mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Αντιλαμβάνομαι την νοσταλγία σου, αλλά έχουμε 2017. Και από το 1990 έχουν περάσει 27 χρόνια. Το 1/4 ενός αιώνα. Η εποχή που η ΑΕΚ έπαιρνε πρωταθλήματα και αυτός ήταν πρωθυπουργός. καμια νοσταλγια. τα honda του 1821, θα ειναι παντα καλυτερα απο το οποιοδηποτε hyundai του 2031. φυσικα αυτο ειναι αποψη μου & μπορεις να διαφωνεις αλλα δεν ειδα καπου την προταση σου για μαξ 3Κ. υγ - φαουβε οδηγεις ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 καμια νοσταλγια. τα honda του 1821, θα ειναι παντα καλυτερα απο το οποιοδηποτε hyundai του 2031. φυσικα αυτο ειναι αποψη μου & μπορεις να διαφωνεις αλλα δεν ειδα καπου την προταση σου για μαξ 3Κ. υγ - φαουβε οδηγεις ; Δεν ξέρω τι είναι το φαουβε, ένα γκολφ και ένα χάσκι οδηγώ. Όσον αφορά την άποψή σου, σεβαστή αλλά όσο δεν την αιτιολογείς κάπως είναι απλός φανμποϊσμός. Σε αυτά τα λεφτά, Corsa, Fiesta, Ibiza, Polo, Clio 2005 +, κυκλοφορούν αρκετά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δεν ξέρω τι είναι το φαουβε, ένα γκολφ και ένα χάσκι οδηγώ. Όσον αφορά την άποψή σου, σεβαστή αλλά όσο δεν την αιτιολογείς κάπως είναι απλός φανμποϊσμός. Σε αυτά τα λεφτά, Corsa, Fiesta, Ibiza, Polo, Clio 2005 +, κυκλοφορούν αρκετά. είδες που στο είπα ; φαουβε κ αγιος ο θεος. μοτερ που θα φτασει 300.000 κμ κ δε θα καιει σταγονα λαδι. φτηνα ανταλλακτικα. πληθωρα μεταχ - ιμιτασιον. νορμαλ τιμη σε καινουρια. ψαλιδια αθανατα. απειρα αφτερμαρκετ αν θες ακομη ανθεκτικοτερα. πραγματικο γκαζι κ οχι νεκροφορες οπως αυτα που ανεφερες. κιβωτια επισης αθανατα, οσο κανιβαλος κι αν ειναι καποιος. και αρκετα ακομη που θα σου γραψω μολις μας πεις για τα πλεονεκτηματα αυτων που προτεινες. υγ δεν καταλαβα γιατι δεν εγραψες ολοκληρωμενη την αποψη σου & γιατι ασχοληθηκες μαζι μου. προτασεις ηθελε ο ανθρωπος & του τις εδωσα. γραψε τις δικες σου & προχωρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 είδες που στο είπα ; φαουβε κ αγιος ο θεος. μοτερ που θα φτασει 300.000 κμ κ δε θα καιει σταγονα λαδι. φτηνα ανταλλακτικα. πληθωρα μεταχ - ιμιτασιον. νορμαλ τιμη σε καινουρια. ψαλιδια αθανατα. απειρα αφτερμαρκετ αν θες ακομη ανθεκτικοτερα. πραγματικο γκαζι κ οχι νεκροφορες οπως αυτα που ανεφερες. κιβωτια επισης αθανατα, οσο κανιβαλος κι αν ειναι καποιος. και αρκετα ακομη που θα σου γραψω μολις μας πεις για τα πλεονεκτηματα αυτων που προτεινες. υγ δεν καταλαβα γιατι δεν εγραψες ολοκληρωμενη την αποψη σου & γιατι ασχοληθηκες μαζι μου. προτασεις ηθελε ο ανθρωπος & του τις εδωσα. γραψε τις δικες σου & προχωρα. πολλα αθανατα ειπες αλλα αμα καρφωθει σε κανεναν ο οδηγός ή καρφωθει κανενας πανω του το αμαξι του '90 θα ειναι σίγουρα φερετρο... Ας σοβαρευτούμε, καποια στιγμη αυτα τα ρημαδια πρεπει να πανε για σκραπ... σε όλο τον πολιτισμο αυτό γινεται, μονο στα βαλκάνια και την αφρική-ασία τα οδηγούμε ακόμα (και οχι απο γουστο-αντικα κλπ)... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 οσον αφορα την παθητικη ασφαλεια, ειμαι μαζι σου. ετσι κι αλλιως στον τομεα αυτο μαλλον οι γερμανοι κερδιζουν πολυ ευκολα σε όλο τον πολιτισμο αυτό γινεται, μονο στα βαλκάνια και την αφρική-ασία τα οδηγούμε ακόμα (και οχι απο γουστο-αντικα κλπ)... σε αυτο κανεις λαθος. γερμανια - γαλλια που εχω κυκλοφορησει, μια χαρα υπαρχουν & ειναι καλοσυντηρημενα οσα εχουν μεινει. οπως και στην ιταλια, θα δεις αρκετα γαλλικά / ιταλικά "παλια" αυτοκινητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 σε αυτο κανεις λαθος. γερμανια - γαλλια που εχω κυκλοφορησει, μια χαρα υπαρχουν & ειναι καλοσυντηρημενα οσα εχουν μεινει. οπως και στην ιταλια, θα δεις αρκετα γαλλικά / ιταλικά "παλια" αυτοκινητα. ναι συμφωνουμε οτι υπάρχουν αλλα υπάρχει σημαντική διαφορά, εκει δε τα εχουν ως κυρια αμαξια (τουλαχιστον Βέλγιο και Ιταλία που ξερω) αλλα σαν ρετρο. Και φυσικά ειναι πολυ λιγότερα (μπορει να ειναι ΜΑΞ 1 στα 100 αμαξια που θα δεις σε εναν κεντρικο δρόμο σε 2-3'). Στην ιταλία-γερμανία επισης ειναι τόσο υψηλά τα τέλη στα παλιάς τεχνολογίας αμαξια που αυτός που τα εχει μπορει να συντηρησει πολύ ακριβότερο αμαξι αλλα γουστάρει και το εχει και αυτό. Επισης ειπες το παραγοντα καλοσυντηρημένο. Πόσα απο τα αμαξια αυτης της εποχης που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμή στην Ελλάδα ειναι καλοσυντηρημένα. Εγω κάθε μερα στους δρόμους βλέπω κινούμενους χάρους και απο πλευράς του όπλου τους (βλ αυτοκίνητο) όσο και του οδηγού-βλήματος (που θα ελεγε και ο Ιαβερης). Είναι επικίνδυνα και όχι μόνο για αυτούς που τα οδηγούν αλλα και για τους γύρω τους, είτε αυτό ειναι ενας πεζός - είτε ενας άλλος οδηγός... Πρέπει κάποια στιγμή να μπει το θέμα της παλαιότητας στο τραπέζι των τελων κυκλοφορίας στην Ελλάδα μήπως και ηρεμήσουμε...αν του αλλου το αμαξι κανει 1000€ και του βάλουν επισης 800€ τέλη τι θα κάνει , θα το ξεφορτωθεί και θα πάρει ενα νεότερο με 3000€ και 150€ τέλη (π.χ. δεκαετίας). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 δεν καταλαβα γιατι δεν εγραψες ολοκληρωμενη την αποψη σου & γιατι ασχοληθηκες μαζι μου. προτασεις ηθελε ο ανθρωπος & του τις εδωσα. γραψε τις δικες σου & προχωρα. Έτσι δουλεύουν τα φόρουμ αδερφέ. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε σε ξέρω και από χθες. Διάβασα κάτι, διαφώνησα και το έγραψα. Αν δεν θέλεις να ασχολείται κανένας με αυτά που γράφεις, γράφτα σε ένα τετράδιο. Όταν γράφεις δημόσια, δέχεσαι και την κριτική. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Έτσι δουλεύουν τα φόρουμ αδερφέ. Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε σε ξέρω και από χθες. Διάβασα κάτι, διαφώνησα και το έγραψα. Αν δεν θέλεις να ασχολείται κανένας με αυτά που γράφεις, γράφτα σε ένα τετράδιο. Όταν γράφεις δημόσια, δέχεσαι και την κριτική. απαιτεις εξηγησεις στην προταση μου, οταν δεν εχεις κανει καν προταση + οταν εκανες προτασεις ήταν απλα ονοματα. καταλαβαινω οτι η αντιληψη ειναι χαρισμα κ δε γινεται να την εχουν ολοι αλλα οκ. παμε παρακατω. υγ - κριτικη απο οδηγους φαουβε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Mclein σόρι που πετάγομαι σαν την πορδη. Εγώ δεν είχα ποτέ vw η group vag γενικότερα αλλά έχω την ίδια άποψη με τον liopyr. Αν θες διαπιστευτήρια, γαλλικό-γαλλικό-ιταλικό-γιαπωνέζικο, όχι ότι έχει ιδιαίτερη σημασία βέβαια. Ψάχνει για αμάξι με 3-4 χιλιάρικα και η πρόταση είναι αυτοκίνητα 25-27 ετών; Γιατί ; Επειδή είναι "αθάνατα"; Πόσο ακόμα δηλαδή θα αντέξει; Και πες ότι αντέχει, οκ. Ασφάλεια ; 1 αστέρι σε euroncap? 2? Το πολύ. Κρίμα Δεν είναι; Ο ίδιος θα μπει μέσα, δε θα βάλει πατάτες να πάνε μόνες τους. Ενδεικτικά, το 2010 έδωσα σε γνωστό xsara 1600 110hp του 2001 με 115000km με 2500€ μετρητά. Το αμάξι ήταν άθικτο, πέρα από μικρογρατζουνιες Και χωρίς θέματα αξιοπιστίας. Σίγουρα μπορεί να βρει κάτι αντίστοιχο. Αν δεν κάνω λάθος έχω ήδη προτείνει ένα του 05-06. 27 ετών αντί για 11 είναι λίγο παράλογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 απαιτεις εξηγησεις στην προταση μου, οταν δεν εχεις κανει καν προταση + οταν εκανες προτασεις ήταν απλα ονοματα. καταλαβαινω οτι η αντιληψη ειναι χαρισμα κ δε γινεται να την εχουν ολοι αλλα οκ. παμε παρακατω. υγ - κριτικη απο οδηγους φαουβε ; Ρε μαν, δεν απαιτώ τίποτα, ούτε κάνουμε διαγωνισμό προτάσεων. Κουβέντα προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν σε βλέπω πολύ πρόθυμο. Φαουβε δεν ξέρω τι σημαίνει στην πιάτσα ναουμ, πάντως οδηγούσα για μια δεκαετία σταρλετ του 95' που ζητούσε μόνο βενζίνη αλλά κόντεψε να με σκοτώσει και δυο-τρεις φορές που ξέχασε να στρίψει και να φρενάρει στην ώρα του. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyros007 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 toyota yaris και θα ξεχάσεις βενζινάδικα και συνεργεια.Λιγο πανω απο τα 3000 για κατι καλο Ειμαι μηχανικος και ξερω απο καλο λαδι εεεεεε αμαξι.... έμενα παντός το στάρλετ επ 70 2 φορές που το χρειαστηκα δεν με πρόδωσε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Amix Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Καλησπέρα, ναι ακόμα δεν έχω αγοράσει κάτι αλλά το clarus πλέον δεν είναι για να κινείται. Budget το πολύ 3000€, 2πορτο και οικονομικό. Κάτι κουβαδάκια τύπου getz, ka, κτλπ όχι. Η alfa 147 είναι καλή? έχει ακριβά ανταλλακτικά? Δεν ξερω κατα ποσο ισχυουν τα χιλιομετρα...αλλα αν δεν λεει @@ αξιζει με 1000. https://www.car.gr/9246166-honda-civic-1600-vtec-29-000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ψάχνει για αμάξι με 3-4 χιλιάρικα και η πρόταση είναι αυτοκίνητα 25-27 ετών; Γιατί ; Επειδή είναι "αθάνατα"; Πόσο ακόμα δηλαδή θα αντέξει; Και πες ότι αντέχει, οκ. Ασφάλεια ; 1 αστέρι σε euroncap? 2? Το πολύ. Κρίμα Δεν είναι; Ο ίδιος θα μπει μέσα, δε θα βάλει πατάτες να πάνε μόνες τους. Ενδεικτικά, το 2010 έδωσα σε γνωστό xsara 1600 110hp του 2001 με 115000km με 2500€ μετρητά. Το αμάξι ήταν άθικτο, πέρα από μικρογρατζουνιες Και χωρίς θέματα αξιοπιστίας. Σίγουρα μπορεί να βρει κάτι αντίστοιχο. Αν δεν κάνω λάθος έχω ήδη προτείνει ένα του 05-06. 27 ετών αντί για 11 είναι λίγο παράλογο. προφανως ζηταμε διαφορετικα πραγματα σε ενα αυτοκινητο. κανενα προβλημα. προφανως δε βλεπουμε την οδηγηση με τον ιδιο τροπο. κανενα προβλημα. αν συγκρινουμε το xsara με καποιο honda civic, μαλλον καποια παρεξηγηση εχει υπαρξει. αλλος αγοραζει αμαξι με βαση τα αστερια, αλλος τα ηλεκτρονικα που θα το οδηγουν κ αυτος θα κοιμαται.. αλλος αγοραζει μαρκα - αλλος βαρκα κ παει λεγοντας. γραψτε τις προτασεις σας, τεκμηριωστε τις αν θελετε κ αφηστε τις κριτικες. ο καθενας μας εχει την αποψη του κ δεν υπαχει λογος για κριτικες χωρις λογο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctorkostis Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 προφανως ζηταμε διαφορετικα πραγματα σε ενα αυτοκινητο. κανενα προβλημα. προφανως δε βλεπουμε την οδηγηση με τον ιδιο τροπο. κανενα προβλημα. αν συγκρινουμε το xsara με καποιο honda civic, μαλλον καποια παρεξηγηση εχει υπαρξει. αλλος αγοραζει αμαξι με βαση τα αστερια, αλλος τα ηλεκτρονικα που θα το οδηγουν κ αυτος θα κοιμαται.. αλλος αγοραζει μαρκα - αλλος βαρκα κ παει λεγοντας. γραψτε τις προτασεις σας, τεκμηριωστε τις αν θελετε κ αφηστε τις κριτικες. ο καθενας μας εχει την αποψη του κ δεν υπαχει λογος για κριτικες χωρις λογο. Σεβαστη η γνωμη σου, αν και η τεκμηριωση σου περιοριζεται στο "αθανατα". Επειδη λοιπον το επιχειρημα "ιαπωνας ρε, σκυλι μαυρο, αθανατο" ειναι στην κατηγορια fanboy - εχω μετοχες της εταιριας, δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω στην κουβεντα. Την προταση μου την εκανα, εξηγησα και το γιατι (ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια), οτιδηποτε επιπλεον ειναι τσαμπα bandwidth. O topic starter θα βαλει τα λεφτα, δε θα τα βαλω εγω, οποτε θα κρινει τι ακριβως εχει προτεραιοτητα για την αγορα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mclein Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Σεβαστη η γνωμη σου, αν και η τεκμηριωση σου περιοριζεται στο "αθανατα". Επειδη λοιπον το επιχειρημα "ιαπωνας ρε, σκυλι μαυρο, αθανατο" ειναι στην κατηγορια fanboy - εχω μετοχες της εταιριας, δεν εχω κατι αλλο να προσθεσω στην κουβεντα. Την προταση μου την εκανα, εξηγησα και το γιατι (ενεργητικη και παθητικη ασφαλεια), οτιδηποτε επιπλεον ειναι τσαμπα bandwidth. O topic starter θα βαλει τα λεφτα, δε θα τα βαλω εγω, οποτε θα κρινει τι ακριβως εχει προτεραιοτητα για την αγορα. με χοντα μπορεις να βγαλεις 200-250 χιλ χλμ χωρις να χρειαστεις τιποτα περισσοτερο απο αναλωσιμα. με χοντα πας γρηγορα κ δε σκοτωνεις το αμαξι σε καθε χτυπημα κοφτη. κλειδαριες, ιμμομπιλαιζερ, ηλεκτρικα δε θα χαλασουν ποτε. συμπιεση σπανια θα δεις πεσμενη ακομη και μετα απο 20 χρονια. στραβωμενο κουφαρι ακομη κ στους κρατηρες της ελλαδας σαν τυφλος να οδηγεις, σπανια θα το δεις. βελτιωση σε αληθινα δυνατα μοτερ + στο στησιμο ατελειωτα. οχι μουφες με τουρμπο & κομπρεσορες που εμαθαν οι γερμανοι 20 χρονια μετα τους ιταλους (που καποτε κοροιδευαν). =================== φαν μποι δεν ειμαι. μετοχες δεν εχω. με συνεργεια μπλεκομαι. αγαπω τα αυτοκινητα. πεθαινω για ταχυτητα. καταλαβαμε οτι αγοραζεις αμαξι με βαση την ασφαλεια σου. απολυτα θεμιτο αλλα δεν ειμαστε ολοι φαν των αστεριων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα