Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κανατε ενα πολυ κακο finish, που ακυρωνει ολα οσα θες να πεις.

Το μπουρουση οτι φταιει βλεπεις εδω εσυ; Κανε και ενα κοπο να διαβαζεις τι εγραψα 2 σελιδες πριν μου πεις τι μου αρεσει και τι οχι.

Δεν θα κάνω κανένα κόπο. Ζητάει μπάλα ΞΕΚΑΘΑΡΑ του την δίνει και του φεύγει από τα χέρια. Μιλάμε για μπλουπεριά ολκής

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς πριν τα πλέι οφ δεν ήταν καλή για αυτό και έκανε αρκετές ήττες χωρίς όμως να έχουν βαθμολογική σημασία,το μοναδικό do or die παιχνίδι που είχε (ερυθρός Αστέρας) το πήρε.

Ο ΠΑΟ κατά την γνώμη μου είναι κάτι σαν την φετινή Εφες,καλοί παίχτες που μπορούν να σε σκοτώσουν αν βρεθούν πολλοί από αυτούς στην μέρα τους αλλά σαν ομάδα δεν πείθει.

Ο ΟΣΦΠ να θυμισω οτι κυνηγουσε την πρωτη θεση στον ομιλο και κατεληξε να παιζει την θεση στην 4δα με τον Ερ Αστερα εξω me buzzer beater Πριντεζη. Δεν ειναι και τοσο "ανετα" τα πραγματα οσο τα περιγραφεις. Τη θεση την εξασφαλισε στη συνεχεια οχι με τα αποτελεσματα του αλλα με τα αποτελεσμα Φενερ, Ερ. Αστερα, Μπασκονια κλπ.

Γενικα το οτι ο ΟΣΦΠ ανετοτατα ειχε θεση στην 4δα ειναι εξισου αληθες με το οτι ο ΠΑΟ κινδυνευε να αποκλειστει.

Και επειδη τα δικα μου επιχειρηματα δε σε πειθουν, δες αποψεις γαυρων στο αντιστοιχο τοπικ και θα δεις οτι ειμαι και μετριοπαθης απεναντι στην εικονα του ΟΣΦΠ προς το finish της regular season. Μην παρασυρεσαι απο τα σαλιγκαρια που με αφορμη το 0-2 πηραν θαρρος και μαλωνουν με την αληθεια για να ικανοποιησουν αλλα κενα.

Στο δευτερο κομματι του ποστ σου συμφωνω. Σου ξαναλεω ομως πως ο ΟΣΦΠ ειναι ομαδα ετων κι οχι μηνων οπως ο ΠΑΟ. Λογικο βρισκω στον ΟΣΦΠ να ειναι πιο εμφανες το ομαδικο στοιχειο αποτι στον ΠΑΟ, εφετος.

Δημοσ.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς πριν τα πλέι οφ δεν ήταν καλή για αυτό και έκανε αρκετές ήττες χωρίς όμως να έχουν βαθμολογική σημασία,το μοναδικό do or die παιχνίδι που είχε (ερυθρός Αστέρας) το πήρε.

Ο ΠΑΟ κατά την γνώμη μου είναι κάτι σαν την φετινή Εφες,καλοί παίχτες που μπορούν να σε σκοτώσουν αν βρεθούν πολλοί από αυτούς στην μέρα τους αλλά σαν ομάδα δεν πείθει.

Ο Ολυμπιακός χαλάρωσε γιατί μπορούσε, κατέβασε ταχύτητα και αν και πληγώθηκε απο τις θλάσεις του Σπανούλη, εντούτοις διατήρησε εύκολα τη θέση του. Δεν υπάρχει καμία απολύτως σύγκριση. Η σύγκριση ηταν στο μυαλό των Άρδ που έκαναν προπαγάνδα όλο αυτο το διάστημα και στο μυαλό του Γιαννακόπουλου που έκανε εκστρατεία στο insta και μοίραζε μπλουζάκια.

Τωρα τα υπόλοιπα ειναι other words to love each other

• Like 1
Δημοσ.

Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός, απλά.

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε τελευταία αγωνιστική με ΤΣΣΚΑ φιλικό, οι υπόλοιποι είχατε βγάλει κομπιουτεράκια, enough said.

Δημοσ.

Τα υπόλοιπα είναι στρουθοκαμηλισμός, απλά.

Όταν ο Ολυμπιακός έπαιζε τελευταία αγωνιστική με ΤΣΣΚΑ φιλικό, οι υπόλοιποι είχατε βγάλει κομπιουτεράκια, enough said.

Έν τω μεταξύ κατεβήκαμε και σε κατι ματς χωρίς Πρίντεζη που χε τη μέση του, χωρίς Λοτζεσκι -ο οποίος έμεινε καμποςο Εξω- νομίζω έτυχε να λείπουν και μαζί.

Πχ στο καζαν κατέβηκες χωρίς Σπανούλη, Λοτζεσκι, Γιάνγκ κι ο Παπαπετρου ποναγε στη μέση κι εκεινη τη περίοδο έπαιξε με ενέσεις.

• Like 1
Δημοσ.

εμενα δεν με πειθεται παντως, δεν ειχατε ουτε τις ατυχιες του Παναθηναϊκου, ο Σπανουλης ελειψε για λιγο, ουτε και τις διαιτησιες του. Αμεσως αμεσως μπορω να θυμιθω την παραταση στην Ισπανια που δεν πεξατε ποτε γιατι ετσι αποφασισαν οι κορακες, με το ακυρο ριμπαουντ του Πριντεζη(πηγαινατε παραταση χωρις αυτο) Εγω καλυτερη αγωνιστικη εικονα δεν ειδα, μονο κατι ευνοϊκες συγκηριες που σαν βοηθησαν να σταθειτε πανω.

Τι να πει ο Παναθηναικος, η Φενερ, και η Μπαρτσα για τραυματισμους εσεις δεν ειχατε τπτ.

Οπως ειρωνευτικα και τα εγραφα για το ντεφορμαρισμα της Φενερ και του Ολυμπιακου ή το φορμαρισμα της Εφες. Ολα αυτα αποδειχθηκαν φικια για μεταξωτες κορδελες.

• Like 1
Δημοσ.

Εγω νομιζω οτι οι φιλαθλοι υποτιμησαν πολυ την ομαδα της φενερ, επειδη εκανε ηττες στο τελος. Εγω αυτο που ξερω απο την αρχη τις χρονιας ειναι οτι μπογκνανοβιτς, βεσελι και ουντο δεν εχει ο παναθηναικος. Ολοι ηξεραν οτι ο παναθηναικος αν δεν επιανε 40% τριποντα δεν κερδιζει

Δημοσ.

Στο παραπάνω να προσθέσω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει Σπανούλη, Πρίντεζη, Γκριν, Μιλουτίνοφ (τον φετινό)

Και φυσικά τον υπερμέγιστο και άτυχο Χάκετ, για τον οποίο κάποιοι εδώ μέσα, όταν ήρθε, έσκιζαν τα ρούχα τους ότι θα κάνει φουτάνα τον Ολυμπιακό γιατί θα πλακώνεται συνέχεια με τον Σπανούλη, ονόματα να μη λέμε, οικογένειες να μη θίγουμε.

Ευσεβείς πόθοι.

PS Μπογκντάνοβιτς, Ούντο δεν έχει καμία ελληνική ομάδα και ίσως καμία ευρωπαϊκή

Δημοσ.

Το πρωταθλημα δεν χανεται ετσι ευκολα. Αν θυμηθεις πχ τι εγινε περσι και πως ο αποδεκατισμενος Παναθηναικος εχανε στο,καλαθι και με κοντρα διαιτησια στα μισα ματς. Καλα ας κανουμε το 1-2 (οχι 2-1) και τα ξαναλεμε. Δεν ελπιζω αλλα οκ.

Συνεχίστε να ψάχνετε φταίχτες στη διαιτησία υιοθετώντας πλήρως την σημερινή γραμμή που έθεσε το αφεντικό, meanwhile είστε 0/5 Φ4 (με την διαφαινόμενη φετινή αποτυχία) στην εποχή ΔΓ και απ' οτι φαίνεται έπεται και συνέχεια αν συνεχιστεί η ίδια γραμμή απο την διοίκηση σας.

Δημοσ.

Οταν τραυματιστηκε ο Χακετ μας εγραφαν ποιος Χακετ, σιγα ρολιστας ειναι λοοοολ

Αντε γραφτε ο,τι ειναι να γραψετε τωρα γτ φευγω για σεφ μετα μπορει να μη μπω :P

• Like 1
Δημοσ.

Στο παραπάνω να προσθέσω ότι ο Παναθηναϊκός δεν έχει Σπανούλη, Πρίντεζη, Γκριν, Μιλουτίνοφ (τον φετινό)

Μιλουτινοφ? Ο τυπος εχει μο 4π.φετος. Ακουσατε οτι ηρθαν απο τους san antonio και νομιζετε οτι εχετε τον duncan...
  • Like 1
Δημοσ.

Οταν τραυματιστηκε ο Χακετ μας εγραφαν ποιος Χακετ, σιγα ρολιστας ειναι λοοοολ

Συγκεκριμενα εγω.

Κατα τ'αλλα εχει πλακα που 2 ατομα που αναπαραγουν ακριβως οτι λεει ο Τσουκαλας στις εκπομπες του , εχετε ανοιξει μεταξυ σας διαλογο καρμπον Τακη-Ακη και την πιστευετε οτι ετσι δικαιωνεστε για ολα επειδη συμφωνειτε (μονο) μεταξυ σας.

Ειπε ο Zus οτι ο Χακετ ηταν τρισμεγιστη απουσια, αρα αποδειχθηκε οτι εγω ειχα αδικο, με τον παιχτη απο τοτε που ειπα οτι ειπα να μην εχει αγωνιστει ουτε 1 λεπτο και αρα να μην εχει συμβει κατι που να αλλαζει τη γνωμη μου. Ασε που το γεγονος οτι ο ΟΣΦΠ δεν αντιμετωπισε ιδιαιτερα προβληματα με την απουσια του συγκεκριμενου αποδεικνυει μεσες-ακρες αυτο που ελεγα οταν χτυπησε, οτι δεν θα λειψει και πολυ, καθοτι ρολιστας. Πραγματι λοιπον, ο ΟΣΦΠ ελαχιστα καταλαβε την ελλειψη του Χακετ, αποδεικνυεται δηλαδη αυτο που ειχα πει κατα την ημερα του τραυματισμου του .

Ο Zus που εχει βγαλει Ντανκαν τον Μιλουτινοφ των 4 ποντων Μ.Ο, ο Zus που νομιζε οτι 30-2 = 29 γιατι ουτε τη δομη της διοργανωσης δεν ξερει, ο Zus που 10 χρονια βραζουμε μπαλες μπασκετ κι ακομα το παλευουμε μπας και, ο Zus που μας τον εχει φαει το survivor ολη τη σεζον και εμφανιστηκε τελειως συμπτωματικα αμεσως μετα το 0-2 του Ζοτς στο ΟΑΚΑ να μιλησει για μπασκετ :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Καλα αστον τον Μιλουτινοφ μας ψαρωσαν που τον πηραμε, μας πιασανε κοροιδο εμας και τον Ποποβιτς κι ευτυχως που δε σας τον φορτωσε ο καραφλας. Τα λεγες το καλοκαιρι κανεις δε σ ακουσε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...