vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ρέ φίλε μπες σε κάνα άλλο θέμα, εννοείται ότι το μετανιωσα και πήρα με 800. Δεν γίνεται χωρίς 4G.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τρελός είσαι; ήθελα 800 λέμε και τα καινούρια δεν έχουν. Ρέ φίλε μπες σε κάνα άλλο θέμα, εννοείται ότι το μετανιωσα και πήρα με 800. Δεν γίνεται χωρίς 4G. Άρα ουτε και σε αυτό μπορείς να με βγάλεις τρελλό. Τεσπα, το κινητό ειναι jet και εχε υποψη οτι αν δε σου αρέσει το miui ως launcher μπορεις να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Άρα ουτε και σε αυτό μπορείς να με βγάλεις τρελλό. Τεσπα, το κινητό ειναι jet και εχε υποψη οτι αν δε σου αρέσει το miui ως launcher μπορεις να εγκαταστήσεις κάποιον άλλο Εντάξει λογικός είσαι λολ. Τα ξέρω ρε συ 10 χρόνια ρίχνω χρήμα σε αυτές τις μπιμπλακιες. Είναι απλά αρρώστια.
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τόσα χρόνια δεν βαρέθηκες; Από αλλού το πήρα καμία σχέση με Mediamarkt. Οχι, λογικά θα το κρατήσω λίγο, περιμένω P10 γιαυτό δνε κάνω άνοιγμα μεγάλο. ποτέ έγινε αυτό το s7 δεν ήθελές?
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ποτέ έγινε αυτό το s7 δεν ήθελές? Εσύ πιο ήθελες;
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 εχω ήδη αυτό που θέλω Εγώ θέλω πολλά τι να κάνουμε, δεν είμαστε ίδιοι όλοι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα