Zus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Περιμένω έστω και ένα σχόλιό σου που δεν είναι ειρωνικό και αποσκοπεί στο να κλειδώσει το thread.... Άλλος κλειδώνει thread μεγάλε και το έχει κάνει και χόμπι. Βλέπω σου έχει κάνει και like, μηδέν αυτογνωσία. Εγώ έχω τονίσει ότι είμαι υπέρ του να είναι όλα τα νήματα, όλων των ομάδων ανοιχτά, αλλά αν κάνω ότι ανοίγω κανένα Olympiacos FC νήμα, θα μπούνε τα 15 χρονα και θα μας ζαλίσουν τον έρωτα και οι mods έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν. Απλά τόσα χρόνια τον Τράκη τον είχατε στο απυρόβλητο, μόλις μίλησε για Ζοτς θυμηθήκατε να τον κράξετε.
kosmasdel Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Άλλος κλειδώνει thread μεγάλε και το έχει κάνει και χόμπι. Βλέπω σου έχει κάνει και like, μηδέν αυτογνωσία. Εγώ έχω τονίσει ότι είμαι υπέρ του να είναι όλα τα νήματα, όλων των ομάδων ανοιχτά, αλλά αν κάνω ότι ανοίγω κανένα Olympiacos FC νήμα, θα μπούνε τα 15 χρονα και θα μας ζαλίσουν τον έρωτα και οι mods έχουν και άλλες δουλειές να κάνουν. Απλά τόσα χρόνια τον Τράκη τον είχατε στο απυρόβλητο, μόλις μίλησε για Ζοτς θυμηθήκατε να τον κράξετε. όχι φίλε δεν ήταν στο απυρόβλητο. έχουν κλείσει φόρα για αυτό πολύ πριν ξαναέλθει στο προσκήνιο ο Ζοτς.
Zus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγώ για εδώ μέσα μιλάω. Τα γνωρίζω τα κατορθωματά του στο διαδίκτυο
coyote2 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κι ο λεπρος πήγε στο Μαϊάμι και καίγανε τις φανέλες. Γύρισε κι έγινε Θεός ξανά
kosmasdel Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Κι ο Λεμπρόν πήγε στο Μαϊάμι και καίγανε τις φανέλες. Γύρισε κι έγινε Θεός ξανά Fixed! 1
kargo130 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν ξερω αν παιρνει και τι παιρνει το παλικαρι(που παροτι εχει κανει συνεχιζει να βαζει χρηματα στην ομαδα) αλλα καποιος πρεπει να τον μαζεψει γιατι και αυτος γινεται ρεζιλι και το image της ομαδας καταστρεφει. Την ιστορια με το ζοτς κακως την συντηρουμε. Ο ζοτς ειναι ο κορυφαιος που περασε και κανεις ποτε δεν θα τον ξεπερασει ΑΛΛΑ αυτην την στιγμη ειναι σε αλλη ομαδα και δεν προκειται να γυρισει(ουτε καν ο ιτουδης) με τον ΔΓ. Εβλεπα χτες boston και το υποδειγματικο κοουτσαρισμα του coach Stevens και θα προτεινα στο ΔΓ να βγαλει εισητηρια στον πασκουαλ το καλοκαιρακι για μερικα σεμιναρια. Μαθημα 1ον : "Rotation : αυτος ο αγνωστος Χ "
rus Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Σιγά να μην μπλέξουμε τα εθνικά θέματα με τα αθλητικά. Άλλωστε εταιρίες είναι και οι ομάδες. Να έπαιζε καμία εθνική άντε να πω ότι το βλέπω "ρομαντικά". Δεν είναι κακό να θέλεις να χάσει ο αιώνιος αντίπαλός σου, ανταγωνισμός υπάρχει, οπαδικά υγιές είναι, σε όλο τον κόσμο γίνεται. Δε μπλεκω εθνικα με αθλητικα ουτε το βλεπω ρομαντικα. Αν με ρωτησουν τι προτιμαω 1) να χασει ο