Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν υπαρχει κανενας μηδενισμος λογω της χθεσινης ηττας. Για Καλαθη τα λεμε απο περυσι, εγω τα λεω πριν καν τον αποκτησουμε οτι το παιδακι δεν ειναι ηγετης. Στην πορεια η ασταθεια του, η μηδενικη του βελτιωση στις αδυναμιες του (ασυγχωρητο για οποιοδηποτε σοβαρο επαγγελματια) κλπ, μου καναν trigger για περισσοτερη και εντονοτερη κριτικη.
Για Πασκουαλ επισης τα λεω απο οταν τον ειδα να χαριζει κερδισμενα ματς σε αντιπαλους με ροτεισον κλοουν και επιμονη σε παιχτες που δεν μπορουν. Ειπα και πριν αρχισει η σειρα οτι μονο αυτον φοβαμαι, διαφορετικα δεν προκειται να εχει προβλημα ο ΠΑΟ. Και απεδειχθη χθες αυτο. +16 καθως οι Τουρκοι κουτουλαγαν μεταξυ τους, και τους εβαλε στο παιχνιδι ο Πασκουαλ ξαναχρησιμοποιωντας το κακιστο σχημα που χρησιμοποιησε και στην αρχη του ματς, μη καλωντας ταιμ αουτ κλπ.

Για τα υπολοιπα που λες περι Καλαθη:
Εχει ασσιστ, εχει ριμπαουντ, δεν ειπα το αντιθετο. Σου βρισκω πολλους παιχτες, και πολυ φθηνοτερους που να γραφουν στη στατιστικη οτι νουμερο γουσταρεις. Χθες που ηταν; Απο το Γενναρη και μετα που ειναι;

Με κουβαλησε ο Καλαθης λες οταν ο Τζειμς βαραγε τζαμαριες. Αν και η εμπαθεια σου γινεται φανερη (φανερη εγινε κι οταν αρχισες να λες για κωλοτουμπες, απλα δεν θες αυτον τον παιχτη στον ΠΑΟ γιατι πιθανως νομιζεις οτι υπαρχουν εκει εξω 10 Διαμαντιδηδες για να παρουμε κι εμεις εναν), θα σε ρωτησω το εξης: Απο οταν επεστρεψε ο Τζειμς, ποιος απο τους 2 αποδιδει ουσια στην ομαδα; Ποιος παιρνει παιχνιδια και ποιος διορθωνει τα αδιορθωτα του αλλου σε μονιμη βαση;

Τι σημασια εχει ο Ντε Κολο αν παιζει 2 και αν ο Τεοντοσιτς στην αμυνα ειναι μετριος; Θεωρεις οτι αν ο Ντε Κολο ηταν ασσος θα επαιρνε 4μυρια δηλαδη; Θεωρεις οτι αν ο Τεοντοσιτς ηταν λιγο καλυτερος στην αμυνα θα επαιρνε κι αυτος 4; Κι εν τελει θεωρεις τον Καλαθη εξισου ή και περισσοτερο ολοκληρωμενο παιχτη-ηγετη απο αυτους τους 2 ;

Μιας που λες για Ελληνες, εγω με Σλουκα σε ρολο πρωτου γκαρντ θα ημουν ευτυχης. Δεν εχει την μπουκα του Καλαθη, δεν τρεχει το γηπεδο οπως μπορει να το τρεξει ο Καλαθης (αλλα ουτως η αλλως ο ΠΑΟ δεν εκδηλωνει αιφνιδιασμους οταν εχει τον Καλαθη στο παρκε), σε ολα τα αλλα ειναι εξισου αξιοπιστος ή και καλυτερος, κυριως ομως ειναι σταθεροτερος και αποδεδειγμενα τραβαει την ομαδα εκει που αψυχοι και χωρις προσωπικοτητα παιχτες τυπου Καλαθη λακιζουν. Και ειναι και φθηνοτερος. Παρολα αυτα με Καλαθη γυρω στο μυριο δεν εχω θεμα να πορευτω και του χρονου. Αν ειναι να σπρωξουμε παλι το μπατζετ της ομαδας σε αυτον, μην περιμενετε πολλα.

Θα παιρνει ο Καλαθης οσα παιρνουν μαζι ο Σινγκλετον και ο Τζειμς και απο κει και περα θα σας φταιει ο Φελντειν και ο Νικολς που δεν θα εχει μενει φραγκο για το υπολοιπο ροστερ.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν υπαρχει κανενας μηδενισμος λογω της χθεσινης ηττας. Για Καλαθη τα λεμε απο περυσι, εγω τα λεω πριν καν τον αποκτησουμε οτι το παιδακι δεν ειναι ηγετης. Στην πορεια η ασταθεια του, η μηδενικη του βελτιωση στις αδυναμιες του κλπ, μου καναν trigger για περισσοτερη και εντονοτερη κριτικη.

Για Πασκουαλ επισης τα λεω απο οταν τον ειδα να χαριζει κερδισμενα ματς σε αντιπαλους με ροτεισον κλοουν και επιμονη σε παιχτες που δεν μπορουν. Ειπα και πριν αρχισει η σειρα οτι μονο αυτον φοβαμαι, διαφορετικα δεν προκειται να εχει προβλημα ο ΠΑΟ. Και απεδειχθη χθες αυτο. +16 καθως οι Τουρκοι κουτουλαγαν μεταξυ τους, και τους εβαλε στο παιχνιδι ο Πασκουαλ ξαναχρησιμοποιωντας το κακιστο σχημα που χρησιμοποιησε και στην αρχη του ματς, μη καλωντας ταιμ αουτ κλπ.

Για τα υπολοιπα που λες περι Καλαθη:

Εχει ασσιστ, εχει ριμπαουντ, δεν ειπα το αντιθετο. Σου βρισκω πολλους παιχτες, και πολυ φθηνοτερους που να γραφουν στη στατιστικη οτι νουμερο γουσταρεις. Χθες που ηταν; Απο το Γενναρη και μετα που ειναι;

Με κουβαλησε ο Καλαθης λες οταν ο Τζειμς βαραγε τζαμαριες. Αν και η εμπαθεια σου γινεται φανερη (φανερη εγινε κι οταν αρχισες να λες για κωλοτουμπες, απλα δεν θες αυτον τον παιχτη στον ΠΑΟ γιατι πιθανως νομιζεις οτι υπαρχουν εκει εξω 10 Διαμαντιδηδες για να παρουμε κι εμεις εναν), θα σε ρωτησω το εξης: Απο οταν επεστρεψε ο Τζειμς, ποιος απο τους 2 αποδιδει ουσια στην ομαδα; Ποιος παιρνει παιχνιδια και ποιος διορθωνει τα αδιορθωτα του αλλου σε μονιμη βαση;

Τι σημασια εχει ο Ντε Κολο αν παιζει 2 και αν ο Τεοντοσιτς στην αμυνα ειναι μετριος; Θεωρεις οτι αν ο Ντε Κολο ηταν ασσος θα επαιρνε 4μυρια δηλαδη; Θεωρεις οτι αν ο Τεοντοσιτς ηταν λιγο καλυτερος στην αμυνα θα επαιρνε κι αυτος 4; Κι εν τελει θεωρεις τον Καλαθη εξισου ή και περισσοτερο ολοκληρωμενο παιχτη-ηγετη απο αυτους τους 2 ;

