν ξέρεις από επεξεργαστές και οι συγκρίσεις που κάνεις το αποδεικνύουν. Λες για εναν επεξεργαστή στα χαρτιά, τον δούλεψες για να ξέρεις οτι αυτα που λες ισχύουν? Για τιμές δεν μίλησα παρα μόνο για τον 4960x για να δεις πόσο άχρηστη σύγκριση έκανες. Το άλλο παιδί σου έλεγε για SoC (αν έχει δίκιο η άδικο το συζητάμε), αλλα εσύ ήσουν που αρχισες να συγκρίνεις ο,τι έβρισκες μπροστά σου! Ένας i3 στα 22nm είναι χειρότρος απο εναν i3 στα 14nm τουλάχιστον στην κατανάλωση (που επιρεάζει και το performance) βέβαια δεν τον καθιστά 'σάπιο', αλλά κατώτερο. Περίμενε να βγεί το μηχάνημα και μετά εκφέρεις γνώμη, αυτό κάνουν οι ενήλικες σε αντίθεση με τα 15χρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Προφανώς δεν ξέρεις από επεξεργαστές και οι συγκρίσεις που κάνεις το αποδεικνύουν. Λες για εναν επεξεργαστή στα χαρτιά, τον δούλεψες για να ξέρεις οτι αυτα που λες ισχύουν? Για τιμές δεν μίλησα παρα μόνο για τον 4960x για να δεις πόσο άχρηστη σύγκριση έκανες. Το άλλο παιδί σου έλεγε για SoC (αν έχει δίκιο η άδικο το συζητάμε), αλλα εσύ ήσουν που αρχισες να συγκρίνεις ο,τι έβρισκες μπροστά σου! Ένας i3 στα 22nm είναι χειρότρος απο εναν i3 στα 14nm τουλάχιστον στην κατανάλωση (που επιρεάζει και το performance) βέβαια δεν τον καθιστά 'σάπιο', αλλά κατώτερο. Περίμενε να βγεί το μηχάνημα και μετά εκφέρεις γνώμη, αυτό κάνουν οι ενήλικες σε αντίθεση με τα 15χρονα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω ξεκινησει ποτε συζητηση και απο οτι φαινεται ακομα και στο ινσομνια η πρωτη κουβεντα που θα ειπωθει θα ειναι φανατισμενη που δειχνει και τις ηλικιες που αναφερονται.Δυστυχως απαντησα σε μια κουβεντα της οποιας το αποτελεσμα της ειναι ακριβως αυτο. Να μιλαμε και να μην καταλαβαινομαστε γιατι καποιοι τα πραγματα τα βλεπουν επιφανειακα. Δυστυχως και ευτυχως δε θα ξανασυμμετεχω σε συζητησεις του ινσομνια γιατι κοντευουν να χασουν σε ποιοτητα και απο αυτες του you tube που γινονται μαχες ασχετων. Καλο ηταν οποιος συμμετεχει σε συζητηση να ξεκιναει απ την αρχη να μην γενικολογει υπερβαλει η ξεφευγει απ το θεμα για να βγαζει σωστα συμπερασματα.Τελος.Καλη συνεχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexis67676767 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν εχω ξεκινησει ποτε συζητηση και απο οτι φαινεται ακομα και στο ινσομνια η πρωτη κουβεντα που θα ειπωθει θα ειναι φανατισμενη που δειχνει και τις ηλικιες που αναφερονται.Δυστυχως απαντησα σε μια κουβεντα η οποια το αποτελεσμα της ειναι ακριβως αυτο. Να μιλαμε και να μην καταλαβαινομαστε γιατι καποιοι τα πραγματα τα βλεπουν επιφανειακα. Δυστυχως και ευτυχως δε θα ξανασυμμετεχω σε συζητησεις του ινσομνια γιατι κοντευουν να χασουν σε ποιοτητα και απο αυτες του you tube που γινονται μαχες ασχετων. Καλο ηταν οποιος συμμετεχει σε συζητηση να ξεκιναει απ την αρχη να μην γενικολογει υπερβαλει η ξεφευγει απ το θεμα για να βγαζει σωστα συμπερασματα.Τελος.Καλη συνεχεια! Το κατάλαβες οτι όλα αυτά τα έκανες κυρίως εσύ, έτσι? Καλή συνέχεια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το κατάλαβες οτι όλα αυτά τα έκανες κυρίως εσύ, έτσι? Καλή συνέχεια!οχι καταλαβα πως πριν μπεις σαν σφηνα στη συζητηση δεν μπηκες καν στον κοπο να πας στην αρχη των συζητησεων για να καταλαβεις σε ποιον επρεπε να θεσεις το πρωτο σχολιο σου περι συγκρισης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
condemned Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 για μια ακομη φορα η sammy δειχνει το δρομο...ολα τα αλλα ειναι περιττα.ευγε!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
abbath81 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δεν ξεχωρίζεις καν τα 22nm Tri-gate της Intel με το αποτυχημένο mobile only 20nm planar SoC. Ψάξε λίγο γιατί τα 20nm planar θεωρούνται αποτυχία και γιατί δεν βγάλαν desktop GPUs η Nvidia και η AMD στα 20nm.αυτο δεν παιζει κανεναν ρολο στην αποδοση του x1 μιας και εχει και την καταλληλη υποστηριξη στην ψυξη του με το shield. Στα κινητα οντως ειχε θεμα.Δεν ειναι τυχαιο πως η nintendo αποφασισε να χρησιμοποιησει εναν custom x1 και οχι οποιονδηποτε samsung η snapdragon μιας και αναζητουσε το καλυτερο δυνατο mobile apu εκεινη τη στιγμη το οποιο ηταν της nvidia και με διαφορα.Δυστυχωςη nvidia ειδικευεται μονο σε gpu.Οταν βγηκε ο x1 στην αγορα το καλυτερο της samsung που ειχε να προσφερει ηταν ο 7420 του s6 που απεχει μιλια σε αποδοση gpu παροτι διπλα διπλα σε cpu.Και επειδη το α και το ω για gaming ειναι η gpu(βλεπε και ps4 pro με τον τραγικο cpu αλλα πανισχυρη gpu τα παει πολυ καλα) ο x1 ειναι πολυ καλος για τις αναγκες του switch και θα φανει απο τις πωλησεις.Το wii με τα τρισαθλια specs ακομα παλευουν τα ps3 και 360 να το φτασουν σε πωλησεις.Εδω ειμαστε υπομονη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα