Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Μπουρούσης καλώς ή κακώς είναι απαραίτητος για το υπόλοιπο της χρονιάς και έχει και συμβόλαιο για του χρόνου. Αυτό που έκανε σήμερα ο Πασκουάλ είναι τραγικό

Και ο Γκιστ και ο Σιγκλετον κατι κανουν και στις κακες μερες. Αυτος δεν ξερω τι κανει ακριβως. Ο πασκουαλ για αλλα ειναι ενοχος οχι για αυτο. Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει απο εδω κ περα.

Δεν νομιζω οτι εδω μεσα ειπωθηκαν οτι πρέπει να γινουν σαρωτικές αλλαγες. Κορμο εχει η ομάδα.

Κορμό ΔΕΝ έχει η ομάδα. Οχι γιατί δεν έχουμε καλους παίχτες αλλα γιατι δεν έχουν συμβόλαια. Των περισσοτέρων λήγουν. Οσους δεν θέλουμε δεν λήγουν. Για πάλι απο την αρχή πάμε για του χρόνου, με ένα double και την χρονια να θεωρείται επιτυχημένη.

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Και ο Γκιστ και ο Σιγκλετον κατι κανουν και στις κακες μερες. Αυτος δεν ξερω τι κανει ακριβως. Ο πασκουαλ για αλλα ειναι ενοχος οχι για αυτο. Δεν με ενδιαφερει τι θα κανει απο εδω κ περα.

Κορμό ΔΕΝ έχει η ομάδα. Οχι γιατί δεν έχουμε καλους παίχτες αλλα γιατι δεν έχουν συμβόλαια. Των περισσοτέρων λήγουν. Οσους δεν θέλουμε δεν λήγουν. Για πάλι απο την αρχή πάμε για του χρόνου, με ένα double και την χρονια να θεωρείται επιτυχημένη.

Παιχτικα εννοουσα και εννοω οτι εχει κορμο. Τωρα το ποτε ληγουν τα συμβολαια ειναι αλλο θέμα. Βεβαια φροντισαμε kc και james να έχουν μονοετες και ο Μπουρούσης κλειστο διετες μην το χασουμε το κελεπουρι.
Δημοσ.

Μετα το 1ο ματς ελεγα (και τσακωνονταν ορισμενοι προπονητες των πληκτρολογιων μαζι μου) οτι ο Καλαθης ειναι παιχτης του 1-1.2εκ ευρω. Σε καμια περιπτωση 2.1.

Μετα το 2ο και το 3ο ματς, το συμπερασμα ειναι πως ο Καλαθης ειναι απο τους χειροτερους παιχτες στο ροστερ του ΠΑΟ, βαση προσφορας κι οχι ικανοτητων.

hint: Δεν με ενδιαφερει τι ταλεντο εχει και τι μπορει να κανει στη μερα του. Ειναι αλλη συζητηση. Οταν καποιον τον πληρωνεις πανω απο 1μυριο περιμενεις να εχει καποιο impact στα σημαντικα παιχνιδια. Οταν τον πληρωνεις 2.1μυρια περιμενεις να σε κουβαλησει τουλαχιστον σε 2 απο τα 3 ματς των playoffs. Εδω μιλαμε για παιχτη που παιρνει 2.1εκ κι οχι impact δεν εχει αλλα ειναι απο αρνητικος εως καταστροφικος.

Αν χασουμε τον Τζειμς το καλοκαιρι και μεινει το ταγαρι με πανω απο 600-700/χρονο, θα εχουμε μια αξιολυπητη και αστεια περιφερεια και του χρονου.

Θυμασαι τι λεγαμε το '11 - πως ήταν μισός γκαρντ ο Καλάθης, παρότι όντως στη σειρά με τη Μπαρτσελόνα ο Ομπραντοβιτς καταφερε  να ελεγξει το ρυθμό απόλυτα με τον συγκεκριμένο, βασιζόμενος στιν box-1 άμυνα πάνω στον Ναβάρο.

Δυστυχώς απο τοτε, και παρότι είχε όλα τα φόντα, ο Καλάθης δε φαίνεται να βελτιώθηκε. Παραμένει ένας παικτης που κάνει κάποια πράγματα εξαιρετικά (πίεση στη μπάλα, low mistake basketball, καλός πασέρ) αλλά δε βελτίωσε τις αδυναμίες του. Μη σου πω τώρα είναι ακόμα πιο εμφανείς. Και ρε γαμώτο, σε μια ομάδα που είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα του! Που θα ξαναβρεί 11/12 παίκτες του ρόστερ να μπορούν να σουτάρουν απο μακριά - ακόμα και τα 5άρια, και όλα τα 3-4 αρια να μπορούν να έχουν off-ball παιχνίδι στη βασική γραμμή?

Δεν έχω καμιά διάθεση να τον κράξω, και πιστεύω πως σε κάποια κρίσιμα ματς θα είναι σίγουρα πολύ καλος, αλλά αποδείχτηκε πως δε μπορεί να διαχειριστεί την ευθύνη του να έχεις όλη την ομάδα χτισμένη γύρω του. 50% στις βολές είναι ξεκάθαρο σημάδι κακής ψυχολογίας. Επομένως, με τον βασικό σου παίκτη εκτός ρυθμού, αυτομάτως όλη η χημεία του ρόστερ του Παο πάει περίπατο.

Για τη διαιτησία δεν έχω άποψη δεν είδα όλο το ματς, όσο είδα στην αρχή του 2ου ημιχρόνου, δόθηκαν σωστά κάποια σφυρίγματα υπερ του Παο, και οι τουρκαλάδες μόνο που δε μπούκαραν μέσα απο την αγανάκτηση. Μυρωδιά απο μπάσκετ.

Δε πιστεύω πάντως πως η διαιτησία έπαιξε ρόλο στην έκβαση του νικητη, και πως με άλλη διαιτησία ο Παο θα άξιζε να περάσει τη Φενέρ.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν κανω λαθος ο Σινγκλετον εχει 1+1

http://m.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/kei-si-rivers-to-xroniko-ths-metagrafhs.4185433.html

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/946758/singkleton-o-protos-esteile-ypogegrammeno-symvolaio-vids κι οι δυο αλλα δεν εχει γραφτει καπου ποιος εχει την οψιον και με τι ορους.

Δημοσ.

Δηλαδη ρε συ YourTrueLegend τοσο ικανοποιημενος εισαι φετος απο τον Μπουρουση? Για τον Raduljica λες οτι δεν εχει παιξει μπασκετ σε σοβαρη ομαδα τον λες μπυροκοιλια κ.α

Εμενα ασε με δεν εχω ιδεα απο το ρημαδι το αθλημα και ειμαι εμμονικος και εχω τρελη συμπαθεια για τον Radu και αντιπαθεια για τον Μπουρουση που τοσους μηνες λεω οτι ελπιζω καποια στιγμη οτι θα ανεβει δεν μπορει να ειναι τοσο κακος σε σχεση με περσι....Τους Lasme Dunston Hines για παραδειγμα που επαιζαν σε κατι καφενεια πριν τους κραζουμε για αυτο? Τον Μπουρουση που δεν μπορει να σπρωξει ουτε playmaker οταν το ποσταρει και τον βγαζουν στα 5-6 μετρα τι τον λεμε τερας φυσικης καταστασης? Το οτι βγαινει μονος του 2 μετρα απο το καλαθι και δεν παει για καρφωμα αλλα στριβει και αρχιζει το σπρωξιμο-ντακα ντουκα μονο εγω το βλεπω? Στο ΟΑΚΑ πρεπει να εχει κανει εξορυξη και να εχει βρει πετρελαιο ελεος πια...Να σου πω και αλλο ονομα? Μεχρι και ο Batista με τα μισα χρηματα περισσοτερα προσφερε..

Για Καλαθη Παπαλουκα η συγκριση ειναι εντελως ακυρη απο τοτε εχουν περασει 8-9 χρονια και το μπασκετ αλλαζει...Οσον αφορα οργανωση ηγετικα χαρακτηριστικα διεισδυση στο καλαθι απλα χαος

Για τα χρηματα που λετε καλως ή κακως ο καθενας κρινεται σε σχεση με αυτα που αμειβεται....Ο Feldeine αν εχει 400-450χιλ(καπου εκει εχει νομιζω) συμβολαιο ειναι αρκετα καλος....Αν εχει κανα 900χιλ ειναι παρα πολλα

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα του ο Παο,η σειρά χάθηκε.

Ούτε μομεντουμ,ούτε πλάνο.

Τον Καλαθη τον χάζευα χθες και μου έρχεται φλασια ότι έτσι θα παίξει με Εθνική. Παναγία μου.

...

5 χρόνια μακρια απο final4

2 χρόνια χωρίς πρωτάθλημα.

Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει..

Τσίλτνρες εμεις τότε,καλάθη εσεις..

Αμερικάνους με το τσουβάλι εμεις τότε, αμερικάνους εσείς..

Παπαλουκά(2 μυρια τον χρονο), μπουρούση εσεις..

Ρε τι μου θυμίζει,τι μου θυμίζει...

Αυτή η ομάδα έφτασε τελικό.

Εδώ μιλάμε σκούπες χωρίς Φ4.

Δημοσ.

Απλά τα πράγματα, τα εχουμε ξαναπει άλλωστε:

http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1076226/pire-ayto-poy-axize .... 

Παρεμπιπτόντως, θεωρώ ότι ο περισσότερος χρόνος, της τελευταίας πενταετίας, χάθηκε  στην προσπάθεια να πειστούμε ότι μια ομάδα που θέλει να ξαναδιεκδικήσει  την Euroleague, μπορεί να ξεκινήσει αγοράζοντας 17χρονα παιδιά,  με την ψευδαίσθηση ότι έτσι θα δημιουργηθεί ο πάλε ποτέ ασυναγώνιστος ελληνικός κορμός. Είναι μια λογική η οποία στην πράξη έχει αποτύχει για όποιον δεν συμβιβάζεται ότι αν τον ακολουθήσει θα πρέπει να περιμένει ότι θα  υποστεί και ήττες. Η μεγαλύτερη απόδειξη είναι ο ίδιος ο Παναθηναϊκός του Ομπράντοβιτς, ο οποίος όλον εκείνον  τον ελληνικό κορμό που διέθετε, τον αγόρασε, δεν τον δημιούργησε.

Και συμπληρώνω ότι ναι μεν πηρε 17χρονα και μεγαλύτερα παιδιά αλλά ουδέποτε ασχοληθηκε μαζί τους γιατι ποτε δεν ειχε το know how και τη θέληση να το κανει. 

Δημοσ.

Δηλαδη ρε συ YourTrueLegend τοσο ικανοποιημενος εισαι φετος απο τον Μπουρουση? Για τον Raduljica λες οτι δεν εχει παιξει μπασκετ σε σοβαρη ομαδα τον λες μπυροκοιλια κ.α

Εμενα ασε με δεν εχω ιδεα απο το ρημαδι το αθλημα και ειμαι εμμονικος και εχω τρελη συμπαθεια για τον Radu και αντιπαθεια για τον Μπουρουση που τοσους μηνες λεω οτι ελπιζω καποια στιγμη οτι θα ανεβει δεν μπορει να ειναι τοσο κακος σε σχεση με περσι....Τους Lasme Dunston Hines για παραδειγμα που επαιζαν σε κατι καφενεια πριν τους κραζουμε για αυτο? Τον Μπουρουση που δεν μπορει να σπρωξει ουτε playmaker οταν το ποσταρει και τον βγαζουν στα 5-6 μετρα τι τον λεμε τερας φυσικης καταστασης? Το οτι βγαινει μονος του 2 μετρα απο το καλαθι και δεν παει για καρφωμα αλλα στριβει και αρχιζει το σπρωξιμο-ντακα ντουκα μονο εγω το βλεπω? Στο ΟΑΚΑ πρεπει να εχει κανει εξορυξη και να εχει βρει πετρελαιο ελεος πια...Να σου πω και αλλο ονομα? Μεχρι και ο Batista με τα μισα χρηματα περισσοτερα προσφερε..

Για Καλαθη Παπαλουκα η συγκριση ειναι εντελως ακυρη απο τοτε εχουν περασει 8-9 χρονια και το μπασκετ αλλαζει...Οσον αφορα οργανωση ηγετικα χαρακτηριστικα διεισδυση στο καλαθι απλα χαος

Για τα χρηματα που λετε καλως ή κακως ο καθενας κρινεται σε σχεση με αυτα που αμειβεται....Ο Feldeine αν εχει 400-450χιλ(καπου εκει εχει νομιζω) συμβολαιο ειναι αρκετα καλος....Αν εχει κανα 900χιλ ειναι παρα πολλα

Tη συζητηση αυτη την εχουμε κανει 10δες φορες. Βλεπεις καποιο ιδιαιτερο λογο να την ξανακανουμε.

Για μενα αυτος που υποστηριζει οτι ο Ραντουλιτσα προσεφερε περισσοτερα απο τον Μπουρουση, ειναι ακριβως στην ιδια κατηγορια με αυτον που λεει οτι πρεπει να μεινει ο Καλαθης με 2μυρια και να φυγει ο Τζειμς γιατι ειναι κωλοτουμπας.

Κατι αναμεσα σε εμπαθεια (για ευνοητους λογους υπαρχει τετοια ως προς τον Μπουρουση απο την μερα που ανακοινωθηκε η μεταγραφη), υπερβολες της κακιας ωρας για να δημιουργησουμε εντυπωσεις και λιγο απο "οτι φυσαει ο ανεμος". Δηλαδη, οταν ο Μπουρουσης ειναι οντως κακος ισοπεδωνουμε τα παντα και δεν μπορει να ποσταρει ουτε γκαρντ, κι οταν ο Μπουρουσης ειναι καλος/ουσιαστικος ειναι business as usual και δεν προσμετραται.

Δημοσ.

Θυμισε μου 3 πολυ καλα ματς ολη τη σεζον για Μπουρουση

Δηλαδη η διαφορα Ραντουλιτσα-Μπουρουση ειναι οση Καλαθη-James σοβαρα τωρα;

Διαβαζω αρθρα απο χθες για αξιοποιηση του roster απο Πασκουαλ παρα τις αδυναμιες που εχουν....Δηλαδη τι να κανει ο ανθρωπος να πει στους αντιπαλους επειδη ο Καλαθης δεν μπορει να σουταρει μην τον αφηνετε 6 μετρα ελευθερο ή επειδη ο Μπουρουσης δεν μπορει να παιξει αμυνα στο pick and roll ή στις αλλαγες να αλλαξετε τον τροπο που παιζετε το μπασκετ;

Κατα τα αλλα εφυγε ο Σερβος που δεν επαιζε αμυνα στο pick και ηρθε ο Γιαννης και ειδαμε μεγαλη διαφορα....Και μετα βλεπω εγω φαντασματα....Και για να τελειωσει η πλακα τι εκανε περσι ο αμπαλος και τι εκανε φετος ο παιχταρας...Σου βαζω και τα φετινα του που εκανε τραγικη σεζον στην τραγικη Αρμανι γιατι δεν εχω καποιο θεμα

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JDU&seasoncode=E2015

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=aqu&seasoncode=E2016

http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=JDU

Ειμαι σιγουρος οτι κατι θα βρεις αλλα τλς

http://www.sport-fm.gr/article/basket/epistrofi-me-poulman-apo-tin-kwnstadinoupoli-gia-tous-prasinous/3352384

Σωστος

Δημοσ.

ελα μωρε τι καθεστε και συγκρινετε; μλκσμενα centers και τα δυο, του 20λεπτου... ακου εκει...

το αλλο 20λεπτο; να βρω αλλον; γιατι; δεν αντεχετε κοπριτες;

φυσικη κατασταση στα @@ σας;

και καλα ο μπουρουσαρος που παει για 35 (ή ειναι ηδη, δεν ξερω/δεν μ αφορα),

το αλλο το περσινο που ειναι νιατο τι σκ@τα ρε;

θυμαμαι το 1ο ματς με την κουτσα, μπηκε δυνατα, εκανε κανα 8/8 και μετα παγκο και αραλικι,

κουραστηκε το παιδι...

γτπ σεντερια και τα δυο...

εχει και κλειστο διαβαζω το @ ο μπουρουσης;

γιατι; για να κατσει να κοροϊδεψει κι αλλο χρονο;

δεν χορτασαμε κοροϊδια;

αστο ρε μεγαλε τραβα στα μπαρακια σου, πλακωσου στα πιτογυρα και στους μπαφους,

φτανει μια χρονια που μας κοροϊδεψες, αλλα σιγα μην εχει τετοια τσιπα,

σου λεει δεν με θες, πληρωσε αποζημιωση,

αλλα τι φταιει αυτος μωρε; ο αλλος ο βλακας που ετρεξε και τον πηρε

μην χασει το κελεπουρι γιατι τον πιασανε μλκ

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...