Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν εχει ψυχολογια ο Καλαθης δεν ειναι μονο η τεχνικη του στο σουτ.

Καταρχην ο τυπος εχει κολλημα με το nba.απο που κ ως που ο Καλαθης nba μονο αυτος ξερει.

Προσωπικη μου αποψη ειναι οτι για να παιξει καλα πρεπει να τον εχουν οπως τον ειχε ο ζοτς το 11 δηλαδη 2ο3ο pg.

Ετσι και δε θα εχει ψυχολογικα ολο το βαρος του ηγετη και θα ειναι και πιο φτεσκος ολη τη χρονια.

Ο Μπουρουσης μια χαρα ειναι για παγκο εδω ο ζοτς επαιζε καποτε με Σερμαντινιδες και Μπογρηδες.

ο οποιος ο τελευταιος πηγε ισπανια και (νομιζει οτι) εγινε ο αρχιγαμαος ολης της ευρωπης,

τον ειχα δει σε μια εκπομπη της ερτ (τι ηθελα και εβλεπα δηλαδη, χαμενος χρονος, τεσπα) και

οκ, του κανανε τσιμπουκια βεβαια και οι αλλοι οι γελοιοι απ το πανελ,

αλλα ο τυπος ειχε ενα τουπε, παναγια βοηθα, απαπα!

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ειμαι ο μοναδικος που αδιαφορει για το ελληνικο πρωταθλημα;

Εχουμε μια τελευταια ελπιδα να παλεψουμε τουλαχιστον το ματς στην πολη.

Δημοσ.

Κακος..ειναι ενας τιτλος το πρωταθλημα.Οι τιτλοι που μπαινουν στην τροπαιοθηκη μεγαλωνουν τις ομαδες οποιοι και αν ειναι αυτοι.

Αν το παρει ο οσφπ και φετος θα ειναι 3η χρονια συνεχεια και απο κει και περα θα αρχισει η ομαδα να αποκταει και κομπλεξ στην Ελλαδα.

Οχι με τιποτα δε θελω να χαθει ο εγχωριος τιτλος και φετος.

Δημοσ.

Στις καλές εποχές του ΠΑΟ παίχτες όπως ο Μπουρούσης, ο Τζέιμς και ο Νίκολς δεν θα περνούσαν ούτε έξω από το ΟΑΚΑ.

Για να καταλάβουμε λίγο την απώλεια ποιότητας του ΠΑΟ (τον Τζέιμς τον θεωρώ ασταθή, γι' αυτό τον συμπεριλαμβάνω)

Επιπλέον αυτό που συμβαίνει με τον Καλάθη είναι προσβλητικό για τον ίδιο. Οι αντιπαλοί του χθες, τον άφηναν να σουτάρει ανενόχλητο με γυρισμένη πλάτη και καπάκι έτρεχαν για το ριμπάουντ. Τόσα χρόνια πώς είναι δυνατόν να μην έχει την παραμικρή βελτίωση στο σουτ?

Αυτο δεν ηταν τιποτα, που να βλεπες καλαθη στο πρωτο ματς. Δεν ειναι οι αντιπαλοι...ο Ζοτς ειναι.

Με τον Μπουρουση πηγαινατε για πρωταθλημα και σας εφταιγε η διαιτησια, στις καλες εποχες του Ζοτς. Τωρα γιατι παιζει ο Παναθηναϊκος με Μπουρουση; Που εχει και Γκιστ Σιγκλετον μαζι,

Μια χαρα υλικο εχει ο Παναθηναϊκος. Κοιταξτε την καμπουρα σας χειροτερους παιχτες εχετε.

Δημοσ.

αν αδιαφορεις για το ελληνικο πρωταθλημα κλειστα ολα και φυγε διακοπες :D

• Like 2
Δημοσ.

Ο ΠΑΟ είχε μία νίκη περισσότερη από τον Ολυμπιακό στη regular season και βγήκε τέταρτος. Μόνο που τα παιχνίδια συνολικά ήταν 30. 19+11=30, do the maths.

Για φέτος μέχρι στιγμής έχεις να θυμάσαι το εξής ένα παιχνίδι: κύπελλο.

Στα υπόλοιπα "είμαι κεφάτος γυρίζω απ' του Σφαιρόπουλου" και κυρίως αυτό που έκανε τη διαφορά, δηλαδή το διπλό στην Ευρωλίγκα, καθώς δις ισ ΟΑΚΑ, μην ξεχνιόμαστε

Ο Ολυμπιακός έχει τρανταχτές απουσίες το τελευταίο δίμηνο (Χάκετ, Λοτζέσκι, Σπανούλη από τραυματισμό) και παίχτη κλειδί σε κακή κατάσταση (Γιάνγκ) και έχει προκριθεί από τον Φεβρουάριο ουσιαστικά. 

Το ότι άλλαξες προπονητή είναι υπέρ σου, ειδάλλως με τον άλλον δεν θα είχες μπει ούτε τετράδα.

Tα παιχνιδια ειναι 30.

Αν αφαιρεσουμε τα 2 παιχνιδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που μονος σου χαρακτηρισες ειδικων συνθηκων μας κανει...do the math (χωρις s γραφεται, γαυροι στην ορθογραφια, γαυροι στα μαθηματικα, αφηστε τουλαχιστον ησυχη καμια ξενη γλωσσα :lol: ).

Στα 28 παιχνιδια λοιπον των ελληνικων ομαδων απεναντι σε ξενες, ο ΠΑΟ εχει μια νικη παραπανω.

Συνεπως το οτι οι δυο ομαδες δεν ειναι καν κοντα, απλα δεν ισχυει και σου απαντηθηκε με τον πιο αντικειμενικο τροπο που θα μπορουσε να γινει.

Το υπολοιπο ποστ αδιαφορο, τραβα να triggareis κανα πιτσιρικά και να τα πειτε για το τι εχει να θυμαται αυτος και τι εσυ. Κατανοω βεβαια πως ειναι η εποχη που οι σαλιγκαροι βγαινουν απο το καβουκι τους, το 0-2 απο την Φενερ βοηθαει, οποτε αρχισε ο καθε πικραμενος/η γαυρος τις αναλυσεις του και το τι θυμαμαι εγω κλπ.

ΥΓ. Περι απουσιων -επειδη το επικαλεστηκες και αυτο- εχεις παιξει πολυ περισσοτερα παιχνιδια πληρης αποτι ο ΠΑΟ. Do the math κι εκει, για να μην σου πω απο τωρα μετεξεταστεος σε μαθηματικα κι αγγλικα απο Σεπτεμβρη που θα χει τελειωσει το survivor και θα χεις χρονο να παρεις μυρωδια κι απο μπασκετ.

Δημοσ.

Ούτε καν υπάρχει σύγκριση στην εικόνα των δυο ομάδων στην regular season.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή ως το τέλος ήταν στην τριάδα και ειχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο από παρα πολύ νωρίς.

Ο ΠΑΟ μέχρι και λίγες αγωνιστικές πριν από το τέλος παιζόταν αν θα είναι στην οκτάδα.

Η εικόνα της φετινής euroleague ως τώρα είναι, 2 ομάδες μια κλάση πάνω από όλες (Τσσκα ,Ρεάλ),Ολυμπιακός και Φενερ ένα σκαλοπάτι πιο κάτω και μετά ένα γκρουπ από 5 ομάδες ανάμεσα τους και ο ΠΑΟ που από αγωνιστική σε αγωνιστική ανεβοκατέβαιναν θέσεις.

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο δεν ηταν τιποτα, που να βλεπες καλαθη στο πρωτο ματς. Δεν ειναι οι αντιπαλοι...ο Ζοτς ειναι.

Με τον Μπουρουση πηγαινατε για πρωταθλημα και σας εφταιγε η διαιτησια, στις καλες εποχες του Ζοτς. Τωρα γιατι παιζει ο Παναθηναϊκος με Μπουρουση; Που εχει και Γκιστ Σιγκλετον μαζι,

Μια χαρα υλικο εχει ο Παναθηναϊκος. Κοιταξτε την καμπουρα σας χειροτερους παιχτες εχετε.

Ποιος από όλους αυτούς κατάφερε να κοντράρει τον Ούντο χθες είπαμε?

Γιατί πεντάρι με τα στοιχεία του Ούντο δεν έχετε (εμείς έχουμε τον Γιάνγκ, αλλά μετά τον τραυματισμό του έχει γίνει αγνώριστος)

Και αφού έχουμε χειρότερους παίχτες, γιατί τερματίσαμε τρίτοι από Φεβρουάριο, όταν εσύ πάλευες μέχρι τελευταία στιγμή να προκριθείς?

Δημοσ.

Ούτε καν υπάρχει σύγκριση στην εικόνα των δυο ομάδων στην regular season.

Ο Ολυμπιακός από την αρχή ως το τέλος ήταν στην τριάδα και ειχε εξασφαλίσει την πρόκριση στον επόμενο γύρο από παρα πολύ νωρίς.

