Zerg13 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Απο παλια τον θελαμε αυτον. Τωρα πια ειναι πολυ ακριβος.
Zus Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Δημοσ. 22 Μαΐου 2017 Αν έρθει, να φροντίσει να κάνει κράτηση στο πούλμαν πρώτα, γιατί την επόμενη φορά μπορεί να μπουν και οι τρεις αντάρτες μέσα και να μην υπάρχει χώρος.
8elwADSL Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Με πούλμαν απ την πόλη θα τον φέρει αν δεν το δεχτεί χαλάει η μεταγραφή 1
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αντε να δουμε.. Μαθαίνω ότι ο @paobcgr ετοιμάζεται να "χτυπήσει" ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από Έλληνες παίκτες το καλοκαίρι
kosmasdel Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 αντε να δουμε.. Μαθαίνω ότι ο @paobcgr ετοιμάζεται να "χτυπήσει" ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί από Έλληνες παίκτες το καλοκαίρι Ιστορίες για αγρίους. Δεν είναι και ό,τι καλύτερο ό,τι κυκλοφορεί από Έλληνες που είναι εφικτές περιπτώσεις.
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ελληναρες ρε, μονο αυτοι, τον ολυμπιακο οι ελληναρες τον πηγαν στον τελικο (βλ break στην τουρκια, ημιτελικο κλπ) ποιος δεν ειναι οτι καλυτερο; ο σλουκας; απ τις καλυτερες περιπτωσεις ειναι
kosmasdel Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ελληναρες ρε, μονο αυτοι, τον ολυμπιακο οι ελληναρες τον πηγαν στον τελικο (βλ break στην τουρκια, ημιτελικο κλπ) ποιος δεν ειναι οτι καλυτερο; ο σλουκας; απ τις καλυτερες περιπτωσεις ειναι Είπα για εφικτές περιπτώσεις και δεν αναφέρομαι μόνο οικονομικά αν με πιάνεις. Αυτή την στιγμή οι Έλληνες εφικτές περιπτώσεις είναι επιπέδου Eurocup άντε στην καλύτερη τελευταίοι στην El. Την Φενέρ όμως δεν της δώσανε την κούπα Τουρκαλάδες..... 1
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι, σωστο αυτο καιρο εχει παντως να βγει κι ενας ξενος και στις δυο ομαδες τις ευρωλιγκας, με τετοια μπατζετ τι να περιμενεις; εγραψε ενας τουρκος στο τουιτερ, δεν εχει τουρκους η φενερ, ε και; ειμαστε και καλα σαν τους σπερς
kosmasdel Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 ναι, σωστο αυτο καιρο εχει παντως να βγει κι ενας ξενος και στις δυο ομαδες τις ευρωλιγκας, με τετοια μπατζετ τι να περιμενεις; εγραψε ενας τουρκος στο τουιτερ, δεν εχει τουρκους η φενερ, ε και; ειμαστε και καλα σαν τους σπερς Απάντησε ο Τεράστιος περί εθνκοτήτων των παιχτών. Όλα τα άλλα είναι για δική μας κατανάλωση.
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 χαχα ποιος τεραστιος; τι ειπε; link or it didn't happen επισης παραθεση δεν χρειαζεται να κανεις οταν απαντας ακριβως απο κατω απ τον αλλον, η παραθεση ειναι χρησιμη οταν απαντας σε ενα ποστ που ειναι χαμενο στα προηγουμενα
kosmasdel Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Ο Ζοτς δήλωσε ότι δεν τον ενδιαφέρει η εθνικότητα αλλά θα παίζει όποιος δουλεύει και βελτιώνεται και ότι ο ίδιος δουλεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν μπορώ τώρα να βρω προχθεσινό λινκ αλλά και να το έβρισκα θα το εβαζα copy paste, προσπαθώ να ελαχιστοποιήσω τα κλικς στις αρδοσελίδες. Υγ: Εμένα με βολέυει η παράθεση γιατί βλέπω την κόκκινη ειδοποίηση 1
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 οκ, καταλαβα, με καλυπτει και η περιληψη υ.γ. καλη η ειδοποιηση, αλλα καταλαμβανει αχρηστο χωρο στα μηνυματα εξαλλου εφοσον παρακολουθεις το θεμα θα μπεις να δεις απαντησεις καποια στιγμη, οποτε αν τα βαλεις στην ζυγαρια κοστος (1η προταση) και reward, ε δεν νομιζω να εχει νοημα
kargo130 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τι παιζει με την ειδοποιηση; Δεν το εχω εγω αυτο το option Οι πιθανοτητες να παρουμε μαντζαρη και σλουκα ειναι υπο του μηδενος και μοναδικο στοχο εχει να πουλησει καμια εφημεριδα ή κανενα κλικακι
patrickdrd Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Τι παιζει με την ειδοποιηση; Δεν το εχω εγω αυτο το option "Ειδοποίησε με όταν κάποιος κάνει παράθεση τα μηνύματα μου (σε θέματα που δεν έχω ήδη συνδρομή)" 1
rus Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Δημοσ. 23 Μαΐου 2017 Υπάρχει συμφωνία οπαδών Ελλάδος να μην χαιρόμαστε με νίκες τουρκικών ομάδων? Όχι ότι χάρηκα χτες, αδιάφοροι μου ήταν, αλλά ξεκολλάτε λίγο με την κόντρα Koντρα εχουν μεταξυ τους οι πορωμενοι οπαδοι ολυμπιακου-παναθηναικου, οι υπολοιποι υγιεις φιλαθλοι χαιρομαστε για τις νικες ολων των ελληνικων ομαδων. Επιπλεον το να συμπαθει καποιος -μη Παναθηναικος- τη Φενερ δεν ειναι καθολου περιεργο. Τον καλυτερο Ευρωπαιο προπονητη ολων των εποχων εχει-ευεργετη και του ελληνικου μπασκετ βεβαιως, Tι ευεργεσια μας εκανε ο Γκαστονε? Μαλλον το αντιθετο εγινε, ευεργετηθηκε ο ιδιος αφου ειχε την ευκαιρια να δουλευει τοσα χρονια στη καλυτερη ευρωπαικη ομαδα και με τον παχυλο μισθο που του εδιναν οι Γιαννακοπουλοι. Τουρκους παντως εγω δε μπορω να συμπαθω, οταν μου λενε οτι η Κυπρος είναι τουρκικη ή όταν καθε μερα ζητανε το μισο Αιγαιο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις