kosmasdel Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Προσκυνάω ρε γαμώτο! Το βλέπω κάθε μέρα απ' όταν μου το θύμισε το άρθρο του gazzetta με αφορμή τα γενέθλιά του. Τεράστιος! Και χαίρομαι που πρόλαβα να τον δω έστω και μια φορά από κοντά (στο παλατάκι)! https://www.youtube.com/watch?v=GhLnL_WzwS4 Κριμα που δεν ειχε βαθος η ομαδα τοτε για να παει στο f4...
Zerg13 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Euroleague τον Παναθηναικο του χρονου ποιος θα τον δειχνει; Νονα; Παρακαλω μονο σιγουρες απαντησεις γιατι με ενδιαφερει για το συμβολαιο μου.
Chrisxxx Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 Δημοσ. 8 Μαΐου 2017 3ετες να υπογράψεις. http://www.sport24.gr/media/euroleague-ews-to-2020-sth-nova-kai-apokleistika.4135102.html
patrickdrd Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι λεει μωρε ο μλκας; Τζέιμς: Συγχαρητήρια Χάνγκα, εμένα όμως δεν μπορείς να με μαρκάρεις! γιατι την ιδια θεση παιζουν; ειναι και ταπας ο τζειμς, πως να τον μαρκαρε; ειναι που δεν εχουν ματς κι εχουν λιωσει στη μλκια, οχι μονο αυτοι, αλλα και οι δημοσιογραφοι που ποσταρουν οτι αηδια γραφει ο καθε ασχετος παικτης, μπλοκ θελουν ολα τα αθλητικα αυτη την περιοδο και ανοιγμα οκτωβρη παλι
kosmasdel Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι λεει μωρε ο μλκας; Τζέιμς: Συγχαρητήρια Χάνγκα, εμένα όμως δεν μπορείς να με μαρκάρεις! γιατι την ιδια θεση παιζουν; ειναι και ταπας ο τζειμς, πως να τον μαρκαρε; ειναι που δεν εχουν ματς κι εχουν λιωσει στη μλκια, οχι μονο αυτοι, αλλα και οι δημοσιογραφοι που ποσταρουν οτι αηδια γραφει ο καθε ασχετος παικτης, μπλοκ θελουν ολα τα αθλητικα αυτη την περιοδο και ανοιγμα οκτωβρη παλι Σιγά ρε, χαβαλέ έκανε.
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 Δημοσ. 9 Μαΐου 2017 τι λεει μωρε ο μλκας; Τζέιμς: Συγχαρητήρια Χάνγκα, εμένα όμως δεν μπορείς να με μαρκάρεις! γιατι την ιδια θεση παιζουν; ειναι και ταπας ο τζειμς, πως να τον μαρκαρε; ειναι που δεν εχουν ματς κι εχουν λιωσει στη μλκια, οχι μονο αυτοι, αλλα και οι δημοσιογραφοι που ποσταρουν οτι αηδια γραφει ο καθε ασχετος παικτης, μπλοκ θελουν ολα τα αθλητικα αυτη την περιοδο και ανοιγμα οκτωβρη παλι Κλασσικο trash talking-πλακα μεταξυ Αμερικανων, που οι Ελληνες ΑΡΔ το βλεπουν ως ευκαιρια για clickbait. Φιλοι ειναι και προφανως του κανει πλακα για την βραβευση. 4
Chrisxxx Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Μιλάτε για αυτούς που πληρώνονται από την εκάστοτε ομάδα ή ολους. Γιατι καθε σωστή ομαδα έχει μια καλή ομάδα γλυφτρονιών να γράφουν πληρωμένα αρθρα και να προσπαθούν, με μεγάλη επιτυχία, να διαμορφώσουν γνώμη στον κοσμο της ομαδας. Ξεκινώντας απο τους σπικερ. 2
patrickdrd Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 Δημοσ. 11 Μαΐου 2017 μωρε εγω τους εχω ικανους να γλυφουν και χωρις να πληρωνονται μετα απ το ξυλο που εφαγε ο σχωρεμενος ο φιλιππας, ειδικα οι της ερτ δεν νομιζω πως πληρωνονται/εχουν αναγκη να πληρωνονται, σε δημοσιο καναλι (τοσα λεφτα παιρνουν που ειχε αποκαλυφθει τοτε με την ερτ) δουλευουν γιατι να πληρωνονται απο ομαδες; αλλα ειναι τοσο αδερφουλες που σου λεει ας γλυψουμε για να μην φαμε ξυλο και καλα ο βλακας ο τρομπας ο χατζηπαπαρας που ειναι και λιγο αστεια η βλακεια του, ο αλλος ο καραγκιοζης που περιγραφει λες και ειναι χουλιγκανος γιατι δεν παει σπιτι του; ειναι και διευθυντης να πουμε, ελεος!
patrickdrd Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 χαχα ελα ρε προεδραρα: Νέα «χτυπήματα» Γιαννακόπουλου στο Instagram Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε δύο νέες αιχμηρές αναρτήσεις νωρίς το πρωί της Παρασκευής, πιθανώς με αποδέκτη (και πάλι) τον πρόεδρο του Ερασιτέχνη, Δημήτρη Μπαλτάκο. Ο ισχυρός της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε πρώτα στο Instagram μια φράση από τον «Σημαδεμένο» του Αλ Πατσίνο: «Αν δεν μπορώ να σε εμπιστευτώ, τότε δεν σε χρειάζομαι». Λίγα λεπτά μετά «ξαναχτύπησε» με μια φωτογραφία ποντικών να τρώνε το τυρί γύρω από μια φάκα, με το σχόλιο «Προσεχώς». Προσεχως...
kargo130 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Δημοσ. 12 Μαΐου 2017 Για να καταλαβω, για το γηπεδο σκοτωνονται αυτοι; αυτο που θα μας φτιαξει(εδω γελαμε μεχρι δακρυων) ο αλεξακης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις