Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως δε το βλέπω τόσο τραγικό το θέμα. Όταν ο άλλος σου σκάει εκατομμύρια, πρέπει να ξέρεις και που παίζεις και τι υποχρεώσεις έχεις. Ας κάνουν 11 ώρες ταξίδι, εκατομμυριουχοι επαγγελματίες αθλητές είναι, δε θα τους πέσει ο κωλος.

Όταν είχαμε πάρει το Κύπελλο απέναντί σας, έγινε τεράστιος χαμός απο Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλους μέσα στον Παο, τρίξαν πολλά δόντια. Και δε νομίζω ούτε να παραπονέθηκε κανείς, ούτε να έκανε κακό στην ομάδα.

Αν ισχύει παντως οτι χρωστάει λεφτά, εμένα μου πάει αλλού το μυαλό.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπραβο στον Φωτση που προτιμαει να σερνετε σαν τη γιαγια μου και να πιανει θεση στο ροστερ αντι να μας ειχε χαιρετησει απο περυσι.

Απο το ενα αλλο το αλλο τωρα.

Τον Αλβέρτη τον πλήρωνατε κατι χρονια για να κάθεται στον πάγκο με πολιτικά και να βαράει παλαμάκια

Δημοσ.

Πάντως δε το βλέπω τόσο τραγικό το θέμα. Όταν ο άλλος σου σκάει εκατομμύρια, πρέπει να ξέρεις και που παίζεις και τι υποχρεώσεις έχεις. Ας κάνουν 11 ώρες ταξίδι, εκατομμυριουχοι επαγγελματίες αθλητές είναι, δε θα τους πέσει ο κωλος.

Όταν είχαμε πάρει το Κύπελλο απέναντί σας, έγινε τεράστιος χαμός απο Ομπράντοβιτς και Γιαννακόπουλους μέσα στον Παο, τρίξαν πολλά δόντια. Και δε νομίζω ούτε να παραπονέθηκε κανείς, ούτε να έκανε κακό στην ομάδα.

Αν ισχύει παντως οτι χρωστάει λεφτά, εμένα μου πάει αλλού το μυαλό.

14-15 ωρες ταξιδι ειναι. Ισως και παραπανω, μπερδευεις ι.χ. με πουλμαν εχει και κανα 45 λεπτο σταση στα συνορα στο καλυτερο σεναριο.
Δημοσ.

Καθε χρονο τον ιδιο μηνα γινομαστε δερλομπου εντελως.

Βεβαια φετος αν στο πρωτο ματς δεν κοιμοταν ο Ισπανος στο παγκο και περναμε το πρωτο ματσακι ολα θα ηταν διαφορετικα.

• Like 2
Δημοσ.

μπορεί να είναι μία τακτική για να απαλλαγεί από όλα τα συμβόλαιο και να κάνει νέα ομάδα...

Με 28 πόντους χάσανε οπότε... 

• Like 1
Δημοσ.

μπορεί να είναι μία τακτική για να απαλλαγεί από όλα τα συμβόλαιο και να κάνει νέα ομάδα...

Μα καθε χρονο νεα ομαδα ειμαστε. Ραβε ξηλωνε
Δημοσ.

Good point. Αν και πιστευω είναι απόφαση λόγω χαρακτήρα.

• Like 1
Δημοσ.

Καθε χρονο τον ιδιο μηνα γινομαστε δερλομπου εντελως.

Βεβαια φετος αν στο πρωτο ματς δεν κοιμοταν ο Ισπανος στο παγκο και περναμε το πρωτο ματσακι ολα θα ηταν διαφορετικα.

Το πρόβλημα στο μπάσκετ δεν είναι αγωνιστικό....

Δημοσ.

Αυτός πληρώνει, αυτός αποφασίζει. 

Θυμάμαι όμως ο Ντούντα είχε πει σε συνέντευξη πριν καιρό ότι και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός εφαρμόζουν τακτική να μην πληρώνουν για μήνες για να είναι οι παίχτες πιο αποδοτικοί και να μην εφησυχάζουν. Τώρα αν πετυχαίνει ή όχι αυτό, μόνο οι ίδιοι ξέρουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...