FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δες κατι ροστερ που πανε καθε χρονο φ4 με φραγκοδιφραγκα. Α ρε τρακη κοροιδο σε επιασαν παλι. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ναι γιατι ειναι ενα νεο συστημα. Εσυ σημειο αναφορας εχεις το Σεφ; Εγω εχω το μπατζετ στην αρχη της χρονιας. Ξεκολα με το ΣΕΦ. Εσυ χαιροσουνα που πεσαμε με την....ντεφορμε Φενερ. Και δεν σε συλλαβαν ακομα. Καλα θυμομουν ε; Δεν γινεται να κανεις κριτικη για μια διοργανωση που το μισο χρονο δεν ηξερες καν τη δομη της. Επειδη για τη Φενερ το εχεις πει περιπου 10 φορες για το τι ελεγα εγω, και ποσο εξω επεσα, ειναι χαρακτηριστικο οτι νομιζεις πως σε απεκλεισε η Φενερ κι οχι ο εαυτος σου. Με τετοια εικονα και η Εφες σε απεκλειε, ξυπνα. Οπως κοντεψε να αποκλεισει και τον ΟΣΦΠ που εδειξε παρομοια εικονα σε 2 ματς.
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Καλα θυμομουν ε; Δεν γινεται να κανεις κριτικη για μια διοργανωση που το μισο χρονο δεν ηξερες καν τη δομη της. Επειδη για τη Φενερ το εχεις πει περιπου 10 φορες για το τι ελεγα εγω, και ποσο εξω επεσα, ειναι χαρακτηριστικο οτι νομιζεις πως σε απεκλεισε η Φενερ κι οχι ο εαυτος σου. Με τετοια εικονα και η Εφες σε απεκλειε, ξυπνα. Οπως κοντεψε να αποκλεισει και τον ΟΣΦΠ που εδειξε παρομοια εικονα σε 2 ματς. Η εφες δεν εχει τιποτα απο αυτα που εχει η Φενερ. Υπερεχει σε ολα κατα πολυ. Και μονο που το λες καπου εδω κλεινουμε και το θεμα. Και οχι δεν θα ειχαμε αυτη την εικονα με αυτη την ομαδα. Πχ σου λεω το απλο, μας καθυλωσε ο Μπογκντα. Τετοιους παιχτες δεν εχουν.
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Σωστα, με την Εφες δε θα επαιρνες ουτε τα ριμπαουντ που πηρες με τη Φενερ. Να σου θυμισω καπου εδω, οτι απο την Εφες εχασες εξω , ενω στο ΟΑΚΑ χρειαστηκες τις μουφα 3 βολες στον Τζειμς για να μη χασεις. Και αυτα σε μια περιοδο που νομιζες οτι η ομαδα πηγαινε καλα μαλιστα, ενω η Εφες ηταν τελευταια-προτελευταια. Παρολα αυτα μας λες οτι θα περναγαμε κιολας, που δε βλεπεις οτι ησουν η χειροτερη ομαδα των πλειοφφ. Δομη διοργανωσης δεν γνωριζεις, αποτελεσματα δεν θυμασαι, τι προσπαθεις να μου πεις ακριβως; Οτι ειμαι πιο ασχετος απο σενα; Οκ ειμαι, ηρεμησε!
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Η Φενερ εχει πιθανοτητες να αποκλεισει τον Οποιονδηποτε. Η εφες οχι. End of story 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Παρολα αυτα, δεν υπηρχε θεμα να τυχεις με καμια Εφες. Το παραδειγμα της Εφες το εφερα υπολογιζοντας οτι αντιλαμβανεσαι τα βασικα τυπου οτι ο ΠΑΟ παρουσιαστηκε ανετοιμος για τη σειρα και ανεστησε τη Φενερ απο το Β ημιχρονο κι επειτα. Η εναλλακτικη σου λοιπον ηταν μονο η Μπασκονια που κοντεψε να κανει 2 μπρεικ στη Μοσχα, αλλα της τα φαγαν οι διαιτητες. Εσυ ωστοσο με την εικονα που εδειξες στα πλειοφφ, θα την περναγες κι αυτην, ο Μπογκντανοβιτς φταιει. Κοιταξε, το σημαντικο φετος, ειναι οτι εμαθες πως η Ευρωλιγκα εχει πλειοφφ. Τα αλλα τα συζηταμε απο του χρονου.
Tsalikis177 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Α ρε Παναθηναικε πως εγινες έτσι. Μια θρυλικη ομαδα που σε λιγο θα χανει απο την "παναχαικη" του μπασκετ.
Zerg13 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Ναι. Δεν θα μας ξανααπεκλυε η ιδια ομαδα. Και χωρις τα μεγαλα τους περςινα ατου. Μπηκε στο θεμα και η διατησια; Δες την διαιτησια που ειχε η φενερ και η εφες,,,
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Σωστα, με την Εφες δε θα επαιρνες ουτε τα ριμπαουντ που πηρες με τη Φενερ. Να σου θυμισω καπου εδω, οτι απο την Εφες εχασες εξω , ενω στο ΟΑΚΑ χρειαστηκες τις μουφα 3 βολες στον Τζειμς για να μη χασεις. Και αυτα σε μια περιοδο που νομιζες οτι η ομαδα πηγαινε καλα μαλιστα, ενω η Εφες ηταν τελευταια-προτελευταια. Παρολα αυτα μας λες οτι θα περναγαμε κιολας, που δε βλεπεις οτι ησουν η χειροτερη ομαδα των πλειοφφ. Δομη διοργανωσης δεν γνωριζεις, αποτελεσματα δεν θυμασαι, τι προσπαθεις να μου πεις ακριβως; Οτι ειμαι πιο ασχετος απο σενα; Οκ ειμαι, ηρεμησε! Καλα εκεινη την περιοδο ειχαμε και τον Τζεντιλε που ξεκινουσε καθε φορα ντε και καλα βασικος. Προσωπικη μου αποψη ισως και λαθος αλλα δε θα γυρνουσε η Εφες σε ενα οακα με 20.000 κοσμο με ημιχρονο +14,αυτα μονο ο ζοτς τα κανει με λοχαγο τον Μπογκντανοβιτς τον Διαμαντιδη παλιοτερα και τον Μποντιρογκα ακομα πιο παλιοτερα. Ουτε πιστευω Μπουρου και Σιγκλετον θα ειχαν τοσο θεμα οπως με τους "ολα τα ταπωνω" τις φενερ. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Δημοσ. 28 Απριλίου 2017 Mπουρου και Σινγκλετον θα ειχαν πολυ μεγαλυτερο προβλημα με την αθλητικοτητα της Εφες. Αλλωστε, φανηκε και στα μεταξυ μας παιχνιδια αυτο. Τεσπα η συγκριση με την Εφες δεν εχει ιδιαιτερο νοημα, διοτι εγω αυτο που ειχα πει και ο αλλος το λεει 2 φορες την ημερα νομιζοντας οτι μου την λεει, ηταν οτι προτιμω τη Φενερ απο την Μπασκονια. Και φυσικα το ειχα πει με συγκεκριμενη λογικη, οτι εχανε απο τον καθε πικραμενο, εντος κι εκτος εδρας για αυτο και απωλεσε το πλεονεκτημα εδρας. Μιλωντας για την Μπασκονια λοιπον, με αντιστοιχη εμφανιση στα πλειοφφ (και αντιστοιχη των Ισπανων με αυτες που καναν στην ΤΣΣΚΑ) θα μετραγαμε ιδανικα ενα 1-3 στη σειρα. ΣΑΦΩΣ ανωτερη η Μπασκονια με ΣΑΦΩΣ δυνατοτερο αντιπαλο απο τη Φενερ.
Zus Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1077732/giannakopoylos-otan-toys-sevesai-se-gmne-pic
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καποιοι στην ομαδα ειναι στη κυριολεξια στο κοσμο τους,την επομενη φορα οχι με πουλμαν αλλα με ποδηλατο... http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1077732/giannakopoylos-otan-toys-sevesai-se-gmne-pic Ο αλλος δεν επεσε σε σκαρτη παρτιδα ο αλλος εχει δωσει τα 5πλασια απο τους καταγγελοπουλους και μ αυτα και μ αυτα παει για ακομα μια φορα φ4 ο Αγραβανης και ο Ματζαρης. Εσυ και εγω χειροτερα θα καναμε,ειδικα αν η μιση ομαδα μας τι βγαζει ολο το βραδυ στα καζινο και η αλλη μιση ψαχνει tattoυατζιδικα. 1
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Καποιοι στην ομαδα ειναι στη κυριολεξια στο κοσμο τους,την επομενη φορα οχι με πουλμαν αλλα με ποδηλατο... Νταξει εδω που τα λεμε δεν εκανε και τιποτα κακο που ψαχνει τατουατζη... Αν εχει υποπεσει σε αλλα παραπτωματα ο συγκεκριμενος δεν εχω ιδεα, αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι, ουτε και δειχνει αντιεπαγγελματισμο. Γραφτηκε παντως οτι ηταν ο μοναδικος που βγηκε εκτος εαυτου οταν τους ανακοινωθηκε η αποφαση ΔΓ. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Νταξει εδω που τα λεμε δεν εκανε και τιποτα κακο που ψαχνει τατουατζη... Αν εχει υποπεσει σε αλλα παραπτωματα ο συγκεκριμενος δεν εχω ιδεα, αλλα το συγκεκριμενο δεν ειναι, ουτε και δειχνει αντιεπαγγελματισμο. Παραπτωμα σε καμια περιπτωση αλλα οτι καποιοι ειναι στο κοσμο τους ειναι...
YourTrueLegend Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Δημοσ. 29 Απριλίου 2017 Ουτε το οτι ειναι στον κοσμο του δειχνει (μπορει να ειναι, αλλα οχι επειδη θελει να βαρεσει τατου). Η ομαδα ολοκληρωσε τις υποχρεωσεις της στην Ευρωλιγκα, υπαρχει αγωνιστικο κενο για το επομενο διαστημα, σημερα η προπονηση τελειωσε το πρωι, και το μεσημερι εψαξε να παει για τατου. Αν πηγαινε για φραπεδουμπα Γλυφαδα οπως -πιθανως- καναν οι αλλοι, θα ηταν ολα οκ; Σου ξαναλεω, τα social media κανουν την τριχα τριχια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις