Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το μόνο θετικό ενδεχόμενο είναι η απόσυρση Τράκη από το προσκήνιο και ανάληψη της ομάδας από κάποιο άλλο μέλος της οικογένειας αλλά δεν συγκεντρώνει ιδιαίτερες πιθανότητες ειδικά μετά τα όσα γράφουν τα παπαγαλάκια (ο Νίκος Συρίγος με το κοκκινο κασκόλ να κάνει μάθημα Παναθηναικοφροσύνης στο Φώτση τι ζουμε ρε).

Από εκεί και πέρα δεν ήταν μόνο οι 4 που αρνήθηκαν όλοι (και ο κοουτς) το έκαναν. Απλά τους μεταφέρθηκε ότι δεν θα πάρουν ούτε τα χρωστούμενα όσοι δεν υπακούσουν και οι 4 τον έγραψαν στα @@ τους, οι υπολοιποι φοβήθηκαν να μπλέξουν σε δικαστήρια με τον τρελλό. Το ίδιο ήθελε να κάνει και ο Πασκουάλ απλά αποφάσισε να ακολουθήσει την πλειοψηφια των παικτων. Ηδη οι μανατζερ ετοιμάζουν προσφυγές και ζητάνε πλήρεις αποζημείωσεις (ολόκληρα τα συμβόλαια) και ελευθέρας. Δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα τους δικαιώσει ο Τζέιμς προχθές έπαιξε με σοβαρό πρόβλημα στο δάκτυλο και θα τον τιμωρήσεις με καψώνι το 2017

Η ομάδα τελείωσε και όχι μόνο για φέτος

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Από εκεί και πέρα δεν ήταν μόνο οι 4 που αρνήθηκαν όλοι (και ο κοουτς) το έκαναν. Απλά τους μεταφέρθηκε ότι δεν θα πάρουν ούτε τα χρωστούμενα όσοι δεν υπακούσουν και οι 4 τον έγραψαν στα @@ τους, οι υπολοιποι φοβήθηκαν να μπλέξουν σε δικαστήρια με τον τρελλό. Το ίδιο ήθελε να κάνει και ο Πασκουάλ απλά αποφάσισε να ακολουθήσει την πλειοψηφια των παικτων. Ηδη οι μανατζερ ετοιμάζουν προσφυγές και ζητάνε πλήρεις αποζημείωσεις (ολόκληρα τα συμβόλαια) και ελευθέρας. Δεν υπάρχει δικαστήριο που δεν θα τους δικαιώσει ο Τζέιμς προχθές έπαιξε με σοβαρό πρόβλημα στο δάκτυλο και θα τον τιμωρήσεις με καψώνι το 2017

Η ομάδα τελείωσε και όχι μόνο για φέτος

Αυτα απο που προκυπτουν και που γραφτηκαν?

• Like 1
Δημοσ.

Καλα ο Zizic ειναι για NBA και πολυ εκατσε Ευρωπη

Καθαρισε ο Carrol απο Ρεαλ

Διαβασα ακομα και για αργοποριες στην προπονηση για καζινο και αλλα ωραια....Δυσκολα θα μαθουμε τι πραγματικα εχει παιχτει....Μπορει να τους τα ειχε μαζεμενα

Επειδη το μπασκετ δεν ειναι μονο συμβολαια οποιος εχει ορεξη ας διαβασει το παρακατω http://notia.gr/2015/04/ipirche-kapote-mia-omadara-pou-tin-elegan-faliro/

Ρε τι μου έκανες... Σηκώθηκα από το γραφείο να σκουπίσω τα μάτια μου, μη με δούνε.

Δημοσ.

Από ανθρώπους που ήταν στην αποστολή. Ο Τράκης στραβοξύπνησε και αποφάσισε ότι η φετινή ομάδα δεν έχει μέλλον. Απλά μάλλον περίμενε να αντιδράσουν και κάποιοι άλλοι

Δημοσ.

http://www.novasports.gr/basket/europi/euroleague/article/322681/giati-gurisan-me-to-poulman/#.WQETdUDIzK0.twitter

Παντα το λεγαμε οτι ειναι μυστηριο τρενο οι αμερικανοι. Καλα ο τζειμς το εδειξε και νωρις σε ολο τον κοσμο.

Οσο γεμιζεις την ομαδα μισθοφορους δεν...μονο με υπομονη να βγαλεις νεους ελληνες γινεται δουλεια.

• Like 1
Δημοσ.

Από ανθρώπους που ήταν στην αποστολή. Ο Τράκης στραβοξύπνησε και αποφάσισε ότι η φετινή ομάδα δεν έχει μέλλον. Απλά μάλλον περίμενε να αντιδράσουν και κάποιοι άλλοι

Oι ανθρωποι που ηταν στην αποστολη στο πουλμαν δηλαδη εφτασαν πριν λιγο Αθηνα και προλαβαν να γραψουν ολα αυτα μετα και τη τοση ταλαιπωρια?Μωρε μπραβο..

Επειδη λοιπον τα παραπανω που εγραψες τα διαβασα απο τον γνωστο ξενο δημοσιογραφισκο πριν λιγο και εσυ μας τα μεταφερεις σαν να τα εμαθες απο τον Πασκουαλ ξερω γω...και ηρθε να μας πει οτι τι....οτι ο ΔΓ εταξε πριμ με την ομαδα να εχει πλεονεκτημα εδρας αλλα οι παιχτες ειναι απληρωτοι κατα τ αλλα?

Ο Τζειμς οταν εκανε τα τρελα του στην αρχη της σεζον παλι απληρωτος ηταν?

Ο συγκεκριμενος δημοσιογραφος εχει καποια σχεση με τα λογιστικα της Καε?Ειναι κολλητος του Πασκουαλ η κατι τετοιο?

http://www.novasports.gr/basket/europi/euroleague/article/322681/giati-gurisan-me-to-poulman/#.WQETdUDIzK0.twitter

Παντα το λεγαμε οτι ειναι μυστηριο τρενο οι αμερικανοι. Καλα ο τζειμς το εδειξε και νωρις σε ολο τον κοσμο.

Οσο γεμιζεις την ομαδα μισθοφορους δεν...μονο με υπομονη να βγαλεις νεους ελληνες γινεται δουλεια.

Απο το 96 μας κανουν κολπα οι αμερικανοι οταν εφυγε ενα βραδυ σαν το φαντασμα ο Ντομινικ.

Καποια αναλογα περιστατικα και εσεις ειχατε νομιζω παλιοτερα.

Γενικα καλο ειναι στην ομαδα να υπαρχουν ενας το πολυ 2 αμερικανοι,καποτε ειχαμε εναν Μιντλετον μετα εναν Μπατιστ 

αντε και το Ροτζερς,πλεον εχουμε μαζεψει ολη την αμερικανικη μαυριλα.

• Like 1
Δημοσ.

To έγραψε ο Πικ, το έγραψε ο Καρύδας, το έγραψε ο Ντεντόπουλος , το έγραψαν ισπανικές εφημερίδες μου το είπε χθες το βράδυ στο καζίνο ο Σινγκλετον ή χθες το απόγευμα ο Αλβέρτης με μήνυμα πολύ λίγη σημασία έχεις δικαίωμα να πιστεύεις ότι θέλεις. Ετσι και αλλιώς είσαι ξεκάθαρα υπερ της απόφασης του Τράκη οπότε  και εγώ έχω δικαίωμα να έχω την προσωπική μου λίστα αγνόησης

• Like 1
Δημοσ.

A τα εμαθες απο τοσα πολλα ατομα ωραιος.

Να δω αμα φυγει ο ΔΓ που θα πανε ολοι αυτοι και τι θα γραφουν οταν η ομαδα παιζει με πρωτο βιολι τον Μαυροκεφαλιδη.

Δημοσ.

Σοβαρη ομαδα με 6 Αμερικανους δεν φτιαχνεις.

Εγω παντως παραδεχομαι τον Νικολς.

Ενω στην ουσια εχει τελειωσει απο τον Παναθηναικο μπηκε στο πουλμαν ως μελος αυτης της ομαδας.

Η γνωμη μου ειναι παροτι η αποφαση του ΔΓ ηταν απαραδεκτη απο την στιγμη που μπηκε ο προπονητης μεσα στο πουλμαν επρεπε να μπουν ολοι.

Δημοσ.

Ο δημητρακης πρεπει να παραδωσει το management σε καποιον αλλο, γιατι οχι στο μητσο και αλβερτη. Την ομαδα την αγαπαει αλλιως δεν θα εβαζε τοσα μυρια απλα δεν εχει καθαρο μυαλο.

Θα μπορουσε να χτισει πανω στην φετινη ομαδα αντιθετως διαλεγει να την διαλυσει και φτου απο την αρχη. Κριμα τα εκ που βαζει καθε χρονο.

Κατ εμε θα φυγει και ο πασκουαλ(δεν ειναι κακο σεναριο παντως αυτο)

Δημοσ.

Η γνωμη μου ειναι παροτι η αποφαση του ΔΓ ηταν απαραδεκτη απο την στιγμη που μπηκε ο προπονητης μεσα στο πουλμαν επρεπε να μπουν ολοι.

Tι να μπουν μωρε οι χορευτριες,που τον ηπιαν απο τη Φενερ και μετα το σφυριγμα του 3ου αγωνα κανανε και αστειακια και γελακια.

Θα εκανε ποτε αστειακια και γελακια ο Διαμαντιδης μετα απο ξεφτιλα 3-0 η ο Αλβερτης η ο Τσαρτσαρης η ο Μποντιρογκα η ψυχαρα?

Ενταξει ο Μπατμαν καλος χρυσος και πρωταθλητης αλλα δεν μπαινει ευκολα σε καλουπι σαν χαρακτηρας ειδικα τωρα στα γεραματα,δεν μου εκανε εντυπωση που δε μπηκε στο πουλμαν,παντως πιστευω οτι θα ειναι ο μονος που δε θα εχει επιπτωσεις μετα απο αυτο.

Ο Σινγκλετον απο την αλλη κλαιγοταν στο μανατζερ του πριν καν αναχωρησει απο Τουρκια λες και του πηρε ο ΔΓ το μπιφτεκι και τον αφησε μια βδομαδα χωρις νερο,τα γελακια και τα χαχανισματα ομως στο τελος τις ξεφτιλας με τον Βεσελι τα ξεχασε.

Μεχρι και ο Αντιτς του πετουσε χαστουκια στο οακα με 20.000 κοσμο και αυτος εκανε τη κοτα.

Ο Τζειμς οταν βαρουσε τις τζαμαριες και δεν του εκανε ουτε παρατηρηση ο ΔΓ ηταν καλος?

Καλα για Γκαμπριελ δε θα μιλησω,οσο σοφτ ειναι σαν παιχτης αλλο τοσο ειναι και σαν χαρακτηρας.

Δε θελουμε τετοιες χορευτριες στην ομαδα δρομο.

Διαλυση δε θα βαρεσουμε αμα φυγουν 3-4 αμερικανοι,διαλυση θα βαρεσουμε αν φυγει ο ΔΓ και αναλαβει ενας δευτερος "πριγκιπας" Αλ Αφουζ οπως στη μπαλα.

Δημοσ.

Σοβαρη ομαδα με 6 Αμερικανους δεν φτιαχνεις.

Εγω παντως παραδεχομαι τον Νικολς.

Ενω στην ουσια εχει τελειωσει απο τον Παναθηναικο μπηκε στο πουλμαν ως μελος αυτης της ομαδας.

Αυτά τα πράγματα είναι βλακείες... ο πρόεδρος δεν σέβεται τίποτα. Ας τους έβαζε χρηματικό πρόστιμο.

Φαντάσου την διοίκηση της Barcelona μετά την 3αρα να τους έβαζε σε λεωφορείο για να πάνε Ιταλία-Ισπανία......

Δημοσ.

Βασικά και τα πρόστιμα που λένε δεεεε νομίζω να ισχύουν στην πράξη. Να βάλεις πρόστιμο για διάρροια και καλή απόδοση; δε προβλέπεται σε κάποιο συμβόλαιο αυτο το πράγμα.

Δημοσ.

Αυτά τα πράγματα είναι βλακείες... ο πρόεδρος δεν σέβεται τίποτα. Ας τους έβαζε χρηματικό πρόστιμο.

Φαντάσου την διοίκηση της Barcelona μετά την 3αρα να τους έβαζε σε λεωφορείο για να πάνε Ιταλία-Ισπανία......

Μα και εγω σου λεω οτι η αποφαση του ηταν απαραδεκτη και ηλιθια.

Ομως οι ομαδες λειτουργουν ομαδικα.Απο την στιγμη που μπηκε ο προπονητης και η πλειοψηφια των παιχτων,επρεπε να μπουν ολοι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...