Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι γραφουμε εδω χαχαα Φιλε εισαι ασχετος συγνωμη....δεν εχεις ιδεα! αρχηγέ αν δεν σε κουράζω διαβασε λίγο τι παίζει. http://www.mediamarkt.gr/el/shop/return.html
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 αρχηγέ αν δεν σε κουράζω διαβασε λίγο τι παίζει. http://www.mediamarkt.gr/el/shop/return.html Φιλε με κουραζεις γιατι το εχω κανει πανω απο 4 φορες... οποιος θελει ερχεται μαζι μου την επομενη φορα στα media market πυλαιας ! εσυ εισαι πιο ασχετος γιατι τα μελη λεμε μπορουν εως 28 ημερες!!!!!!!! http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500073497 ΟΡΙΣΤΕ ΚΥΡΙΟΙ !!! http://tech.in.gr/news/article/?aid=1500073497 Τα μέλη του Club θα έχουν το διπλάσιο χρόνο για να επιστρέψουν το προϊόν που αγόρασαν. Αυτό σημαίνει ότι αντί για 14 θα έχουν 28 ημέρες για να αποφασίσουν αν θα επιστρέψουν το προϊόν που αγόρασαν. Τέλος, μετά την εγγραφή κάθε μέλους, όλες οι αγορές του θα αποθηκεύονται αυτόματα στο λογαριασμό του με τον ίδιο να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτές όποτε το θελήσει, για παράδειγμα σε περίπτωση που χρειαστεί να χρησιμοποιήσει την εγγύηση και δε την έχει ή την απόδειξη για να κάνει αλλαγή.
saruman123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Διαβάζεις εδώ και κάνΕ ότι καταλαβαίνεις μετά http://www.insomnia.gr/topic/633212-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-4g-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB/?fromsearch=1
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Διαβάζεις εδώ και κάνΕ ότι καταλαβαίνεις μετά http://www.insomnia.gr/topic/633212-%CF%84%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%AF%CE%B6%CE%B5%CE%B9-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B9%CF%82-%CF%83%CF%85%CF%87%CE%BD%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%84%CF%89%CE%BD-4g-%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CF%84%CF%8D%CF%89%CE%BD-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BB/?fromsearch=1 Σε ευχαριστω!
tasos-e Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Θεσσαλονίκη είμαι έχω wind έχω σχεδόν παντού 4g,γυρνάω όλη την πόλη λόγο δουλειάς αλλά δεν ξέρω με ποιές μπάντες παίζει το τηλέφωνο γιατί αυτό που έχω τις παίζει όλες. Δύσκολα είναι προς το Πλαγιάρι και πέρα,αλλά εκεί και τα άλλα έχουν θέματα.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ετσι γραφουμε εδω χαχαα Φιλε εισαι ασχετος συγνωμη....δεν εχεις ιδεα! Φιλε με κουραζεις γιατι το εχω κανει πανω απο 4 φορες... οποιος θελει ερχεται μαζι μου την επομενη φορα στα media market πυλαιας ! εσυ εισαι πιο ασχετος γιατι τα μελη λεμε μπορουν εως 28 ημερες!!!!!!!! Το ποιος ειναι άσχετος και δεν εχει ιδεα τι γίνεται θα φανεί εκ τους αποτελέσματος. Θα χρησιμοποιήσω δικά σου λόγια "Δεν νιωθεις καλα αγορι μου ; παρε τηλεφωνο στα media και ΡΩΤΑ" και για να σε προστατευσω απο λάθος κίνηση που θα σου στοιχίσει χρήματα πάρε τηλέφωνο στο club και πες ακριβώς : "Είμαι μέλος, θελω να παρω ενα κινητό smartphone, να το χρησιμοποιήσω 20 ημέρες και αν δε μου κανει, να το επιστρεψω και να παρω τα χρήματα μου πίσω, μπορω; " Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, αλλά δε χρειάζεται να μας πεις οτι πήρες και τι σου απαντησαν αλλά μην το τραβάς άλλο, γιατί οσο απαντάς εκτείθεσαι περισσότερο. ontopic: Αν σου χρειαζεται το 4g βρες ενα κινητό που να το υποστηρίζει σε οσες περισσότερες συχνότητες μπορει. Θεσσαλονίκη είμαι έχω wind έχω σχεδόν παντού 4g,γυρνάω όλη την πόλη λόγο δουλειάς αλλά δεν ξέρω με ποιές μπάντες παίζει το τηλέφωνο γιατί αυτό που έχω τις παίζει όλες. Δύσκολα είναι προς το Πλαγιάρι και πέρα,αλλά εκεί και τα άλλα έχουν θέματα. ποιο κινητό έχεις;