αιωνιος αντιπαλος μου, δηλαδη να ευχαριστησω τον τουρκο που κάθε μερα ζηταει το μισο Αιγαιο, δηλ. πεταμενα δισεκατομμύρια σε αερομαχίες, εξοπλισμους κλπ 2) να κερδισει μια ομαδα που εκπροσωπει το αθλημα της χωρας μου με το οποιο ασχολουμαι, δηλαδη να παρουμε μπασκετικους ποντους και δημοσιοτητα, τοτε θα απαντησω το 2. Aφηνω το υπολοιπο ποστ σου που δεν ειναι τιποτε περισσοτερο απο συνδυασμο εμπαθειας και fuck logic και μενω σε αυτο το κομματι που παραθετω: Eμπαθεια και fuck logic διακρινονται στα δικα σου μηνυματα φιλε μου, εγω δεν εχω ποτε εμπαθεια γιατι όπως βλεπεις μιλαω παντα αντικειμενικα και με γνωμονα τη λογικη. Το να γουσταρω εγω τη Φενερ για τον Σλουκα, τον Ζοτς, τον Ουντο , το μπασκετ που παιζει κλπ κλπ, δε σημαινει οτι συμπαθω τους Τουρκους και περιμενω τον Ερντογαν να με κανει σκλαβο του. Αν εισαι φιλος του μπασκετ και του αθλητισμου τα κριτηρια συμπαθειας και αντιπαθειας -ιδιως σε συλλογικο επιπεδο- σε εναν υγιη φιλαθλο, εχουν να κανουν με μπασκετ και αθλητισμο. Μονο. Τελος με αυτο. Και για να το παω ενα βημα παρακατω, και Τουρκους να συμπαθουσα δεν καταλαβα ποιο ειναι το κακο. Εδω συμπαθω Ελληνες... Σε καθε περιπτωση ο πολιτικος πονος, οι πολιτικες ανησυχιες και εν πολλοις οι πολιτικες μπουρδες του καθενος δεν εχουν θεση μεσα στον αθλητισμο. Δεν ειπα ότι συμπαθείς τους τουρκους ή ότι περιμενεις τον Ερντο να σε σκλαβωσει. "Υγιη φιλαθλο" εσυ αποκαλεις οποιον παρακαλαει να χασει ο αντιπαλος του και να παει η κουπα σε άλλη χωρα? Αυτό ειναι νοσηρος οπαδισμος. Εχω ηδη ποσταρει προ ημερων ότι ο αθλητισμος και η πολιτικη δεν σχετιζονται. 1
Edel Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δηλαδή, φαντάσου να είχε αποκλήσει ο ΠΑΟ τη φενέρ σε τι κατάσταση έκστασης θα βρισκόταν ο ΔΓ!
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 φυγαμε πολεμο: Στα… όπλα ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο Instagram (pic)
YourTrueLegend Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 τον τουρκο που κάθε μερα ζηταει το μισο Αιγαιο, δηλ. πεταμενα δισεκατομμύρια σε αερομαχίες, εξοπλισμους κλπ ο αθλητισμος και η πολιτικη δεν σχετιζονται. Mε γλυτωσες και απο περιττα σχολια. 1
coyote2 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δηλαδή, φαντάσου να είχε αποκλήσει ο ΠΑΟ τη φενέρ σε τι κατάσταση έκστασης θα βρισκόταν ο ΔΓ! Θα πιω όλο τον Βόσπορο https://m.youtube.com/watch?v=oyuJ75ssqhs
rus Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Mε γλυτωσες και απο περιττα σχολια. Aρκει να καταλάβες τι ειπα, και τι σημαινει "πολιτικη".
~mxls~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 αχαχαχαχαχαχα Νταξει, ο τύπος έχει ψυχολογικά. Δεν χρειάζεται να'σαι ειδικός για να καταλάβεις. Πραγματικά σκέφτομαι Ζοτς-Ιτούδη όταν έπρεπε να κάτσουν μαζί του. Awkward. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις