TAKE5 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλά κάτσε να αρχίσει να το βρίζει όλο το γήπεδο όπως του αξίζει και θα δείτε αν θα βάλει μπουρλότο.
Norone92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Λες και είπα πουθενά "ΔΓ ΠΟΥΛΑ" ή ανέφερα τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ ή το Μαρινάκη. Ας περισσεύουν άσχετα σχόλια που απέχουν κατά πολύ με την άποψη που έχω για αυτά τα θέματα, εδώ άλλωστε για το μπασκετικό ΠΑΟ μιλάμε. Δηλαδή θα πρέπει κι εμείς να στήσουμε άγαλμα για τον ΔΓ επειδή το κάνουν κι άλλοι για χειρότερους; Ο άνθρωπος έχει βαλθεί κάθε χρόνο να καταστρέφει την ομάδα, πλέον έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Τη μία τιμωρίες, την άλλη ελληνοποίησεις, την άλλη ανοιχτός πόλεμος με τους οπαδούς, δηλώσεις για διαιτησίες, παρορμητισμοί... Κάθε φορά έλεγα "δεν τρέχει κάτι, θα μάθει και θα σταματήσει". Σήμερα λοιπόν ξεπέρασε τα όρια και δε μπορώ να ξαναπιστέψω ότι θα μάθει και θα σταματήσει. 1
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλά κάτσε να αρχίσει να το βρίζει όλο το γήπεδο όπως του αξίζει και θα δείτε αν θα βάλει μπουρλότο. Μετα ομως να μας αναλαβουν αυτοι που τον βριζουν να φερουν εναν δευτερο Αλαφουζο η εναν πριγκιπα Αλ Αφουζ και θα παιζουμε ντερμπι με τον Κοροιβο. Σήμερα λοιπόν ξεπέρασε τα όρια και δε μπορώ να ξαναπιστέψω ότι θα μάθει και θα σταματήσει. Καλα δε τους βαρεσε κιολας ουτε τους πεταξε παπουτσια στα κεφαλια σαν τον Σερ Αλεξ στο Μπεκαμ. 1
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Νομίζω ότι ξεπερνά κάθε όριο αισιοδοξίας να πιστέψει κανείς ότι αυτός ο άνθρωπος (και δεν μπαίνω σε λεπτομέρειες, είναι άλλωστε γνωστές) σε αυτή την ηλικία θα "αλλάξει". Τι είναι, παιδιάκι δημοτικού, να μάθει πως δεν βάζουμε το χέρι στη μύτη και μετά δεν τρώμε τις μύξες μας; Αυτός είναι, έτσι πορεύτηκε μια ζωή και έτσι θα συνεχίσει να πορεύεται. Υ.Γ. Για να πουλήσεις, πρέπει κάποιος να μπορεί να αγοράσει. Σε αυτή την οικονομία, με αυτή τη φορολογία, νορμάλ άνθρωπος να ρίξει λεφτά στο πηγάδι, πώς θα βρεθεί;
Tilemaxx Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Κανέναν δεν συμφέρει μια πιθανή αποχώρηση του ΔΓ. Ξένοι επενδυτές με τέτοια τιμωρητική φορολογία στην Ελλάδα και μηδενικά έσοδα για να καλύπτουν τις μεγάλες ζημιες μιας ΚΑΕ δεν πρόκειται να έρθουν.Στην καλύτερη περίπτωση σε επίπεδα ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Άρη θα πέσει ο ΠΑΟ αν γίνει κάτι τέτοιο.
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Λες και είπα πουθενά "ΔΓ ΠΟΥΛΑ" ή ανέφερα τον ποδοσφαιρικό ΠΑΟ ή το Μαρινάκη. Ας περισσεύουν άσχετα σχόλια που απέχουν κατά πολύ με την άποψη που έχω για αυτά τα θέματα, εδώ άλλωστε για το μπασκετικό ΠΑΟ μιλάμε. Δηλαδή θα πρέπει κι εμείς να στήσουμε άγαλμα για τον ΔΓ επειδή το κάνουν κι άλλοι για χειρότερους; Ο άνθρωπος έχει βαλθεί κάθε χρόνο να καταστρέφει την ομάδα, πλέον έχω χάσει κάθε εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του. Τη μία τιμωρίες, την άλλη ελληνοποίησεις, την άλλη ανοιχτός πόλεμος με τους οπαδούς, δηλώσεις για διαιτησίες, παρορμητισμοί... Κάθε φορά έλεγα "δεν τρέχει κάτι, θα μάθει και θα σταματήσει". Σήμερα λοιπόν ξεπέρασε τα όρια και δε μπορώ να ξαναπιστέψω ότι θα μάθει και θα σταματήσει. Καλα κριτη των παντων αραξε λιγο, δεν πουλησε 2 τονους ηρωινης, απλως εβαλε την ομαδα σε πουλμαν. Στη σφαιρα της γραφικοτητας ειναι αυτο που εκανε, εκθετει το συλλογο ναι και ως εκει. Ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται και οχι λες κι εκανε και κανα εγκλημα, τουλαχιστον οχι σημερα. Στην τελικη, καλως ή κακως, αυτος εχει το καρπουζι αυτος εχει και το μαχαιρι. Ειναι κυκλοθυμικος, εχει συμπεριφορες που βλαπτουν την ομαδα, ειναι αδιορθωτος, αναμενουμε την προταση σου λοιπον, περα απο το να βριζεις γενικως κι αοριστως. Κακη, κακιστη, η ενεργεια του, απαραδεκτη απο καθε αποψη, αλλα αυτου του τυπου οι αντιδρασεις απο ορισμενους δεν με κανουν να πιστευω οτι διαφερουν και πολυ απο τις γνωστες αντιδρασεις του ΔΓ... Ξαναλεω λοιπον οτι χωρις αυτον καταστρεφεσαι οχι μεταφορικα αλλα κυριολεκτικα. Αν η επιλογη σου ειναι η κυριολεκτικη καταστροφη ως απαντηση στο πουλμαν, τοτε βρισε. Αν οχι, τοτε αυτον εχεις και με αυτον θα πορευτεις. 3
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Site: Γύρισανοι "αντάρτες" του Παναθηναϊκού
Norone92 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ποιου είδους αντιδράσεις; Δε νομίζω η κριτική να έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία αναφέρεσαι, ούτως ή άλλως μετά από κάθε πράξη δικαιωματικά θα υπάρξει και κριτική. Ό,τι προτάσεις και να γίνουν είτε από 'μένα είτε από κάποιον που όντως θα είχε σημασία, δε φαίνεται πως θα τις λάβει υπόψη του οπότε είναι τελείως ανούσιο. Αν είναι ο κόσμος να συσπειρωθεί ώστε να κρατήσει τις ισορροπίες της ομάδας και να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα, ας είναι, εγώ άλλωστε θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο και αυτή είναι η μόνη προτροπή που μπορώ να κάνω. Καλώς ή κακώς όμως η ομάδα τουλάχιστον για 'μένα είναι υπεράνω προσώπων/παραγόντων που κάνουν ζημιά στην ομάδα. Μα αυτόν έχω και με αυτόν πορεύομαι, μακάρι να υπήρχε άλλη επιλογή. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα λέμε κιόλας τους ερασιτεχνισμούς που κάνει. Είπαμε μπράβο για τα καλά του και τις μεταγραφές, τον κατηγορούμε για τα κακά του, αν όμως φτάνει να κάνει περισσότερη ζημιά στο τέλος τί θα γίνει, θα συνεχίσουμε να του λέμε μπράβο πρόεδρε;
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Ποιου είδους αντιδράσεις; Δε νομίζω η κριτική να έχει καμία σχέση με αυτά για τα οποία αναφέρεσαι, ούτως ή άλλως μετά από κάθε πράξη δικαιωματικά θα υπάρξει και κριτική. Ό,τι προτάσεις και να γίνουν είτε από 'μένα είτε από κάποιον που όντως θα είχε σημασία, δε φαίνεται πως θα τις λάβει υπόψη του οπότε είναι τελείως ανούσιο. Αν είναι ο κόσμος να συσπειρωθεί ώστε να κρατήσει τις ισορροπίες της ομάδας και να μαζευτούν τα ασυμμάζευτα, ας είναι, εγώ άλλωστε θα συνεχίσω να πηγαίνω στο γήπεδο και αυτή είναι η μόνη προτροπή που μπορώ να κάνω. Καλώς ή κακώς όμως η ομάδα τουλάχιστον για 'μένα είναι υπεράνω προσώπων/παραγόντων που κάνουν ζημιά στην ομάδα Η ουσια ειναι οτι αν ειναι να επιλεξουμε αναμεσα στο ΔΓ η σε 3-4 αμερικανακια που σημερα ειναι και αυριο δεν ειναι και δε θα παιζανε ποτε στην ομαδα με το μισθο του Παππα η του Χαραλαμποπουλου θα επιλεξουμε το ΔΓ,με τα καλα και τα κακα του και με την ελπιδα να τα φτιαξει στη πορεια και μεγαλωνοντας. Δεν υπαρχουν πολλες επιλογες ουτε πολλοι αγοραστες δυστυχως για να βγουν καποιοι πορεια να τον διωξουν.
xgol Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καταστροφή να φύγει ο Τράκης. Τώρα για τους Σινγκλετον, Τζέιμς κτλ δε χάθηκε ο κόσμος. Καλοί παίκτες, ναι, αλλά σκοπός θα πρεπε να είναι ο ελληνικός κορμός. Δηλαδη Ντόρσευ, Όγκουστ, Σλούκας, Αντετοκούνμπο συν Καλάθης, Μπουρούσης, Χαραλαμπόπουλος, Παπάς.
YourTrueLegend Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Break στο break η Ρεαλ, με μεγαλο παιχνιδι απο τον Ντονσιτς. Τεραστιες εμφανισεις κανει και ο πιτσιρικας των Τουρκων. Αυτον να εφερνε ο ΔΓ κι ας τον εφερνε και με ποδηλατο Λογικα ομως παει για ΝΒΑ.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Υ.Γ. Ρώτησα και πριν, πέρα από οπαδιλίκι, τι ακριβώς κέρδισε με την κίνησή του αυτή; Μια απάντηση θα την εκτιμούσα. Για τον ιδιο δε ξερω,εγω παντως καταλάβα ποιοι παιχτες ειναι στο κοσμο τους και ποιοι καταλαβαν τι εκαναν και που παιζουν μετα απο αυτον τον με κατω τα χερια αποκλεισμο
Inler Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Δημοσ. 26 Απριλίου 2017 Καλα ο Zizic ειναι για NBA και πολυ εκατσε Ευρωπη Καθαρισε ο Carrol απο Ρεαλ Διαβασα ακομα και για αργοποριες στην προπονηση για καζινο και αλλα ωραια....Δυσκολα θα μαθουμε τι πραγματικα εχει παιχτει....Μπορει να τους τα ειχε μαζεμενα Επειδη το μπασκετ δεν ειναι μονο συμβολαια οποιος εχει ορεξη ας διαβασει το παρακατω http://notia.gr/2015/04/ipirche-kapote-mia-omadara-pou-tin-elegan-faliro/
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Δημοσ. 27 Απριλίου 2017 Κοιτα να δεις που στο τελος θα του πουνε και tnx. Site: Έκρηξηκοντά στο αεροδρόμιο που θα αναχωρούσε ο Παναθηναϊκός
Προτεινόμενες αναρτήσεις