Μιας που λες για Ελληνες, εγω με Σλουκα σε ρολο πρωτου γκαρντ θα ημουν ευτυχης. Δεν εχει την μπουκα του Καλαθη, δεν τρεχει το γηπεδο οπως μπορει να το τρεξει ο Καλαθης (αλλα ουτως η αλλως ο ΠΑΟ δεν εκδηλωνει αιφνιδιασμους οταν εχει τον Καλαθη στο παρκε), σε ολα τα αλλα ειναι εξισου αξιοπιστος ή και καλυτερος, κυριως ομως ειναι σταθεροτερος και αποδεδειγμενα τραβαει την ομαδα εκει που αψυχοι και χωρις προσωπικοτητα παιχτες τυπου Καλαθη λακιζουν. Και ειναι και φθηνοτερος. Παρολα αυτα με Καλαθη γυρω στο μυριο δεν εχω θεμα να πορευτω και του χρονου. Αν ειναι να σπρωξουμε παλι το μπατζετ της ομαδας σε αυτον, μην περιμενετε πολλα.

Θα παιρνει τα μισα ο Καλαθης με τον Σινγκλετον και τον Τζειμς και απο κει και περα θα σας φταιει ο Φελντειν και ο Νικολς .

εχω εμπάθεια με κάθε κωλοτούμπα αμερικανό που παίζει άσσος, αλλά έχει το μυαλό του στο σκοράρισμα. Ο Τζέιμς, παίζει όπως παίζαμε στο σχολείο, με τον καλύτερο παίχτη, που εκανε νόημα "ανοιχτείτε" για να σουτάρει. Δε με ενδιαφέρει αν το βάζει ή όχι, αυτό ΔΕΝ είναι μπάσκετ, τουλάχιστον επαγγελματικό μπάσκετ. 

Και φυσικά σε κουβάλησε ο καλάθης, όταν ο τζειμς βαρουσε το πουλάκι του, επειδή του φώναξε ο προπονητής...

Δεν έχω παράπονο από το τζέιμς σαν 2αρι, αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος θέλει να παίζει άσσος, για να κρατάει τη μπάλα πολλή ώρα (Σύνδρομο σπανούλη, το έχουμε ξαναζήσει), ή αν το κάνουμε υποχρεωτικά επειδή το καλοκαίρι ο πεδουλας, εκρινε οτι βγαινει η χρονια μονο με τον καλάθη στον ασσο.

Επίσης, ποιος σου ειπε οτι ο σλουκας θελει να ερθει? Αυτό λέμε, ότι έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ με ελληνες παίχτες. Αν διώξουμε του χρόνου τον Καλάθη, όπως θέλετε όλοι οι προπονητές, και ενώ σταματάει ο φώτσης, δε μπορεί ο μποχωρίδης, δεν ερχεται ο σλουκας κ ο μαντζαρης, και απο οτι λενε, ο γαβρος υπεγραψε ντορσει κ ογκαστ (δεν τους εχω δει σαν παιχτες), μένουμε με παππά, χαραλαμπουλο, και μπουρούση (που ζορίζεται λίγο, αλλά οκ)! 

Εγω σου δινω λοιπόν και ντε κολό, και τεοντόσιτς, και να μεινουν τζειμς, ριβερς, γκιστ, σινγκλετον. Ούτε 7ος δε βγαινεις στην ευρωλιγκα χωρις ελληνες πρωτοκλασατους. Ο καλάθης ειναι ΥΠΕΡαπαραίτητος, και φυσικά αν πας να του κάνεις μείωση στο 1 μυριο, δεν εχει κανένα λόγο να μείνει (και λογικό)!

Ασε, που χθες, ο σλουκας εγραψε μηδεν σε καμια 30αρια λεπτά με 4-5 αστοχα σουτ, φανταζομαι αν ησουν οπαδος της φενερ τι θα του εσερνες...

τώρα, σταματαω το διαλογο μαζί σου, γιατι δεν καταλαβαινεις καν τη διαφορά του Play maker, με τον shooting guard, και είσαι από τους κλασσικούς τύπους που επειδή ένας παίχτης έχει την ικανότητα να κατεβαζει που κ που τη μπαλα, τον βαφτιζεις "περιφερειακό".

• Like 4
Δημοσ.

Το χειροτερο που επαθε η ομαδα φετος απο κακο στησιμο, αλλαγες προπονητων, κακες διαιτησιες, τραυματισμους, απο ΟΛΑ αυτα, ηταν η μπουνια του james στην τζαμαρια.

Ολη η προετοιμασια εγινε με τον James σαν πρωτο βιολι, και η απουςια του εριξε ολο το βαρος του πανω στον Καλαθη. Αποσυντονισε τελειως ολη την ομαδα και αφοπλισε τον προπονητη του. Τεραστια ζημια, δεν θα ειμασταν καν εκει να παιζουμε με την Φενερ.

Δημοσ.

τώρα, σταματαω το διαλογο μαζί σου, :-D , με τον shooting guard, και είσαι από τους κλασσικούς τύπους που επειδή ένας παίχτης έχει την ικανότητα να κατεβαζει που κ που τη μπαλα, τον βαφτιζεις "περιφερειακό".

Σορρυ δεν ειμαι προπονητης αλλα εχεις δει να βγαζει πολλα plays, τωρα τελευταια, ο καλαθης; 

Εκτος και θεωρουμε play περναω τη γραμμη του κεντρου και παω και περιμενω στα αριστερα και στα 8 τελευταια sec ξεκιναω την οποια προσπαθεια που καταληγει σε βεβιασμενο τριποντο(και απο τον "κωλο" που εχουν σιγκλετον, james και ριβερς μου καθεται και ασσιστ). Αυτο γινεται συνεχεια.

Τελοςπαντων σαφως και να μεινει αλλα καλυτερα με λιγοτερα λεφτα.

Δημοσ.

εχω εμπάθεια με κάθε κωλοτούμπα αμερικανό που παίζει άσσος, αλλά έχει το μυαλό του στο σκοράρισμα. Ο Τζέιμς, παίζει όπως παίζαμε στο σχολείο, με τον καλύτερο παίχτη, που εκανε νόημα "ανοιχτείτε" για να σουτάρει. Δε με ενδιαφέρει αν το βάζει ή όχι, αυτό ΔΕΝ είναι μπάσκετ, τουλάχιστον επαγγελματικό μπάσκετ. 

Και φυσικά σε κουβάλησε ο καλάθης, όταν ο τζειμς βαρουσε το πουλάκι του, επειδή του φώναξε ο προπονητής...

Δεν έχω παράπονο από το τζέιμς σαν 2αρι, αλλά δεν ξέρω αν ο ίδιος θέλει να παίζει άσσος, για να κρατάει τη μπάλα πολλή ώρα (Σύνδρομο σπανούλη, το έχουμε ξαναζήσει), ή αν το κάνουμε υποχρεωτικά επειδή το καλοκαίρι ο πεδουλας, εκρινε οτι βγαινει η χρονια μονο με τον καλάθη στον ασσο.

Επίσης, ποιος σου ειπε οτι ο σλουκας θελει να ερθει? Αυτό λέμε, ότι έχουμε ΠΡΟΒΛΗΜΑ με ελληνες παίχτες. Αν διώξουμε του χρόνου τον Καλάθη, όπως θέλετε όλοι οι προπονητές, και ενώ σταματάει ο φώτσης, δε μπορεί ο μποχωρίδης, δεν ερχεται ο σλουκας κ ο μαντζαρης, και απο οτι λενε, ο γαβρος υπεγραψε ντορσει κ ογκαστ (δεν τους εχω δει σαν παιχτες), μένουμε με παππά, χαραλαμπουλο, και μπουρούση (που ζορίζεται λίγο, αλλά οκ)! 

Εγω σου δινω λοιπόν και ντε κολό, και τεοντόσιτς, και να μεινουν τζειμς, ριβερς, γκιστ, σινγκλετον. Ούτε 7ος δε βγαινεις στην ευρωλιγκα χωρις ελληνες πρωτοκλασατους. Ο καλάθης ειναι ΥΠΕΡαπαραίτητος, και φυσικά αν πας να του κάνεις μείωση στο 1 μυριο, δεν εχει κανένα λόγο να μείνει (και λογικό)!

Ασε, που χθες, ο σλουκας εγραψε μηδεν σε καμια 30αρια λεπτά με 4-5 αστοχα σουτ, φανταζομαι αν ησουν οπαδος της φενερ τι θα του εσερνες...

τώρα, σταματαω το διαλογο μαζί σου, γιατι δεν καταλαβαινεις καν τη διαφορά του Play maker, με τον shooting guard, και είσαι από τους κλασσικούς τύπους που επειδή ένας παίχτης έχει την ικανότητα να κατεβαζει που κ που τη μπαλα, τον βαφτιζεις "περιφερειακό".

Λυπαμαι που γραφω την αποψη μου και τα επιχειρηματα μου κι επειδη διαφωνεις δινεις απαντησεις σαν αυτη.

Ενα ποστ γεματο με τα συνηθισμενα κλισε γυμνασιου για τον Τζειμς, πουλακια, "εσεις κι εμεις", μπουρδολογιες και αλματα λογικης τυπου "και ντε κολο, και τεοντοσιτς, και τζειμς, και ριβερς και γκιστ και σινγκλετον δεν σε πανε ουτε 7η θεση" και λιγο διαχυτο τραμπουκισμο και προσβολες σε οποιον εχει αλλη γνωμη απο τα Αλεφαντικου τυπου επιχειρηματα.

Το διαλογο τον σταματω και εγω, διοτι μολις αντεληφθην οτι εισαι απο τις περιπτωσεις που μολις τελειωσε η μπαλιτσα για τον ΠΑΟ, αρχισαν να περιφερονται στα υπολοιπα αθληματα που εχουν "ψωμι" κατα τις εποχες που εχουν "ψωμι", μοιραια και στο μπασκετ τους μηνες Απριλιο και Μαιο. Κανουν τις αναλυσεις που κινουνται μεταξυ Αλεφαντου και Μπακουλη , αναλογως πως φυσαει ο ανεμος εκεινη την περιοδο, και επειτα με τη ληξη των ελληνικων πλειοφφ εξαφανιζονται. Δεν ειχα αυτην την εντυπωση, αλλα κλαιν μαιν.

Δημοσ.

Σορρυ δεν ειμαι προπονητης αλλα εχεις δει να βγαζει πολλα plays, τωρα τελευταια, ο καλαθης; 

Εκτος και θεωρουμε play περναω τη γραμμη του κεντρου και παω και περιμενω στα αριστερα και στα 8 τελευταια sec ξεκιναω την οποια προσπαθεια που καταληγει σε βεβιασμενο τριποντο(και απο τον "κωλο" που εχουν σιγκλετον, james και ριβερς μου καθεται και ασσιστ). Αυτο γινεται συνεχεια.

Τελοςπαντων σαφως και να μεινει αλλα καλυτερα με λιγοτερα λεφτα.

αν το 3ποντο, που βγαινει, ειναι παίχτης μόνος του, σαφώς και είναι play. Και δεν είναι κώλος. Γενικά, 3ποντα του ποταμιού, ειναι μονο του τζέιμς, γιατι ετσι παίζει ο τύπος (κερδιζεις ή χάνεις, το κάνεις με αυτόν τον τρόπο).

Λέτε όλοι να μείνει με λιγότερα λεφτά.

Η απάντηση ειναι, να μείνει, και τσάμπα ρε παιδάκι μου, για να παρουμε τον ντε κολό με τα ρέστα.

Ή καλύτερα να πάρουμε και τον ντε κολό με λιγότερα, ώστε να πάρουμε και τον χάγκα?

Να πάρουμε τον χάγκα, με λιγότερα λεφτά, για να έρθει και ο αντετοκούμπο (ο γιαννης, όχι ο θανάσης)!

Τι θέλω να σας πω? Ο μισθός του καλάθη είναι αυτός. Δε σας αρέσει? Οκ, ας τον αφήσουμε να φύγει, και να χρησιμοποιήσουμε το μισθό του για αλλον παίχτη, ή αλλους παιχτες.

Γιατι όλοι ξεχνάμε τι έκανε ο καλάθης, όσο ο τζειμς τον επαιζε με το αλλο χέρι (γιατί το καλό το είχε χτυπήσει στη τζαμαρία), ή όσο ο γκιστ!γκιστ!γκιστ! εκανε την πιπα της ειρηνης

Με μέσο όρο 35 λεπτά, 15 πόντους, 7 ριμπάουντ και 5 ασιστ, με μόλις 2 λάθη, όλοι το θεωρούσαμε φυσιολογικό. Και όταν έσκασε, και του ελειψε και η κορυφαία επιλογή του (και μοναδική) για pick n roll, τον κράξαμε.

Με χτυπημένο χέρι, χωρίς γκρινιες, κλπ κλπ.

Και επισης, δεν ιενια η δουλειά του να παίρνει τις τραβηγμενες προσπάθειες στο τελος των 24, οταν δεν εχει κατσει σωστα η επιθεση, ασχετα αν του μένει η μπάλα στα χέρια επειδή δεν επαιξαν ολοι σωστα το play.

Δεν είναι ηγέτης, και δε θα γίνει (δεν ειναι το στυλ του αυτό). Ομως, ειναι υπερπολυτιμος, και αν φύγει, το καλοκαίρι θα έχουμε τεράστιο κενό και πρόβλημα

Λυπαμαι που γραφω την αποψη μου και τα επιχειρηματα μου κι επειδη διαφωνεις δινεις απαντησεις σαν αυτη.

Ενα ποστ γεματο με τα συνηθισμενα κλισε γυμνασιου για τον Τζειμς, πουλακια, "εσεις κι εμεις", μπουρδολογιες και αλματα λογικης τυπου "και ντε κολο, και τεοντοσιτς, και τζειμς, και ριβερς και γκιστ και σινγκλετον δεν σε πανε ουτε 7η θεση" και λιγο διαχυτο τραμπουκισμο και προσβολες σε οποιον εχει αλλη γνωμη απο τα Αλεφαντικου τυπου επιχειρηματα.

Το διαλογο τον σταματω και εγω, διοτι μολις αντεληφθην οτι εισαι απο τις περιπτωσεις που μολις τελειωσε η μπαλιτσα για τον ΠΑΟ, αρχισαν να περιφερονται στα υπολοιπα αθληματα που εχουν "ψωμι" κατα τις εποχες που εχουν "ψωμι", μοιραια και στο μπασκετ τους μηνες Απριλιο και Μαιο. Κανουν τις αναλυσεις που κινουνται μεταξυ Αλεφαντου και Μπακουλη , αναλογως πως φυσαει ο ανεμος εκεινη την περιοδο, και επειτα με τη ληξη των ελληνικων πλειοφφ εξαφανιζονται. Δεν ειχα αυτην την εντυπωση, αλλα κλαιν μαιν.

εχω διαρκειας στο μπασκετ, από το 2003 μεχρι το 2016, με 3 χρονια κενό μόνο γιατι ημουν εξωτερικό. Ποδόσφαιρο παω περιστασιακά, ενώ είχα διαρκείας και εκεί από το 96.

Κλισέ γυμνασίου είναι το μπάσκετ που παίζουν οι παίχτες στυλ τζέιμς?

ή ότι ο τζέιμς, βαρεσε την τζαμαρία και αφησε την ομάδα?

Είμαι από εκείνους που αρρωστησαν με το εξώφυλλο του γιαν/πουλου για την ομάδα, μετα την ήττα από το μαρούσι, και όχι από εκείνους που κατηγορησαν παίχτες (όπως κανετε καποιοι βαζελοι)

Ο ανεμος φυσάει πάντα σε μία κατεύθυνση, που ειναι το τι ειναι καλό για την ομάδα, και όχι τα καφενειακά σχόλια "μα ο ντε κολό εχει 50% στα 3ποντα", χωρίς να γνωρίζουμε τι θέση παίζει ας πουμε, και τι απαιτεί η ομάδα του απο αυτόν...

• Like 2
Δημοσ.

Πρωτον. Ο μονος που εχει βαλει στατιστικα στην κουβεντα για να πεισει για τα επιχειρηματα του εισαι εσυ. Πουθενα δεν ειπα για 50% τριποντα του Ντε Κολο, θα ηταν χαζο να στηριχτω σε στατιστικα για εναν πληρη και ολοκληρωμενο παιχτη που κανει τα παντα στο παρκε. Οπως επισης δεν ειπα καπου οτι παιζει ασσος. Ασχετως οτι ο μυρωδιας ο Ιτουδης τον χρησιμοποιει και ως τετοιο.

Δευτερον. Ειναι κλισε γυμνασιου, αν οχι συμπεριφορα γυμνασιου να σε ρωταω κατι ουσιαστικο: "Ποσα ματς σου εχει καθαρισει ο Τζειμς οσο ο Καλαθης σερνοταν;" και να μου απαντας "βαραει τζαμαριες/παιζει street basket/παιζει το πουλακι του με το αλλο χερι". Ουτε στην ερωτηση μου απαντησες, ουτε ειπες κατι χρησιμο για τη συζητηση, απλως πεταξες τη μπαλα στην εξεδρα να πεισεις καναν αφελη οτι εδωσες απαντηση. Κλισε επισης ειναι να λεμε και τον Καλαθη Ελληνα και να στηνουμε ολοκληρη επιχειρηματολογια γυρω απο αυτο (οτι και καλα θελουμε Ελληνες για να παμε μπροστα), την ωρα που ο Φελντειν ξερει καλυτερα τη γλωσσα απο αυτον, πχ. Το επιχειρημα του "Ελληνα" αφορα παιχτες που εχουν σκοπο να μεινουν Ελλαδα, εχουν κινητρο για την ομαδα τους (περα απο το χρημα), και δεν αναζητουν το επομενο καλο συμβολαιο σε καθε ευκαιρια. Τετοιους συμφωνω οτι θελουμε, τετοιος σιγουρα δεν ειναι ο Καλαθης. Ο Καλαθης ειναι στην ιδια κατηγορια με τον Τζειμς. Εφυγε απο τον ΠΑΟ για τα πετροδολλαρα των Ρωσσων, εφυγε απο τη Ρωσσια για ΝΒΑ, εφυγε απο το ΝΒΑ και με απειρες διαπραγματευσεις για να ψηλωσει το συμβολαιο του οσο παει ηρθε τελικα στα μυρια του ΠΑΟ, κι αν το καλοκαιρι καποια ομαδα του δωσει 100.000 ευρω παραπανω απο τον ΠΑΟ θα παει εκει. Δεν δουλευει για τον ΠΑΟ, δεν τον ενδιαφερει να δει τον ΠΑΟ ψηλα, δεν τον εδιαφερει να ηγηθει μιας τετοιας προσπαθειας, δεν θα μεινει Ελλαδα ουτως η αλλως και συνεπως η επειχηρηματολογια τυπου "Ελληνας" περιοριζεται μονο στο οτι δεν πιανει θεση ξενου.

Τριτον. Αχρηστο τον Καλαθη δεν τον ειπα. Παρολα αυτα, θεωρεις δεδομενο οτι εχω πει τετοια κουβεντα και μιλας στον τονο που μιλας προσπαθωντας να μου πεις οτι δεν ειναι αχρηστος. Αυτο που ειπα για τον Καλαθη ειναι οτι πρεπει να μεινει στην ομαδα με τα λεφτα που αντιστοιχουν στην πραγματικη του αξια. Για σενα ειναι κοντα στα 2-3μυρια, για μενα 1-1.5 max. Οποτε πριν διαφωνησεις για να διαφωνησεις τουλαχιστον διαβασε καλυτερα τι εχει ειπωθει.

• Like 1
Δημοσ.

Στο στυλ μπασκετ που παιζει η ομαδα ή που πρεπει να παιξει η ομαδα για να κερδισει, οπως ειναι φτιαγμενη, εχει μεγαλυτερη συνεισφορα ο james παρα ο καλαθης. 

Ειπαμε πρεπει να μεινει αλλα δεν αξιζει το κορυφαιο συμβολαιο της ομαδας.

Δημοσ.

Το ξαναλέω, για πολλοστή φορά. Δεν έχει σημασία αν μιλάει ελληνικα, έχει σημασία ότι είναι ελληνας, για το ρόστερ. Γιατι χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, υποχρεωτικά, δε μπορούμε να έχουμε 2 ομάδες.

Οσο για τον μισθό του, πέραν του ότι πληρώνουμε την υπεραξία του ότι είναι Ελληνας, και του ότι ήρθε σε μια διαλυμένη ομάδα, και επρεπε να τον πείσουμε να παίξει σε εμάς.

Τώρα, μείωση μισθού, δεν παίζει με τιποτα, δε μπορώ να καταλάβω πως το σκεφτεστε αυτό. Εσείς δηλαδή, ως εργαζόμενοι, αν συμφωνήσετε Χ χρήματα, και ξέρετε ότι στην αγορά μπορείτε να βρείτε Χ +-10%, θα δεχόσασταν μείωση στα συμφωνηθέντα?

Εγώ λόγω θέσης, εχω προτιμήσει να απολύσω κάποιον, παρά να οτυ μειώσω το μισθό...

Προτιμώ να τον διώξουμε, παρά να οτυ κάνουμε μείωση μισθού. 

• Like 1
Δημοσ.

Το ξαναλέω, για πολλοστή φορά. Δεν έχει σημασία αν μιλάει ελληνικα, έχει σημασία ότι είναι ελληνας, για το ρόστερ. Γιατι χρειαζόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, υποχρεωτικά, δε μπορούμε να έχουμε 2 ομάδες.

Οσο για τον μισθό του, πέραν του ότι πληρώνουμε την υπεραξία του ότι είναι Ελληνας, και του ότι ήρθε σε μια διαλυμένη ομάδα, και επρεπε να τον πείσουμε να παίξει σε εμάς.

Τώρα, μείωση μισθού, δεν παίζει με τιποτα, δε μπορώ να καταλάβω πως το σκεφτεστε αυτό. Εσείς δηλαδή, ως εργαζόμενοι, αν συμφωνήσετε Χ χρήματα, και ξέρετε ότι στην αγορά μπορείτε να βρείτε Χ +-10%, θα δεχόσασταν μείωση στα συμφωνηθέντα?

Εγώ λόγω θέσης, εχω προτιμήσει να απολύσω κάποιον, παρά να οτυ μειώσω το μισθό...

Προτιμώ να τον διώξουμε, παρά να οτυ κάνουμε μείωση μισθού.

Αρα ο ΔΔ ηταν βλακας. Και ο Μπατιστ. Και ο Φωτσης. Και τοσοι αλλοι. Καλα δε τα λεω;

ΥΓ. Το οτι εσυ λογω θεσης εκανες το Χ, δε σημαινει οτι ηταν και το σωστο και πολυ περισσοτερο δε σημαινει οτι αυτο ειναι το σωστο για ολες τις περιπτωσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...