Δεν ειπε κανεις οτι ο ΠΑΟ δεν ξεκινησε ασχημα.

Ολοκαινουργια ομαδα, χωρις τον ηγετη της, θα ηθελε το χρονο της.

Αντι αυτου ομως συντομα αλλαξε και προπονητη, οποτε οχι μονο χρονο δεν ειχε, αλλα ουτε και ηρεμια.

Προεκυψαν 2 σοβαροι τραυματισμοι στην πορεια και η ομαδα δεν επαιξε πληρης παρα μονο τον τελευταιο μηνα.

Ο ΟΣΦΠ παλι, οντας δουλεμενη ομαδα απο περυσι, με μικροαλλαγες , αναμενομενο να κανει πολυ καλυτερο ξεκινημα και να εχει ευκολοτερο εργο απο αυτο που ειχε ο ΠΑΟ μπροστα του. Ευτυχησε να μην εχει κανενα τραυματισμο για ενα διαστημα και φυσικα το εκμεταλλευτηκε και πραγματι πλασαριστηκε ψηλα εξαρχης.

Οταν ο ΠΑΟ αρχισε να ρολλαρει εκλεισε με ενα εξαιρετικο σερι νικων και καλο μπασκετ. Και ο ΟΣΦΠ αντιστοιχα, οταν επληγη κι αυτος απο τραυματισμους εδειξε την ιδια ασταθεια που ειχε ο ΠΑΟ, επαιξε κακο μπασκετ οπως επαιζε κι ο ΠΑΟ οσο ειχε προβληματα κλπ.

Η σουμα ολων των παραπανω χωρις τα μεταξυ μας παιχνιδια ειναι πως ο ΠΑΟ σε 28 παιχνιδια εκανε 1 νικη περισσοτερη. Μια χαρα κοντα ειναι οι 2 ομαδες. Και για να μη τα πολυλογουμε, αν πας μια βολτα απο το τοπικ σου και διαβασεις τα ποστ των σαλιγκαρων που με το 0-2 του Ζοτς εχουν παρει φορα, θα διαπιστωσεις και μονος σου οτι κυριαρχουσε για αρκετο καιρο απογοητευση για αυτο που παρουσιαζε ο ΟΣΦΠ μεσα στο παρκε. Οχι απο εμενα που ειμαι κακος Παναθηναικος, αλλα απο εσας. Δε τα λεω εγω λοιπον.

Κι επειδη διαβαζω αστεια πραγματα, πραγματικο ζητημα αποκλεισμου απο την 8δα δεν τεθηκε ποτε. Μαθηματικα εβγαινε ενα τετοιο σεναριο ~4 αγωνιστικες πριν τη ληξη με συνδυασμο απιθανων αποτελεσματων, χωρις αυτο να σημαινει οτι υπηρξε ποτε τετοιος κινδυνος. Ο ΠΑΟ εχει εξασφαλισει την προκριση απο αρκετα νωρις , μαθηματικα την εξασφαλισε επισης αρκετα πριν τη ληξη της regular season και παλευε για 4δα το οποιο επισης καταφερε. Για να ξερουμε και τι λεμε.

Δημοσ.

Tα παιχνιδια ειναι 30.

Αν αφαιρεσουμε τα 2 παιχνιδια ΠΑΟ-ΟΣΦΠ που μονος σου χαρακτηρισες ειδικων συνθηκων μας κανει...do the math (χωρις s γραφεται, γαυροι στην ορθογραφια, γαυροι στα μαθηματικα, αφηστε τουλαχιστον ησυχη καμια ξενη γλωσσα :lol: ).

Στα 28 παιχνιδια λοιπον των ελληνικων ομαδων απεναντι σε ξενες, ο ΠΑΟ εχει μια νικη παραπανω.

Συνεπως το οτι οι δυο ομαδες δεν ειναι καν κοντα, απλα δεν ισχυει και σου απαντηθηκε με τον πιο αντικειμενικο τροπο που θα μπορουσε να γινει.

Το υπολοιπο ποστ αδιαφορο, τραβα να triggareis κανα πιτσιρικά και να τα πειτε για το τι εχει να θυμαται αυτος και τι εσυ. Κατανοω βεβαια πως ειναι η εποχη που οι σαλιγκαροι βγαινουν απο το καβουκι τους, το 0-2 απο την Φενερ βοηθαει, οποτε αρχισε ο καθε πικραμενος/η γαυρος τις αναλυσεις του και το τι θυμαμαι εγω κλπ.

ΥΓ. Περι απουσιων -επειδη το επικαλεστηκες και αυτο- εχεις παιξει πολυ περισσοτερα παιχνιδια πληρης αποτι ο ΠΑΟ. Do the math κι εκει, για να μην σου πω απο τωρα μετεξεταστεος σε μαθηματικα κι αγγλικα απο Σεπτεμβρη που θα χει τελειωσει το survivor και θα χεις χρονο να παρεις μυρωδια κι απο μπασκετ.

Βάλε κανένα τόνο που έχεις σκοτώσει την ελληνική καμιά δεκαριά χρόνια εδώ μέσα εσύ και άσε τα μαθήματα αγγλικών που κάνεις και υποδείξεις.

Επειδή εγώ μπήκα να μιλήσω για μπάσκετ, δεν παίζει να ασχοληθώ με την πάρτη σου περαιτέρω. Δείχνεις να είσαι ένας από τους 2-3 εδώ μέσα που σε βάρεσε η σκούπα στο κεφάλι.

Δημοσ.

Καποια στιγμη θα παρουμε 5αρια σαν τον Γιανγκ και εμεις, να κοντραρουμε τον Ουντο... :) Στην ουσια να τον πλακωσουμε εχει ορεα ποντικια ο Γιανγκ.

Δεν τερματισατε τριτοι απο Φεβρουαριο, ισοβαθμησαμε αλλα ψηλα γραμματα.

Δημοσ.

Καποια στιγμη θα παρουμε 5αρια σαν τον Γιανγκ και εμεις, να κοντραρουμε τον Ουντο... :) Στην ουσια να τον πλακωσουμε εχει ορεα ποντικια ο Γιανγκ.

Δεν τερματισατε τριτοι απο Φεβρουαριο, ισοβαθμησαμε αλλα ψηλα γραμματα.

Πότε ισοβαθμήσαμε? Τελευταία αγωνιστική μήπως? 

Μπορείς όμως να μείνεις φορέβα με τον Γιάνναρο τον Μπουρούση αφού σου αρέσει περισσότερο από τον Γιάνγκ

e2fSGFG.gif

Δημοσ.

Κανατε ενα πολυ κακο finish, που ακυρωνει ολα οσα θες να πεις.

Μπορείς όμως να μείνεις φορέβα με τον Γιάνναρο τον Μπουρούση αφού σου αρέσει περισσότερο από τον Γιάνγκ

e2fSGFG.gif

Το μπουρουση οτι φταιει βλεπεις εδω εσυ; Κανε και ενα κοπο να διαβαζεις τι εγραψα 2 σελιδες πριν μου πεις τι μου αρεσει και τι οχι.
Δημοσ.

Επειδή εγώ μπήκα να μιλήσω για μπάσκετ,

Αυτο ειναι πιο αστειο κι απο το 30-2=29 ή το do the maths.

Το μπουρουση οτι φταιει βλεπεις εδω εσυ; Κανε και ενα κοπο να διαβαζεις τι εγραψα 2 σελιδες πριν μου πεις τι μου αρεσει και τι οχι.

70% ευθυνη Νικολς, 30% Μπουρουση.

Ωστοσο τετοιες στιγμες εχουν ολοι, απο ΔΔ και Σπανουλη, εως Νικολς. Πχ οταν τα κανε ο Σπανουλης και χαριζε τιτλους στον ΠΑΟ, οι γαυροι τον βριζανε και του ζητουσανε (οχι και τοσο ευγενικα) να φυγει απο την ομαδα τους.

Το θεμα ειναι οτι σε αυτη τη φαση ο Ζοτς θα εκανε ενα φαουλ να μας στειλει για βολες οποτε δεν ειχαν να αλλαξουν πολλα. Η ουσια ειναι γιατι φτασαμε να ειμαστε στο -3 15 δευτερα πριν τη ληξη κι οχι το τι ανακαλυπτει ο καθε καλοπροαιρετος γαυρος που μπαινει για να συζητησει για μπασκετ ποσταροντας gifs για να triggaρει κανα πιτσιρικι.

Δημοσ.

Η εικόνα του Ολυμπιακού στα τελευταία ματς πριν τα πλέι οφ δεν ήταν καλή για αυτό και έκανε αρκετές ήττες χωρίς όμως να έχουν βαθμολογική σημασία,το μοναδικό do or die παιχνίδι που είχε (ερυθρός Αστέρας) το πήρε.

Ο ΠΑΟ κατά την γνώμη μου είναι κάτι σαν την φετινή Εφες,καλοί παίχτες που μπορούν να σε σκοτώσουν αν βρεθούν πολλοί από αυτούς στην μέρα τους αλλά σαν ομάδα δεν πείθει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...