Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, ναι ακόμα δεν έχω αγοράσει κάτι αλλά το clarus πλέον δεν είναι για να κινείται.  

Budget το πολύ 3000€, 2πορτο και οικονομικό. Κάτι κουβαδάκια τύπου getz, ka, κτλπ όχι.

Η alfa 147 είναι καλή? έχει ακριβά ανταλλακτικά? 

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να ξέρεις ότι η 147 θα καίει τουλάχιστον 10 λίτρα εντός πόλης(μπορεί και 12-13). Μιλάω για τον κινητήρα 1.6Τ σπαρκ. Είχα την 156 με τον ίδιο κινητήρα για αυτό στο λέω

• Like 1
Δημοσ.

Καλά με 3000€ δεν θα βρω και 10ετίας. Κουβαδάκια τόσο ψιλά και στενά εννοώ γι αυτό έφερα για παράδειγμα το getz. 

Ντάξει κουβέντα κάνουμε δεν είπα να το αγοράσω αύριο.. Είπα ότι θα είναι καλύτερο για τον ιαπωνικό του κινητήρα και τα κυβικά του. 

Δημοσ.

17 ετων ηδη. Και λες στην αρχη, "κουβαδακια τυπου ταδε, ταδε αποκλειονται". Τι σε κανει να πιστευεις οτι το συγκεκριμενο σχεδον 20 ετων Κολτ θα ειναι καλυτερο?

Αντιπροταση

https://www.car.gr/9277530-ford-fiesta

Είχα ρωτήσει για αυτό σε συνεργείο και μου είπαν πως είναι καλό αλλά βγάζει όλο χαζά προβλήματα. Τώρα δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα και δεν ξέρω αν θα τον πιστέψω. 

Δημοσ.

Είχα ρωτήσει για αυτό σε συνεργείο και μου είπαν πως είναι καλό αλλά βγάζει όλο χαζά προβλήματα. Τώρα δεν μου ανέφερε συγκεκριμένα και δεν ξέρω αν θα τον πιστέψω.

Όταν λέμε τίποτα απολύτως απο προβλήματα αυτά τα αμάξια το πιστεύεις; μάλλον ο μάστορας σου είναι λακαμας...

Δημοσ.

Η αλφιτσα ειναι καλο αμαξακι, πηρε ο κουνιαδος μου μια σε πετρελαιο. Ομορφο αλλα κλειστοφοβικο εσωτερικο, λιγοι χωροι αλλα πολυ καλο στησιμο και πατημα στο δρομο. Ειναι αμαξι που βρισκοταν στην παραγωγη για 10 χρόνια, οποτε ειχε λυμενα αρκετα απο τα θεματακια. Του βαζεις και αεριο και εισαι κομπλε.

Δημοσ.

αν πιστευεις οτι το getz θα σου βγαλει χαζοπροβληματακια, τοτε η 147 δεν θα την παρεις ποτε απο το συνεργειο. Ακομα και το colt που εστειλες οσο γιαπωνεζος και να ειναι εχει τα χρονακια του. 

+1 στο getz. Εχω 2 γνωστους μου και ο ενας με υγραεριο. Τιποτα απολυτος τα αμαξακια, καταπινουν χιλιομετρα.

Δημοσ.

Αντιλαμβάνομαι την νοσταλγία σου, αλλά έχουμε 2017.

Και από το 1990 έχουν περάσει 27 χρόνια. Το 1/4 ενός αιώνα. Η εποχή που η ΑΕΚ έπαιρνε πρωταθλήματα και αυτός ήταν πρωθυπουργός.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...