Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το οτι ο ζοτς εκανε το αυτονοητο δηλαδη να περιορισει τους τριποντερ μας και να αφηνει ελευθερο το στεφανη δεν σημαινει οτι θα το εκαναν ολοι οι προπονητες πανω στη φουρια του ματς.Αν ηταν ετσι ας εκανε και ο Πασκουαλ τα αυτονοητα να περναμε το ματς.

Εννοειται οτι διπλο δε θα ερχοταν μονο απο 2-3 κινησεις του ζοτς αλλα τα εβαζε και ο Μπογκντανοβιτς απο παντου.

Παμε για το 1-1 και μετα στη Τουρκια με την ελπιδα οτι θα τους ανοιξει ο λωκος εστω στα τριποντα.

Δημοσ.

Ενταξει για να μην ειμαστε υπερβολικοι μαζι και εγω ειχαν και 59% στα τριποντα οποτε ειναι περιεργο το ματς..

Παντως το ματς ουτε στραβωσε, ουτε χαθηκε απο την ευστοχια τους.

Και 40% να ειχαν, παλι break θα εκαναν.

ΥΓ. Οσοι ειδατε κακο Μπουρουση σημερα, ειδατε αλλο ματς. Στο Α ημιχρονο γυρισε το παιχνιδι μονος του (ενα παιχνιδι που ειχε στραβωσει ΠΟΛΥ και εδειχνε μη αναστρεψιμο ως εκεινο το σημειο), στο Β ημιχρονο ηταν κακος οπως ΟΛΟΙ. Παρολα αυτα ηταν ο μονος ψηλος που παλεψε σημερα. Ενδεικτικα αναφερω, οτι πηρε μεσα σε 23 λεπτα οσα ριμπαουντ πηραν μαζι ο Σινγκλετον με τον Γκιστ, κερδισε οσα φαουλ κερδισαν μαζι Γκιστ, Σινγκλετον, Νικολς, Γκαμπριελ, εβγαλε περισσοτερες ασσιστ απο ολους αυτους μαζι και εκανε και οσες ταπες εκανε ολη η υπολοιπη ομαδα...δηλαδη 1. Αν υπηρχε σημειο αναφορας στη φροντ λαιν σημερα αυτος ηταν ο Μπουρουσης, γιατι οι υπολοιποι ηταν ΠΟΛΥ κατωτεροι των περιστασεων. Χωρις Μπουρουση θα εφευγε με 30αρα ο Ζοτς σημερα γιατι δε θα υπηρχε ουτε η ανατροπη του Β δεκαλεπτου.

• Like 1
Δημοσ.

Επισης ο Πασκουαλ νομιζω πως ξερω γιατι αργει ή δεν παιρνει timeout οταν δεν παει καλα το ματς.

Γιατι δεν εχει τι να πει και δεν ξερει τι να διορθωσει!! Παιρνει Τιμεουτ μονο οταν εχει να κανει διορθωσεις ή να σχεδιασει επιθεση στο τελος περιοδου.

Το οτι ο ζοτς εκανε το αυτονοητο δηλαδη να περιορισει τους τριποντερ μας και να αφηνει ελευθερο το στεφανη δεν σημαινει οτι θα το εκαναν ολοι οι προπονητες πανω στη φουρια του ματς.Αν ηταν ετσι ας εκανε και ο Πασκουαλ τα αυτονοητα να περναμε το ματς.

Εννοειται οτι διπλο δε θα ερχοταν μονο απο 2-3 κινησεις του ζοτς αλλα τα εβαζε και ο Μπογκντανοβιτς απο παντου.

Παμε για το 1-1 και μετα στη Τουρκια με την ελπιδα οτι θα τους ανοιξει ο λωκος εστω στα τριποντα.

Μα δεν θα σε αφησουν να τα βαρεσεις τα τριποντα.

ΥΓ τα ειπε απλα και ωραια ο James. Με 2 φρασεις φωτογραφισε ολο το ματς.

Δημοσ.

Παντως το ματς ουτε στραβωσε, ουτε χαθηκε απο την ευστοχια τους.

Και 40% να ειχαν, παλι break θα εκαναν.

Διαφωνω καθετα αν ειχαν αντι για 59% 40% θα εχαναν το ματς

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνω καθετα αν ειχαν αντι για 59% 40% θα εχαναν το ματς

Αυτο που λες δεν προκυπτει απο καπου.

Για να ειχαν 40% ποσοστο, θα επρεπε να αστοχησουν σε 4 προσπαθειες (-12 ποντοι). Αν λοιπον δεν παιρνανε ουτε 1 επιθετικο, παλι νικητες θα φευγανε με ξερα μαθηματικα (διοτι ξερα μαθηματικα ειναι να λεμε οτι το 59% ηταν αιτια της ηττας οταν εχουν γινει τοσα εγκληματα στο παιχνιδι).

Αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να αστοχησουν; Τα περισσοτερα τριποντα που πηραν τα πηραν υπο εξαιρετικες προυποθεσεις και χασαν αλλα τοσα ελευθερα. Η εικονα της αμυνας μας στο Β ημιχρονο ειναι οτι στην 3η-4η πασα που εκανε η Φενερ καποιος παιχτης ειτε στο τριποντο, ειτε στη ρακετα ηταν τελειως αφυλακτος. Δεν καταλαβα λοιπον γιατι μας φταιει η ευστοχια τους κι οχι η δικη μας αμυνα. Αν θες να ψαξεις παραλογα-σκοτωμενα σουτ που μπηκαν, δες καποια του Ριβερς. Αν θες να δεις γιατι εχασες σημερα, ψαξε ποτε ξανακουστηκε να σκοραρει ομαδα 16 ποντους σε ενα ολοκληρο ημιχρονο.

edit: Λυθηκε και η απορια μου γιατι ο Πασκουαλ δεν επαιρνε time out οσο οι αλλοι γυρναγαν το παιχνιδι:

"Ελέγξαμε το παιχνίδι μετά το πεντάλεπτο, ήμασταν καλύτεροι στις δύο πλευρές του παρκέ. Κάτι που συνέβη περίπου μέχρι τα μισά της γ' περιόδου. Μετά από αυτό, χάσαμε τον έλεγχο της κατάστασης. Τα πάντα"

Λιγο μετα ειπε αυτο:

"Πήραμε το πρώτο τάιμ άουτ νωρίς στο γ' δεκάλεπτο, μετά από τρίποντο που δεχθήκαμε στον αιφνιδιασμό. Από εκείνο το σημείο και μετά, κάναμε τα πάντα λάθος."

Αρα μεχρι και την ωρα που εδινε συνεντευξη τυπου δεν ειχε σαφη εικονα για την ομαδα του στο διαστημα που γυρισε το παιχνιδι. Τη μια λεει οτι ημασταν κυριαρχοι και στις 2 πλευρες, και την αλλη οτι καναμε τα παντα λαθος. Και μετα μου λετε οτι το πηρε ο Ζοτς το παιχνιδι.

Bonus:

"Απόψε συνέβη κάτι που δεν είχε γίνει όλη τη χρονιά, χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού".

Αλλος Σασα Τζορτζεβιτς μας βρηκε.

Αργυρη γυρνα.

Δημοσ.

Μπα...O Τζορτζεβιτς 11 χρονια στη Μπαρτσελονα με τετοια ροστερ παραπανω απο 1 ευρωπαικο θα σηκωνε.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτο που λες δεν προκυπτει απο καπου.

Για να ειχαν 40% ποσοστο, θα επρεπε να αστοχησουν σε 4 προσπαθειες (-12 ποντοι). Αν λοιπον δεν παιρνανε ουτε 1 επιθετικο, παλι νικητες θα φευγανε με ξερα μαθηματικα (διοτι ξερα μαθηματικα ειναι να λεμε οτι το 59% ηταν αιτια της ηττας οταν εχουν γινει τοσα εγκληματα στο παιχνιδι).

Αλλα το ερωτημα ειναι γιατι να αστοχησουν; Τα περισσοτερα τριποντα που πηραν τα πηραν υπο εξαιρετικες προυποθεσεις και χασαν αλλα τοσα ελευθερα. Η εικονα της αμυνας μας στο Β ημιχρονο ειναι οτι στην 3η-4η πασα που εκανε η Φενερ καποιος παιχτης ειτε στο τριποντο, ειτε στη ρακετα ηταν τελειως αφυλακτος. Δεν καταλαβα λοιπον γιατι μας φταιει η ευστοχια τους κι οχι η δικη μας αμυνα. Αν θες να ψαξεις παραλογα-σκοτωμενα σουτ που μπηκαν, δες καποια του Ριβερς. Αν θες να δεις γιατι εχασες σημερα, ψαξε ποτε ξανακουστηκε να σκοραρει ομαδα 16 ποντους σε ενα ολοκληρο ημιχρονο.

edit: Λυθηκε και η απορια μου γιατι ο Πασκουαλ δεν επαιρνε time out οσο οι αλλοι γυρναγαν το παιχνιδι:

"Ελέγξαμε το παιχνίδι μετά το πεντάλεπτο, ήμασταν καλύτεροι στις δύο πλευρές του παρκέ. Κάτι που συνέβη περίπου μέχρι τα μισά της γ' περιόδου. Μετά από αυτό, χάσαμε τον έλεγχο της κατάστασης. Τα πάντα"

Λιγο μετα ειπε αυτο:

"Πήραμε το πρώτο τάιμ άουτ νωρίς στο γ' δεκάλεπτο, μετά από τρίποντο που δεχθήκαμε στον αιφνιδιασμό. Από εκείνο το σημείο και μετά, κάναμε τα πάντα λάθος."

Αρα μεχρι και την ωρα που εδινε συνεντευξη τυπου δεν ειχε σαφη εικονα για την ομαδα του στο διαστημα που γυρισε το παιχνιδι. Τη μια λεει οτι ημασταν κυριαρχοι και στις 2 πλευρες, και την αλλη οτι καναμε τα παντα λαθος. Και μετα μου λετε οτι το πηρε ο Ζοτς το παιχνιδι.

Bonus:

"Απόψε συνέβη κάτι που δεν είχε γίνει όλη τη χρονιά, χάσαμε τον έλεγχο του ρυθμού".

Αργυρη γυρνα.

Καημο το εχω να συμφωνησουμε σε κατι εστω και μια φορα....Λογικα καποιος βλεπει τα πραγματα λαθος ειτε εγω ειτε εσυ ας το κρινουν και οι υπολοιποι που διαβαζουν

Τη διαφορα στο 1ο ημιχρονο ο Μπουρουσης την εκανε δηλαδη και οχι τα τριποντα που εμπαιναν απο παντου;

Λες οτι στο 2ο ηταν κακος οπως και ολη η ομαδα και συμφωνω αρα μπορω να πω και εγω οτι στο 1ο που υποτιθεται οτι ηταν καλος ηταν τραγικη η Φενερ με αποτελεσμα να φαινεται καλος

Παμε στα τριποντα τωρα μου αρεσει που το μετρας με ποντους οτι αν ειχαν 40% αντι για το εξωφρενικο 59% ειναι -12 ποντοι αρα παλι θα χαναμε....Πραγματικα τωρα στη ροη του ματς και στην ψυχολογια της ομαδας πιστευεις δεν θα επαιζε περισσοτερο ρολο περα απο το αριθμητικο κομματι; Πιστεψε με το μπασκετ παιζεται διαφορετικα απο οτι πιθανως νομιζεις

Αναφερεις οτι τα περισσοτερα ηταν ελευθερα και δικαιολογειται το ποσοστο λες και ειναι ευκολο ακομα και σε ελευθερα σουτ να επιτευχθει αυτο το ποσοστο και απο παιχτες που ηταν κουρασμενοι λογω του περιορισμενου rotation...Δηλαδη το 59% δεν ειναι προιον καλης ημερας που βρεθηκαν οι παιχτες; Δηλαδη αν βγει μονος του ενας παιχτης σε ενα ματς και σουταρει 8 σουτ θα βαλει σιγουρα τα 5-6; Και αυτο μπορει να γινεται σε καθε ματς;

Εγω δεν ειπα οτι χασαμε αποκλειστικα απο τα τριποντα συμφωνω σε αυτο που λες αλλα αυτο το ποσοστο για τοσο σημαντικο ματς και εκτος εδρας ειναι κλειδι για τη νικη οταν η αντιπαλη ομαδα εχει 30%

• Like 4
Δημοσ.

Ο Μπουρούσης σήμερα ήταν καλός με την έννοια ότι έκανε τα αυτονόητα και επειδή συνήθως είναι τόσο κακός που μία κανονική εμφάνιση φαίνεται σούπερ. Του χρόνου ή πρέπει να φύγει ή να μειωθεί στο 50% ο μισθός του ώστε να διατεθούν αλλού.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καημο το εχω να συμφωνησουμε σε κατι εστω και μια φορα....Λογικα καποιος βλεπει τα πραγματα λαθος ειτε εγω ειτε εσυ ας το κρινουν και οι υπολοιποι που διαβαζουν

Τη διαφορα στο 1ο ημιχρονο ο Μπουρουσης την εκανε δηλαδη και οχι τα τριποντα που εμπαιναν απο παντου;

Ειδικα μεσα στο ινσομνια οταν συζηταω για μπασκετ, ΔΕΝ με απασχολει ποιος θα συμφωνησει μαζι μου, πλην ελαχιστων ατομων που μετραω τη γνωμη τους, ακομα κι οταν διαφωνω. Περιττη η εισαγωγη σου, τουλαχιστον σε οτι αφορα εμενα.

Στα δικα μας τωρα:

Το ματς που ειχε στραβωσει , αλλαξε ροη με το που μπηκε ο Μπουρουσης. Πρωτον εκλεισε η αμυνα, δευτερον παρθηκαν τα ριμπαουντ, τριτον βγηκαν σωστες επιθεσεις, τεταρτον κερδηθηκαν φαουλ που μας στειλαν σε βολες σε ενα διαστημα που δε σκοραραμε ουτε με αιτηση. Αν αυτα δεν τα ειδες, δεν εχεις δει το παιχνιδι ή εισαι εμπαθης, ξεκαθαρα.

Τα τριποντα ηρθαν αργοτερα αφου πρωτα μαζεψαμε τη διαφορα. Με τον Μπουρουση σε αυτο το διαστημα να παραμενει εξαιρετικος και στις 2 πλευρες.

Λες οτι στο 2ο ηταν κακος οπως και ολη η ομαδα και συμφωνω αρα μπορω να πω και εγω οτι στο 1ο που υποτιθεται οτι ηταν καλος ηταν τραγικη η Φενερ με αποτελεσμα να φαινεται καλος

Αρα κι εγω μπορω να πω οτι στο 2ο ηταν κακος επειδη ηταν καλη η Φενερ. Σωστα;

Και δεν καταλαβαινω τι προσπαθεις να πεις κιολας με αυτο το συλλογισμο.

Παμε στα τριποντα τωρα μου αρεσει που το μετρας με ποντους οτι αν ειχαν 40% αντι για το εξωφρενικο 59% ειναι -12 ποντοι αρα παλι θα χαναμε....Πραγματικα τωρα στη ροη του ματς και στην ψυχολογια της ομαδας πιστευεις δεν θα επαιζε περισσοτερο ρολο περα απο το αριθμητικο κομματι; Μαλλον εχετε διαφορετικη αποψη για το πως παιζετε το μπασκετ....

Μπερδευεσαι. ΕΣΥ εισαι αυτος που ειπε οτι η στατιστικη εφερε την ηττα σε αυτο το ματς. Αν λοιπον η οπτικη σου για το ματς ειναι ενα ξερο 59% οπως ανεφερες πριν, γιατι δεν δεχεσαι ως επιχειρημα ενα ξερο 40% και ξαφνικα μου βαζεις μεσα στα ξερα νουμερα αλλους παραγοντες/υποθεσεις/ερμηνειες ;

Αλλα εστω κι ετσι. Επικαλεισαι ροη ματς και ψυχολογια. Οταν βρεθηκαμε στο -3, ειναι μονο δικη μου εντυπωση οτι παρατησαμε το ματς; Αν ειχες βρεθει στο -3 με 40% θα ηταν αλλη η ροη και η ψυχολογια; Θα το κυνηγουσαν;

Αναφερεις οτι τα περισσοτερα ηταν ελευθερα και δικαιολογειται το ποσοστο λες και ειναι ευκολο ακομα και σε ελευθερα σουτ να επιτευχθει αυτο το ποσοστο και απο παιχτες που ηταν κουρασμενοι λογω του περιορισμενου rotation...Δηλαδη το 59% δεν ειναι προιον καλης ημερας που βρεθηκαν οι παιχτες;

Εγω δεν ειπα οτι χασαμε αποκλειστικα απο τα τριποντα αλλα αυτο το ποσοστο για τοσο σημαντικο ματς και εκτος εδρας ειναι κλειδι για τη νικη οταν η αντιπαλη ομαδα εχει 30%

Το προβλημα στο συλλογισμο σου ειναι πως συγκρινεις μηλα με πορτοκαλια κι αυτο προσπαθω να σου εξηγησω.

Συγκρινεις το 59% της Φενερ με το 30% του ΠΑΟ. Ε ειναι λαθος αυτη η συγκριση γιατι τα σουτ δεν εχουν γινει με ιδιες προυποθεσεις. Δεν μπορει να θεωρεις οτι ηταν ατυχια που βαλαν οι αλλοι 59% ελευθερα σουτ κι εσυ 30% με κρεμασμενο αμυντικο πανω, αν οχι Καλαθη. ΑΔΙΚΕΙΣ την Φενερ που επαιξε αμυναρα, οταν οι δικοι μας παιζαν αμυνα με τα ματια και αδικεις τη Φενερ που ειχε εξαιρετικη κυκλοφορια στην επιθεση , οταν εμεις ως το 20ο δευτερολεπτο ειχαμε τη μπαλα στο κεντρο του γηπεδου, και ριχνεις την αιτια της ηττας στην ατυχια, η την κακια την μοιρα κλπ. Ε δεν ειναι ετσι, τι θες να κανουμε;

Το προβλημα λοιπον δεν ειναι ποσα μπηκαν, αλλα γιατι μπηκαν. Εσυ στεκεσαι στον αριθμο που απο μονο του τον θεωρεις καθοριστικο, εγω στεκομαι στο γιατι πιασαν 59% που ειναι και η ουσια (καμια αμυνα, καμια πιεση εμεις, δουλεμενες επιθεσεις και καλη κυκλοφορια αυτοι).

Τα ξερα επι % ποσοστα και τα συμπερασματα μεσα απο τη στατιστικη ειναι για τα αρθρα της Μπακουλη που λεει σεντερ τον Καλινιτς.

Επεξ/σία από YourTrueLegend
Δημοσ.

Η ομαδα φανηκε σαν να παρατησε το ματς απο το +5 +6. Στο -3 ναι, παρεδωσαν πνευμα.

Και κατι που παρατηρησα μετα το ματς(το ειπαν και στο after game). Παιξαν εξαιρετικη αμυνα πανω στον Καλαθη. Καταλαβαν οτι εκει ειναι το κλειδι της επιτυχιας. Τι να λεμε τωρα μας εδεσε χειροποδαρα ο Ζοτς. Ξεσκιστηκαν και στα τριποντα.

Ποσο ειναι ο Μ.Ο. της Φενερ στα 3π; Κανα 38%; Το ανεβασαν κατα 50% (59%)

Δημοσ.

Δεν θα απαντησω σε ολα τα παραπανω γιατι αν κατσω να κανω σοβαρη αναλυση ολου του αγωνα θα γραψω κανα σεντονι και ποιος το διαβαζει μετα

Κραταω οτι ειμαι εμπαθης με Μπουρουση(λες και αν παιξει καλα δεν θα το αναφερω οπως εχω πει για τον Καλαθη για τα 3-4 μοναδικα καλα ματς που εκανε) και οτι συγκρινω μηλα με πορτοκαλια

Στο -3 αν δεν κανω λαθος(δεν ειμαι σιγουρος σε αυτο) φαγαμε 3 τριποντα απο Bogdanovic Kalinic Dixon...

Αν διαβασεις καλυτερα αυτα που γραφω ανεφερθηκα στην καλη αμυνα της Φενερ η οποια μην τρελαθουμε δεν εκανε κατι εξωφρενικο απλα σε συνδυασμο με την ευστοχια και την τρικυμια που μας επιασε οπως σε πολλα ματς φετος πηρε το ματς

Ξεκινησε το ματς με 5/6 τριποντα πηρε διαφορα μετα τα βαλαμε εμεις πηραμε εμεις διαφορα τα ξαναβαλαν αυτοι γυρισε ξανα τελος και δεν ειναι δουλεμενες επιθεσεις εκτος ισορροπιας σουτ ή μετα απο ντριμπλα) ...Στη Μακαμπι κατι αναλογο συνεβει αν και δεν εχω δει το ματς...Οσο τα εβαζαν Ruud Alexander καναν παρτι μολις ξεμπουκωσαμε εμεις γυρισε το ματς

Η ψυχολογια εχει να κανει και με επιθεση και με αμυνα... Οταν στα βαζουν απο παντου πηγαινε μετα εσυ να οργανωσεις επιθεση με καθαρο μυαλο...Πιστεψε με δεν(ειδικα αν δεν εχεις και παιχτες που εχουν το αναλογο μεταλλο-εμπειρια)....

Για Καλαθη θα το ξαναπω δεν μπορει....Μακαρι να με εκπληξει βεβαια.. Μπροστα ειναι ακινδυνος και πισω απλα συνεπης αμυντικος(οχι κατι σπουδαιο επιπεδου Hanga απο Ευρωπη ή Tony Allen Brandley απο NBA)...

Δημοσ.

Για την προκριση δε θα συζητησω αλλο γιατι αν δε μας σκουπισουν το πολυ να παει 3-1 στη Τουρκια.Θεωρω οτι εχουμε μεινει ηδη εξω και ποσο μαλλον οταν αυτος που μας εχει κανει το break λεγετε Ομπραντοβιτς.

Για τους στοιχηματζιδες το ποσοστο της Φενερ για προκριση παιζει κατω απο 1.30 οποτε καταλαβαινετε...

Μετα απο καιρο εκατσε το πλεονεκτημα εδρας και βγαινει ο προπονητης ο Πασκουαλ και λεει για το 7ο..υπηρχε περιπτωση

να μιλησει για 7ο πριν καν προκριθει στο φ4 ο ζοτς η ο Ιτουδης;

Ο Παο χρειαζεται προπονητη με οραμα,προπονητη που ο στοχος του θα ειναι αυτος που ηταν του Ομπραντοβιτς οταν ηρθε και ειχε πει οτι θελει να κανει τον Παναθηναικο την καλυτερη ομαδα της Ευρωπης και τα καταφερε και με το παραπανω.

Δε ξερω αν αυτος ο προπονητης ειναι ο σαρας η ο ιτουδης η καποιος αλλος παντως ο Πασκουαλ σιγουρα δεν ειναι.

Kαλα για παιχτες δεν μιλαω,δε φταινε αυτοι ουτε ερχονται με το ζορι,αν συνεχισουμε ομως ετσι βλεπω να κοντραρουμε στα παλτα τον Αλαφουζο σε λιγο καιρο.

Δυστυχως για τη προκριση τα μπλουζακια και τα σημαιακια δεν αρκουν,εγω δε θυμαμαι ποτε ο Παυλος να ασχοληθηκε με το πως θα κανει ατμοσφαιρα στο οακα,η ατμοσφαιρα γινοταν απο μονη της απο τους παιχτες και το μπασκετ που παιζαμε τοτε.

Ελπιζω και ευχομαι να γινει καποια στιγμη ενας σωστος προγραμματισμος μπας και δουμε ασπρη μερα στην Ευρωπη αλλα και στην Ελλαδα και λεω και στην Ελλαδα γιατι μη ξεχναμε οτι αν το παρει και φετος ο γαυρος θα ειμαστε 3 χρονια χωρις πρωταθλημα.

Δημοσ.

Εγω πιστευω οτι εχει δρομο η σειρα και θα παιξει και η κουραση ρολο αν φυσικα κερδισουμε το επομενο ματς που ειναι κομβικο...Αν κανουμε καποια πραγματα οπως πρεπει μπορει να γυρισει....Αν τωρα κανει 10-12 σουτ ο Καλαθης με την ελπιδα οτι θα μαθει να σουταρει καηκαμε

Για σωστο προγραμματισμο της ομαδας συμφωνω οσο για τον coach περιμενω το τελος της σεζον και τον απολογισμο για να κριθει...Παντως μου δινει την εντυπωση οπως σε πολλους οτι ετοιμαζει πριν τα ματς την ομαδα αλλα στην εξελιξη των αγωνων πασχει...Σε αυτο μπορει να εχουν μεριδιο ευθυνης και οι παιχτες βεβαια

Ομαδα που μου αρεσε και το πιστωνεται ο Saras ειναι η Ζαλγκιρις

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...