TAKE5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 @moure Δηλαδή αν τους ελεγε να του σκάψουν τον κήπο επειδή κάποιοι το δέχτηκαν θα έπρεπε να το κάνουν όλοι? Αν εσύ έπαιρνες 1εκ το χρόνο (επειδή είσαι καλός στη δουλειά σου έχεις προσφορές από ανταγωνιστές για παραπάνω) και σου έλεγε το αφεντικό σου πήγαινε με λεωφορείο στην Κωνσταντινούπολη επειδή εγώ σε πληρώνω και θέλω να σε δω να υποφέρεις θα του έλεγες Yes Sir ή αντε @#$!@$*( ? Οι επαγγελματίες αθλητές αυτού του επιπέδου δεν είναι πεντάχρονα να τους κάνει καψώνια ο κάθε καμμένος. 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ουτε οι 20.000 οπαδοι που γεμισαν ΔΥΟ φορες το οακα ειναι 5χρονα.
moure Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Αυτοι που δεν μπηκαν μεσα δεν εδειξαν απλα οτι δεν σεβονται τον Γιαννακοπουλο(μπορουσαν να το κανουν και με αλλους τροπους),αλλα και τους συμπαιχτες τους και τους προπονητες τους. Δηλαδη οι αλλοι μαλακες ειναι που μπηκαν ? Οταν σε μια αποστολη 40 ατομων διαχωριζουν την θεση τους 4 εγω προσωπικα δεν τους κανω ηρωες Ξαναλεω δεν κρινω την αποφαση του ΔΓ που ειναι γελοια,και μονος του εβαλε τα χερια του και εβγαλε τα ματια του.
TAKE5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δεν νομίζω ότι έχει κάποιος συμπαίκτης τους πρόβλημα, όλοι ήταν εξαρχής αντίθετοι με το καψώνι. Απλά όπως συνήθως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις λίγοι είναι οι εργαζόμενοι που τολμάνε να γράψουν τον παράλογο εργοδότη στα @@ τους. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν σέβονται τους υπολοιπους που συμβιβάζονται. 1
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ουτε οι 20.000 οπαδοι που γεμισαν ΔΥΟ φορες το οακα ειναι 5χρονα. Ρε συ σου χει δώσει κανεις συμβόλαιο οτι η ομάδα θα κερδίζει όποτε το περιμένουν οι οπαδοί; Σε όλη την Ευρώπη σ όλα τα αθλήματα βλεπουμε ομάδες να τρώνε στραπατσα. Δηλαδή οι της Μπαρτσελονα μετά απο δυο μεγάλες ήττες τι έπρεπε να κάνουν; Άλλοι που Εχουνε φάει 4αρες σπίτι τους; εμείς περυσι μετά τη χάλια ευρωπαϊκή χρονια έπρεπε να τα διαλύσουμε ολα και να χαρίσουμε το πρωτάθλημα. Κάτσε σκέψου λιγο τι γινεται στον κόσμο, αυτο το πράγμα δεν γινεται ΠΟΥΘΕΝΑ. Βάλε διπλές προπονήσεις, άσε κάποιον εκτός ομάδας αν σε γραφει, αλλα αυτο που έκανε ο Τράκης έχει κάνει την ομάδα περίγελο διεθνώς και κατα 3/4 τη διέλυσε (ξανά) 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Ρε τι διαβαζουμε μεσημεριατικα.Συγκριση εκατομμυριουχων με εργατακια των 600 ευρω. Ρε συ σου χει δώσει κανεις συμβόλαιο οτι η ομάδα θα κερδίζει όποτε το περιμένουν οι οπαδοί; Οταν μου λες κυριε Πασκουαλ παμε να παρουμε το 7ο αυτο μου δινεις τα καταλαβω.Ο Πασκουαλ ετσι?Οχι ο φροντιστης. Ας ελεγε οτι ελεγε ο μακαριτης ο Γιαννης Κυραστας.Πρωτα να γινουμε ομαδα και βλεπουμε.Πρωτος στη βαθμολογια και αυτος εκει το χαβα του.
margaritagr Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Εσυ έχεις βάλει τα εργατακια στην κουβέντα χωρίς κανέναν απολύτως λόγο! Μπορείς να νιώθεις όπως θες, αλλα αυτο δε σου δινει το δίκιο να κανεις κατι τετοιο. Αν ένας υπάλληλος που αμοίβεται αδρά, δεν αποδίδει, δε τον βάζεις να κάνει καψώνια , να τρέχει γύρω γύρω, να έρχεται στη δουλειά με τα πόδια ή να γράψει 200 φορές "θα γίνω καλός υπάλληλος". Το παμε για το 7ο το λεει εδώ και χρονια ο Τράκης με διάφορες άλλες φανφάρες τύπου "με ηγέτη Χαραλαμπόπουλο" κι ο Βασίλης δε μπορεί να κάνει τη διαφορά ουτε με τον κολοσσό Ρόδου. Έπεσες με τον καλύτερο προπονητή της Ευρωλίγκα που διαχειρίζεται ενα τεράστιο μπατζετ, η έκπληξη θα ηταν να περάσεις. Απλά τον τρακη τον πείραξε το οτι αποκλείστηκε απο αυτον που ο ιδιος χαρακτήριζε μισθοφορο. Εκει ειναι το ζουμί. Αλλιώς και περυσι θα γυρναγαν απο τη Μπασκονια με γαϊδούρια, που ειναι και πιο μακριά. 4
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ... Δηλαδη οι αλλοι μαλακες ειναι που μπηκαν ?... Μπορεί να μην είναι, το μόνο σίγουρο ότι έκαναν τους μαλάκες. Συμβαίνει κατα κόρον μεταξύ υπαλλήλων-αφεντικών.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Aλαφουζο και στο μπασκετ χρειαζονται μερικοι με πρωτο βιολι Αθηναιου και Μαυροκεφαλιδη στη καλυτερη για να βαλουν μυαλο και μετα απο ηττες να σου τουιταρει ο προεδρος και να σου λεει τα παιδια παιξανε μπαλα η διαιτησια φταιει. Θα φατε καλα αμα φυγει ο ΔΓ. Ο οποιος ΔΓ ειναι ψυχακιας αλλα οπως ειπε και πιο πανω ενας φιλος αυτη η τρελα του μας κραταει ακομα σε ανταγωνιστικο επιπεδο και σε Ευρωπη και σε Ελλαδα. 1
Inler Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οταν διαχωριζεις τη θεση σου απο την υπολοιπη ομαδα που δεχτηκε να μπει στο πουλμαν δειχνεις οτι δεν σε νοιαζει και πολυ Το λεω και για τον μονον που με νοιαζει ειναι ο Singleton....Επειδη θα βρεις πανευκολα συμβολαιο και με περισσοτερα λεφτα δεν απαξιωνεις την ομαδα που ησουν ή δικαιολογεισαι λεγοντας εγω επαιζα πολυ καλα αρα μην με αντιμετωπιζεται ετσι....Αυτα με πολυ μεγαλυτερα ονοματα-συμβολαια επι εποχης Ζελικο δεν τολμαγε κανεις να τα κανει Οταν ο Φωτσης φερεται να ειπε για τις 3 Ευρωλιγκες να δεχτω οτι εχει δικιο αλλα να σκεφτει οτι 2-3 χρονια τωρα ειναι στην ομαδα και αγωνιστικα σερνεται(για να μην πω κατι χειροτερο) οποτε μην τα βλεπουμε μονο απο τη μια σκοπια Διαβαζω οτι οι ξενοι θα το σκεφτονται τωρα να ερθουν στην ομαδα με αυτα που γινονται....Δηλαδη τοσα χρονια ερχονται στην ομαδα και στις υπολοιπες ομαδες του κοσμου επειδη μας αγαπανε και οχι επειδη πληρωνονται και υπαρχει το σωστο περιβαλλον για να ''εργαστουν''...Θα τρελαθουμε με οτι διαβαζουμε...Δηλαδη αν ο προεδρος θελει ξενο και του τα σκασει θα πει αυτος δεν ερχομαι γιατι περσι τους γ-υρισες με πουλμαν;.....Ποσες ειναι οι ομαδες στην Ευρωπη αυτου του μεγεθους με την οικονομικη επιφανεια-πρεστιζ-συνθηκες 8-9 παραπανω δεν ειναι 2
~mxls~ Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 ... δεν απαξιωνεις την ομαδα που ησουν ... Ο Σίνγκλετον που σας κουβαλάει απ΄την πρώτη μέρα nonstop. Μάλιστα.
Inler Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το εχω αναφερει απο την αρχη...Και τι σημαινει αυτο; Δεν ανηκεις σε μια ομαδα; Ο καθενας κανει οτι του κατεβει; Το εχω γραψει και πριν χαλαστηκες συμφωνω μολις τελειωσουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις φυγε και ολα μια χαρα Αρα τα αστερια στις ομαδες τους δικαιολογουνται να κανουν οτι τους γουσταρει; 1
TAKE5 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Οταν αυτό που του ζητείτε να κάνουν είναι από ηλιθιο εως προσβλητικό ναι δικαιολογούνται και είναι φυσιολογικό τα αστέρια (οι πιο πετυχημενοι-περιζήτητοι) να είναι πιο ευκολο να πουν δεν μαμιεσαι και συ και ο γρυλλος σου. Αν μάλιστα απο την άρνηση τους βγουν νικητές δηλαδή αναγκαστεί ο παράλογος εργοδότης να κάνει πίσω τότε οι συνάδελφοι τους θα τους βλέπουν σαν ηγέτες. Εχει συμβεί και σε χειρότερα εργασιακά περιβάλλοντα
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 @Inler Οι μισοι που θα σου απαντησουν ειναι του οσφπ με προεδρο τον noor και κρινουν τον ΔΓ και οι αλλοι μισοι ειναι παναθηναικοι που μετα απο ηττες και αποκλεισμους ξεκινανε στο επομενο 5λεπτο το καλαμπουρι γιατι "στενοχωρηθηκαν". Με αυτους μιλας εδω μεσα περισσοτερο με λιγες εξαιρεσεις. 1
pontez2 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Το εχω αναφερει απο την αρχη...Και τι σημαινει αυτο; Δεν ανηκεις σε μια ομαδα; Ο καθενας κανει οτι του κατεβει; Το εχω γραψει και πριν χαλαστηκες συμφωνω μολις τελειωσουν οι αγωνιστικες υποχρεωσεις φυγε και ολα μια χαρα Αρα τα αστερια στις ομαδες τους δικαιολογουνται να κανουν οτι τους γουσταρει; To όλο λάθος ξεκινάει από τον μεγαλομέτοχο. Δεν κάνεις καψώνια στην ομάδα σου, ειδικά όταν μέσα σε αυτή υπάρχουν άνθρωποι που σου έχουν δωσει τεράστιες χαρές. Υπάρχουν καλύτερες λύσεις όπως το πρόστιμο για κακή απόδοση. Αποδεκτό κατά την άποψή μου. Όχι τα αστέρια δε πρέπει να κάνουν ότι θελουν, όπως βέβαια και οι πρόεδροι. Αμοιβαίος σεβασμός λέγεται. Για την ιστορία είμαι ΠΑΟΚ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις