xgol Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ποια χρονια και ποιες περίοδοι βολευουν να μετρησουμε, πες μας.
Zugzwang Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δε νομίζω ότι υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σ' αυτή την ερώτηση, ο καθένας δίνει έμφαση εκεί που νομίζει εκείνος. Άλλον μπορεί να τον νοιάζει η διαφορά στους τίτλους, που υπερτερεί ο ΠΑΟ (3-2), και άλλον η διάρκεια στην ελίτ, που υπερτερεί ο ΟΣΦΠ. Είναι υποκειμενικό. Πάντως να θυμίσω ότι αυτή η κουβέντα ξεκίνησε απ' το σχόλιο του Χάρη που έγραψε ότι ο ΠΑΟ είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης χωρίς να το προσδιορίζει χρονικά. Εγώ άλλωστε στο προηγούμενο ποστ μίλησα για την παρούσα φάση, και το έβαλα και σε bold μάλιστα. Όσο για το πρωτάθλημα, αν στο τέλος η διαφορά είναι μικρή δε βρίσκω κάποιον που μπορεί να βγει μπροστά από Ολυμπιακό. Η εξάρτηση απ' τον Σπανούλη σ' αυτό το κομμάτι είναι μεγάλη. Θα δείξει.
kargo130 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Το κουραζετε και ο παναθηναικος και ο ολυμπιακος ειναι μεσα στις κορυφαιες ομαδες μπασκετ της ηπειρου. Ο παναθηναικος νομιζω ειναι ο πολυνικης απο την στιγμη που καθιερωθηκε το final 4 και επειτα. Σαφως ο ολυμπιακος τα τελευταια 5 χρονια παει καλυτερα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ο παναθηναικος δεν παραμενει σε τοπ επιπεδο(ακομα και με τα χιλια προβληματα).
Zerg13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ποια χρονια και ποιες περίοδοι βολευουν να μετρησουμε, πες μας.Τα τελευταια 10 χρονια, το εγραψα. Ειναι ενας στρογγυλος αριθμος. Εκφραζει μια δεκαετια.Υπαρχει απαντηση ή μονο τρολαρισμα;Ή μηπως δεν θες να απαντησεις;
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πως παραμενει σε τοπ επιπεδο οταν ειναι τοσα χρονια εκτος φ4;; Η φανελα του παο ειναι πολυ πιο βαρια απο του ολυμπιακου, ο ολυμπιακος απο την αλλη υπερτερει ξεκαθαρα τα τελευταια χρονια με τοσες παρουσιες σε φ4. Η πολυνικης του θεσμου ειναι η Ρεαλ.
Zerg13 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δε νομίζω ότι υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σ' αυτή την ερώτηση, ο καθένας δίνει έμφαση εκεί που νομίζει εκείνος. Άλλον μπορεί να τον νοιάζει η διαφορά στους τίτλους, που υπερτερεί ο ΠΑΟ (3-2), και άλλον η διάρκεια στην ελίτ, που υπερτερεί ο ΟΣΦΠ. Είναι υποκειμενικό. Πάντως να θυμίσω ότι αυτή η κουβέντα ξεκίνησε απ' το σχόλιο του Χάρη που έγραψε ότι ο ΠΑΟ είναι η κορυφαία ομάδα της Ευρώπης χωρίς να το προσδιορίζει χρονικά. Εγώ άλλωστε στο προηγούμενο ποστ μίλησα για την παρούσα φάση, και το έβαλα και σε bold μάλιστα. Όσο για το πρωτάθλημα, αν στο τέλος η διαφορά είναι μικρή δε βρίσκω κάποιον που μπορεί να βγει μπροστά από Ολυμπιακό. Η εξάρτηση απ' τον Σπανούλη σ' αυτό το κομμάτι είναι μεγάλη. Θα δείξει. Εγω δεν ανεφερα καμια ομαδα. Ουτε κανω συγκριση παο οσφπ. Ρωτησα ποια ειναι η κορυφαια ομαδα τα τελευταια 10 χρονια. (2007-2017).Σωστη και λαθος απαντηση οχι, αρκει να δωθει απαντηση με αιτιολογηση.
kargo130 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Πως παραμενει σε τοπ επιπεδο οταν ειναι τοσα χρονια εκτος φ4;; Η φανελα του παο ειναι πολυ πιο βαρια απο του ολυμπιακου, ο ολυμπιακος απο την αλλη υπερτερει ξεκαθαρα τα τελευταια χρονια με τοσες παρουσιες σε φ4. Η πολυνικης του θεσμου ειναι η Ρεαλ. Ειπα οτι ειναι πολυνικης απο την στιγμη που αρχισαν τα final 4 και επειτα, δηλαδη τα τελευταια 30 χρονια. Σαφως και τα τελευταια χρονια ο ολυμπικος τα παει καλυτερα, αλλα αν σας κανει να αισθανεστε καλυτερα οκ , ο παο ειναι ο αστερας ραχουλας της euroleague τα τελευταια 5 χρονια
margaritagr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Το ξερεις οτι δε θελουμε να πουμε κατι τετοιο Απλα ειναι ενα σκαλι πιο κατω
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ο Πασκουαλ εχει φτασει ηδη στο 6ο ονειρο απο την πρωτη περιοδο. 2-3 ονειρα ακομα και ξημερωνει, αντε μπας και ξυπνησει πριν ληξει το παιχνιδι.
kosmasdel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Ο Πασκουαλ ο άνθρωπος συνέχεια χτυπιέται στον παγκο όμως. Μήπως δεν τον ακούνε; who knows.
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Την επιμονη στον τραγικο Καλαθη και σημερα ειμαι λιγος για να την αντιληφθω. Ειδικα οταν στα 5 λεπτα που χρησιμοποιηθηκε ο Παππας ημασταν σαφως πιο απειλητικοι. Εχουν περασει 6 μηνες κι ο Πασκουαλ δεν εχει αντιληφθει ακομα πως οτι μπασκετ ηταν να παιξει ο Νικ, το επαιξε ως τα μεσα του Δεκεμβρη. Και σε βραδιες που ο Παππας βρισκει διαδρομους και παιζει επιθετικα , ειναι αδιανοητο να μην τον χρησιμοποιει για να παιξει ο 2.1εκ ευρω που πλεον οχι απλα δε δημιουργει αλλα ειναι και επηρεπης σε συενχη λαθη (ασχολιαστο το οτι δε μπορει να σημαδεψει ουτε κατω απο την μπασκετα τελευταια). Σινγκλετον κοροιδευει τον κοσμο απο την μερα του πουλμαν και μετα. Δεν του δινω αδικο, αλλα αμα δε θελει να παιξει ας το πει.
kosmasdel Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Την επιμονη στον τραγικο Καλαθη και σημερα ειμαι λιγος για να την αντιληφθω. Ειδικα οταν στα 5 λεπτα που χρησιμοποιηθηκε ο Παππας ημασταν σαφως πιο απειλητικοι.Προφανώς για άμυνα περιφερειακή
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Σιγα τις αμυνες που βγαζει ο Καλαθης στον Μαντζαρη. Update: Απο την ωρα που ο Πασκουαλ του εδωσε το μαρκαρισμα του Γκριν, εχει μπει και ο Γκριν στο παιχνιδι. Ανασταινει και νεκρους ο Καλαθης. Σινγκλετον πιο για την παρτη του πεθαινει. Δεν τον εχω δει να δινει ουτε μια πασα σημερα. Απαξ και του δωσουν τη μπαλα, θα σουταρει κι ας εχει 5 παιχτες πανω του.
Armored Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2017 Αμα χασει παλι το +6 σε 1 λεπτο ας το παρατησουν τα παιδια..
Προτεινόμενες αναρτήσεις