FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μαρεσε που "ηξερε" το τριπλασιο μπασκετ απο τον πατερα του.Για τα ξενυχτια και αυτια δε γνωριζω αλλα αν οντως ισχυουν οπως και οτι δεν εδειχνε ενδιαφερον στη προπονηση τοτε καλα του κανανε. Να φορας τη φανελα που φορεσαν οι Διαμαντιδης,Μποντιρογκα,Γιασκεβιτσιους και να μη δειχνεις και ενδιαφερον..ωραιος αυτος. Αυτο το ανεκδοτο που τον θελανε nba τελικα ισχυει?
YourTrueLegend Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μαρεσε που "ηξερε" το τριπλασιο μπασκετ απο τον πατερα του.Για τα ξενυχτια και αυτια δε γνωριζω αλλα αν οντως ισχυουν οπως και οτι δεν εδειχνε ενδιαφερον στη προπονηση τοτε καλα του κανανε.Τουλαχιστον ετσι λεει ο Κουβαρης περι προπονησεων και εξοδων: http://www.gazzetta.gr/basketball/article/1055269/i-meta-tzentile-mera-ston-panathinaiko Ισχυει οτι ξερει πολυ περισσοτερο μπασκετ απο τον πατερα του, για την ακριβεια ξερει κανταρια μπασκετ, αλλα ακριβως εδω ειναι η διαφορα. Υπαρχει λογος που ο αμπαλος πατερας πηρε Ευρωλιγκα ενω ο παιχταρας γιος θα πρεπει να ειναι ευχαριστημενος αν βρει ομαδα που να παιζει στο eurocup για να συνεχισει την καριερα του . Ποσα ταλεντα χαθηκαν ετσι..
moure Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Πολύ σωστή κίνηση που διώξατε τον Τζεντιλε. Βασικά απορώ πως επέμεινε και τόσο πολύ ο προπονητής. Λογικά θα πάρει χρόνο ο Νικολς τώρα αφού τον Χαραλαμπόπουλο δεν φαίνεται να τον πιστεύει.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 O οποιος Νικολς εκανε παπαδες με τη φενερ στο οακα πριν καιρο και απο κει και περα μεσα στην ανυπαρξια. Αν επαιζε σε καθε αγωνα οπως με φενερ θα μιλουσαμε για τρομερο παιχτη.Δε ξερω τη ψυχολογικα βαραει κ αυτος.
xgol Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δηλαδη λιγο υπομονη να μπει στη προετοιμασια μαζι με ολη την ομαδα απο την αρχη της σεζον δεν μπορουσαμε να κανουμε για τον Τζεντιλε? Ολες τις κοπριες εχουμε μαζεψει εκει μεσα και διωξαμε την πιο ταλαντουχα κοπρια που ισως και να ηταν αλλιως του χρονου. Οκ,ελπιζω να μη βαραμε το κεφαλι μας για ακομα μια φορα. Περιγράφεις τον Παπανικολάου.
Inler Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Kατ εμε τεραστιο λαθος η φυγη Gentile Για το μπασκετικο του ταλεντο δεν χρειαζεται να πουμε πολλα νομιζω Απο τη στιγμη που δεν του βγηκε φετος μεσα στην περιεργη κατασταση που επικρατει στην ομαδα τον κρατας και προσπαθεις το καλοκαιρι με ψιχουλα σχετικα με την παρελθουσα αξια του να τον κρατησεις Αυτα που βγαινουν για βολτες και μπουζουκια εγω προσωπικα δεν τα πιστευω και ειναι γνωριμο οταν φευγει παιχτης να βγαινουν τετοιες ιστοριες..Μιλαμε για τον ιδιο παιχτη που μολις τελειωνε εντος εδρας ματς καθοταν και εκανε μονος του σουτ στο ΟΑΚΑ...Οσες φορες τον εβλεπα να παιζει μου εβγαζε την εικονα οτι προσπαθει παρα πολυ αλλα για πολλους λογους δεν του βγαινει...Στα ματια του τουλαχιστον αυτο μου εβγαζε Ελεος εδω και 2 χρονια τρωμε στη μαπα τον αμπαλο ο Gentile μας πειραξε;
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Kατ εμε τεραστιο λαθος η φυγη Gentile Για το μπασκετικο του ταλεντο δεν χρειαζεται να πουμε πολλα νομιζω Απο τη στιγμη που δεν του βγηκε φετος μεσα στην περιεργη κατασταση που επικρατει στην ομαδα τον κρατας και προσπαθεις το καλοκαιρι με ψιχουλα σχετικα με την παρελθουσα αξια του να τον κρατησεις Αυτα που βγαινουν για βολτες και μπουζουκια εγω προσωπικα δεν τα πιστευω και ειναι γνωριμο οταν φευγει παιχτης να βγαινουν τετοιες ιστοριες..Μιλαμε για τον ιδιο παιχτη που μολις τελειωνε εντος εδρας ματς καθοταν και εκανε μονος του σουτ στο ΟΑΚΑ...Οσες φορες τον εβλεπα να παιζει μου εβγαζε την εικονα οτι προσπαθει παρα πολυ αλλα για πολλους λογους δεν του βγαινει...Στα ματια του τουλαχιστον αυτο μου εβγαζε Ελεος εδω και 2 χρονια τρωμε στη μαπα τον αμπαλο ο Gentile μας πειραξε; Για το 1 βιντεο που ειδες τον Τζεντιλε να κανει 5 σουτακια μετα το ματς, υπαρχουν αλλες 10 φωτο στα social media να τα σπαει σε νυχτερινα κεντρα. Αν τωρα θεωρεις οτι οι φωτος που βγηκαν ειναι στημενες για να κατηγορηθει ο παιχτης, το ιδιο μπορω να πω κι εγω οτι συνεβη και με εκεινο το βιντεο με τα 5 σουτακια που ολως τυχαιως εγινε και αρθρο στα περισσοτερα sites. Θελω να πω οτι αν αμφισβητειται το ενα ως κακοπροαιρετο, μπορει και το αλλο να αμφισβητηθει με τον ιδιο τροπο. Αρα στα εντος παρκε: Ο παιχτης ηταν φανερα εκτος κλιματος ομαδας και τους 3 μηνες. Περασαν παλτα και παλτα τα τελευταια χρονια, αλλα παιχτη που να παιρνει τοσες ευκαιριες και να ειναι πραγματικα ξενο σωμα, δεν εχω ματαδει. Ηταν φανερο οτι δεν μπορουσε να βρει ρολο στον ΠΑΟ. Στην Αρμανι επαιζε 30 λεπτα με την μπαλα στα χερια του, μολις του το κοψαν αυτο τον πηρε ο κατηφορος. Εδω τον φεραμε και τον δοκιμασαμε με διαφορους τροπους, δεν τα καταφερε, ε να στησουμε ολη την ομαδα γυρω απο αυτον α λα Αρμανι μπας και αναστηθει δεν γινεται. Εχει πολλες τετοιες ομαδες στο eurocup και ορισμενες απο τις τελευταιες της Ευρωλιγκας , ας δοκιμασει εκει. Ασε που στην κατασταση που βρισκεται εδω και 3 μηνες, δεν βγαζει πανω απο 15 λεπτα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 32 χρονων ειμαι,βλεπω μπασκετικο παο απο το 1995,παιχτη να χανει εξ επαφης τοσα σουτ και τοσες βολες οσο και να προσπαθω να θυμηθω δε βρισκω. Αν καποιος θυμαται ας πει και σε μενα.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 ετσι εξηγειται http://www.sdna.gr/mpasket/basket-league/article/304715/apisteyto-sxolio-kalathi-gia-tzentile-pic
YourTrueLegend Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Με Γκιστ στο Καουνας, ο οποιος ακολουθησε ολο το προγραμμα της προπονησης και πλεον μπαινει σε αγωνιστικους ρυθμους. Αντε με το καλο η επιστροφη στην ενεργο δραση και σιδερενιος, μας ελειψε παρα πολυ φετος. Βεβαιως θα χρειαστει τουλαχιστον 1 μηνα ακομα για να αρχισει να βρισκει ρυθμο, οποτε υπομονη.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Με τα αργοκινητα καραβια που εχουμε μεσα στη ρακετα και το 50% να πιασει θα κανει τη διαφορα.
TAKE5 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2017 Και οταν η ομαδα χτιζοταν γυρω απο εναν Μποντιρογκα με τη μιση εθνικη σερβιας μεσα δεν ειδα κανεναν να παραπονεθει. Είχες 8 καλούς έλληνες τότε εστω συμπληρωματικούς, τώρα ποιους να διαλέξεις δεν υπάρχει κανένας διαθέσιμος?
YourTrueLegend Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Ουτε γυναικειο μπασκετ να βλεπαμε, 41 ποντους η ομαδα που προηγειται στο τελος της 3ης περιοδου.. Απο κει και περα, ο Καλαθης οσο περναει ο καιρος γινεται ολοενα και χειροτερος, με τετοιες εμφανισεις ειναι λες κι εχει παρει αποφαση να φυγει το καλοκαιρι. Δεν μπορω να δεχτω οτι ειναι απλα ντεφορμαρισμα η κατασταση του, θα ελεγα οτι παιζει στα ορια της πληρους αδιαφοριας. Το προβλημα ειναι οτι και ο Ριβερς με τον Τζειμς δειχνουν να διανυουν κακη περιοδο τις τελευταιες εβδομαδες. Μπουρουσης κανει ακομα ενα μεγαλο παιχνιδι (φοβερες μαχες με τα θηρια της Ζαλγκιρις), και επισης Σινγκλετον, Παππας τραβανε κουπι . Προς εκπληξη μου ο Νικολς αξιοπρεπεστατος και τιμιοτατος μετα απο τοσο καιρο που ηταν παρκαρισμενος. edit: Ακομα ενα παιχνιδι που μας στοιχιζει και το πολυ κακο κοουτσαρισμα του Πασκουαλ με σημα κατατεθεν να ξεχναει αλλους στον παγκο και αλλους στο παρκε. Και φυσικα για time out για να κοψει το ρυθμο στον αντιπαλο, ουτε λογος. Το σχημα με Παππα-Ριβερς-Φελντειν με το οποιο εβγαλε ολη την 4η περιοδο με αποτελεσμα να μην εχουμε βγαλει ουτε 1 σωστη επιθεση, απλα δεν υπαρχει πουθενα. Υπνος.
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2017 Μας βλεπω με Αλβερτη στους τελικους και τελος σεζον καμια 10ρια συμβολαια κομμενα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις