Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω παντως πιστευω πως υπαρχουν διαθεσιμες επιλογές. Δεν εβγαζε τυχαια τοσες ασιστ ο καλαθης στην αρχη της χρονιας. Η εφες παει να σας κάνει φοβερό δωρο.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά δεν σταματάει να με εκπλήσσει η φετινή Ευρωλίγκα.

Όλοι περιμέναμε τετραπλή ισοβαθμία σήμερα και η Εφες των 5 νικών τα τελευταία 6 ματς χάνει εντός έδρας με 20 πόντους από την Μπαμπεργκ που έχει 7 ήττες στα τελευταία 8 ματς.

Δώρο για τον Παναθηναϊκό

Δημοσ.

Mε μας βάζανε ανάποδα τρίποντα στη λήξη,τώρα βαράνε airball οι Νταρουσάφακες.

Αυτό γίνεται μόνιμα φέτος.

Και που να δεις τους κορακες.

• Like 1
Δημοσ.

Και που να δεις τους κορακες.

Αν έχω δει λέει....

Το ένα συμπληρώνει το άλλο.

Πόσα χαμένα τρίποντα είχαν οι τούρκοι στο τέλος, 0/15?

Στο Οακα θα τα χανε βάλει όλα...

Δημοσ.

Ο Ντέιβιντ Μπλατ διαμαρτυρήθηκε έντονα στους διαιτητές για βήματα του Βασίλη Σπανούλη στην τελευταία φάση, από την οποία προέκυψε κλέψιμο του αρχηγού του Ολυμπιακού και κάρφωμα του Γιώργου Πρίντεζη. Ο προπονητής των "ερυθρολεύκων" ανταπάντησε ότι έγινε φάουλ στον αρχηγό του, κι εκεί εξοργίστηκε ο Μπλατ. "Ντροπή σου να ζητάς φάουλ ενώ έγιναν βήματα", του είπε και δημιουργήθηκε παρεξήγηση ανάμεσα στους δύο, με το τέλος του αγώνα.

http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Olympiakos/mplat-se-sfairopoylo-ntroph-soy.4569904.html

Δημοσ.

Για να μην κλειδωθει και αυτο, ας μην βγαινουμε οφφτοπικ, εξαλλου για τις διαιτησιες που απολαμβανει ο ΟΣΦΠ φετος στην Ευρωλιγκα τα εχουμε επαναλαβει προ πολλου.

Οι χθεσινες ηττες των τουρκικων ομαδων ειναι θετικες για τον ΠΑΟ και κανουν ενα κλικ πιο ευκολη την υποθεση 8δα, χωρις αυτο να σημαινει οτι προκριθηκαμε κιολας. Ειναι στο χερι μας η προκριση, αλλα με το μπασκετ που παιζουμε αν ημουν οπαδος της Νταρουσαφακα θα συνεχιζα να ελπιζω οτι ο ΠΑΟ μπορει να αυτοκτονησει για πλακα. Ελπιζουμε σε 8δα και μεχρι να αρχισουν τα πλειοφφ σε επανοδο του Γκιστ σε καλη κατασταση ΜΠΑΣ ΚΑΙ καταφερει να αλλαξει κατι απο αυτο το πραγμα που παρουσιαζει ο Πασκουαλ, που μπασκετ δεν λεγεται.

• Like 1
Δημοσ.

Εχω να δω να βγαζουμε αιφνιδιασμο πανω απο 5-6 ματς..Ακομα και οταν ο James υποδεχεται την πρωτη πασα φρεναρει το ρυθμο

Στην αμυνα μου προκαλει εντυπωση επισης που δεν εχω δει καθολου αμυνα ζωνης ειδικα με Μπουρουση μεσα...Περσυ ειχαμε τον Ραντουλιτσα να βγαινει στα hedge out στα 7 μετρα και φετος βλεπουμε τον Μπουρουση μια να βγαινει μια οχι μια να παγιδευει αυτον που εχει την μπαλα και γενικα μπερδευεται με τον James πολλες φορες

• Like 1
Δημοσ.

Η θεση 5 και 6 ειναι καλες για οποιαδηποτε ομαδα που δεν εχει το πλεονεκτημα. Η θεση 7-8 ειναι σχεδον σιγουρος αποκλεισμος.

Νομιζω οτι η 6η θεση για εμας αν πεσουμε με γαυρο σαν τριτο ειναι η καλυτερη επιλογη.

Κακως ελπιζετε στον Γκιστ. Προς την μεση του final 8 θα ερθει, και σε μετρια κατασταση.

Δημοσ.

Aμα δεν ανεβει ο ακαλαθης να βγαλει καμια ασσιστ μιας και δεν υπαρχει αλλος γι αυτη τη δουλεια μας βλεπω με τριποντο μεχρι το καλοκαιρι.

Δημοσ.

εντωμεταξυ η πιο ακυρη επιλογη εβερ:

η ερτ δεν δειχνει την ματσαρα παναθα - ρεαλ και δειχνει το πιο αδιαφορο ματς ολων των εποχων: ολυμπιακος - γαλατα :lol:

δεν παιζει να το δω αυτο που να με πληρωνουν

Δημοσ.

Γενικα τα δικαιωματα τα εχει η νοβα, μονο. Η ΕΡΤ αγορασε απο την νοβα το φαιναλ4 και το 1 παιχνιδι/αγωνιστικη οποτε ειναι θεμα συμφωνιας που καναν μεταξυ τους, θεωρω παντως οτι η ΕΡΤ δεν εχει το πανω χερι στην επιλογη αγωνα, στην καλυτερη να πηγαινουν εναλλαξ ανα αγωνιστικη.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...