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το ποιος ειναι άσχετος και δεν εχει ιδεα τι γίνεται θα φανεί εκ τους αποτελέσματος. Θα χρησιμοποιήσω δικά σου λόγια "Δεν νιωθεις καλα αγορι μου ; παρε τηλεφωνο στα media και ΡΩΤΑ" και για να σε προστατευσω απο λάθος κίνηση που θα σου στοιχίσει χρήματα πάρε τηλέφωνο στο club και πες ακριβώς : "Είμαι μέλος, θελω να παρω ενα κινητό smartphone, να το χρησιμοποιήσω 20 ημέρες και αν δε μου κανει, να το επιστρεψω και να παρω τα χρήματα μου πίσω, μπορω; " Το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει, αλλά δε χρειάζεται να μας πεις οτι πήρες και τι σου απαντησαν αλλά μην το τραβάς άλλο, γιατί οσο απαντάς εκτείθεσαι περισσότερο. ontopic: Αν σου χρειαζεται το 4g βρες ενα κινητό που να το υποστηρίζει σε οσες περισσότερες συχνότητες μπορει. ποιο κινητό έχεις; Τελικά τους πήρες τηλέφωνο; Βρήκα τελικά έπειτα από ταλαιπωρία σφραγισμένο redmi 3s prime με την 800 πάνω... Στα 160 εγώ ελληνικό τελευταίο κομμάτι ήταν. Γ@μηθηκ@ για να το βρω. Όσο για τα media market με ξέρουν πάνω απο 8 χρόνια σαν πελάτη.. Έχω ρίξει απίστευτο χρήμα και αλλάζουν τα πάντα. Εσύ πες ότι θες.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βρήκα τελικά έπειτα από ταλαιπωρία σφραγισμένο redmi 3s prime με την 800 πάνω... Στα 160 εγώ ελληνικό τελευταίο κομμάτι ήταν. Καλοδουλευτο 1
ziaba Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλοδουλευτο για κάνα 3ήμερο, μετά την καθαρά Δευτέρα τον βλέπω να ξανανοίγει πάλι thread αγοράς συσκευής 2
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 για κάνα 3ήμερο, μετά την καθαρά Δευτέρα τον βλέπω να ξανανοίγει πάλι thread αγοράς συσκευής +1 και δευτερο θέμα, οτι η media ειναι κλεφτες και δεν παιρνει πίσω το κινητό 1
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 +1 και δευτερο θέμα, οτι η media ειναι κλεφτες και δεν παιρνει πίσω το κινητό Τόσα χρόνια δεν βαρέθηκες; Από αλλού το πήρα καμία σχέση με Mediamarkt. για κάνα 3ήμερο, μετά την καθαρά Δευτέρα τον βλέπω να ξανανοίγει πάλι thread αγοράς συσκευής Οχι, λογικά θα το κρατήσω λίγο, περιμένω P10 γιαυτό δνε κάνω άνοιγμα μεγάλο.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τόσα χρόνια δεν βαρέθηκες; Από αλλού το πήρα καμία σχέση με Mediamarkt. χαχαχα δηλαδή το πρωί μας έπρηξες για note4, mediamarkt και κινητό χωρίς 800αρες και τελικά πήρες 3s, απο αλλο μαγαζί και με 800αρα Ό,τι να'ναι! Στο λεω πάλι, σταμάτα να το τραβας, εκτείθεσαι όλο και περισσότερο.
vairass Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 χαχαχα δηλαδή το πρωί μας έπρηξες για note4, mediamarkt και κινητό χωρίς 800αρες και τελικά πήρες 3s, απο αλλο μαγαζί και με 800αρα Ό,τι να'ναι! Στο λεω πάλι, σταμάτα να το τραβας, εκτείθεσαι όλο και περισσότερο. Τρελός είσαι; ήθελα 800 λέμε και τα καινούρια δεν έχουν.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μολις πηρα τηλεφωνο στη wind και μου ειπαν οτι το 4G τους παιζει σε 800/1800/2600 εντος πολεως εχει καποιος wind με κινητο 1800/2600 και να πιανει μεσα στην πολη ; θελω να παω να σηκωσω σημερα απο media το Redmi 4 pro και δεν ξερω αν θα πιανει 4G μεσα στην πολη. Αλλιως θα το ανοιξω εκει μπροστα θα βαλω καρτα και το κανω επιστροφη επι τοπου. Τρελός είσαι; ήθελα 800 λέμε και τα καινούρια δεν έχουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα