nickvas19 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εχω ενα windows phone ειχα ολες τις εφαρμογες στην sd. Την εβγαλα για να σωσω τις φωτο μου και εσβησα τα παντα. Ομως τωρα εχω θεμα με τις εφαρμογες που ηταν στην καρτα. εαν πατησω σε μια απο αυτες δεν θα με αφησει.Θα μου πει οτι η εφαρμογη ειναι στην sd,εαν την εχετε βαλει περιμενετε μεχρι να φορτωσει.Να την σβησω δεν με αφηνει. Μπαινω στο store ουτε απο εκει μ αφηνει...και ουτε να το εγκαταστησω,λεει οτι ειναι εγκατεστημενη. τι να κανω ωστε να αποφυγω την επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων; επισης πως κανω αντιγραφη των επαφων μου στην σιμ?! 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Γεια σου Νικο! Επειδη φορμαρες την καρτα sd δε γινεται να διαγραψεις εφαρμογες...η μονη λυση ειναι επαναφορα..(restart δοκιμασες Επισης οι επαφες συγχρονιζονται με το hotmail σου λογαριασμο που εχεις βαλει στο κινητο και νομιζω δε γινεται να τα σωσεις στην sim!
nickvas19 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 μπελας! σε ευχαριστω να σαι καλα.τελος ξερεις εαν γινεται να μην βαλω καθολου οutlook λογαριασμο στο κινητο; 1
olimpiakos 7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ναι γινεται να μην βαλεις καθολου! Απλα για τις επαφες δεν ξερω που θα αποθηκευονται!! Επισης νομιζω δεν μπορεις να κατεβασεις εφαρμογες χωρις outlook(δοκιμασε ομως να δεις)!
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 επειδή είχα κάνει ακριβώς το αντίστοιχο,στο store εβγαζε προβλημα. Αν το πατήσεις καμια 10αρια φορές θυμάμαι πέταγε ενα error και μετά εβλεπε ότι δεν είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή οπότε και μου έλεγε αν θέλω να την εγκαταστήσω στην μνήμη συσκευής. Εχουν περάσει 2 μήνες απο τότε βέβαια 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα