Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε φίλε, αλήθεια, θα μας δώσεις κανένα "σοβαρό" μπουκ, και τις αποδόσεις του?

Απλά να δω ποιους θεωρείς σοβαρούς ρε παιδάκι μου, μια που και εγω ασχολούμαι πολύ με το άθλημα.

Στα σοβαρά τώρα, σήμερα είμαι κρυωμένος , τα χαλια μου εχω, αλλά δεν χάνεται το παιχνίδι, κυρίως λόγω κ@υλ@ς του κόσμου και εντασης...

Αποθέωση στον μεγάλο Ζοτς στην αρχή, γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ, και μετά, μια εδρα καλύτερη και αοπ το παιχνιδι με ΤΣΣΚΑ φέτος (ελπίζω χωρίς πολλούς υπεραριθμους, γιατι εχω ακούσει πολλά)!

Eιπα για σοβαρους και ασοβαρους? ολοι ειπα.

Κοινη λογικη. Αφου ολοι δινουν φαβορι για τη κουπα τη Φερνερ πιο πολύ απο τον παο, δε θα δινουν και στη μεταξυ τους αναμετρηση φαβορι τη Φενερ?

Εκανα ένα ψαξιματακι αλλα δε βρηκα τετοιο στοίχημα να διατίθεται, εσυ αν βρεις και με φαβορι τον παο να μας το δειξεις.

Ποια αποθεωση, ετσι και γινει κανα φαλτσoσφυριγμα υπερ της ομαδα τoυ θα πεσει το "ουουουου" της αρκουδας, σα κι αυτο του Ζηκου στο αφεντικο του γαμπρο :lol:

Δημοσ.

ΥΓ: Ρε σεις, η τρελλα που παρατηρηθηκε στα εκδοτηρια του γαβρου με την εφες, ηταν απιστευτη ε? Σήμερα διαβασα οτι εχει 800 εισητηρια ακομα, για το 1ο παιχνιδι! χαχαχαχα

Στο ΣΕΦ των μολις 8.000 θεσεων συμπληρωνω εγω...

Για εμας υπαρχει τιποτα απο εισητηρια;

Sold out και 2 παιχνιδια σε 10 ωρες απο την εκδοση των εισητηριων, παροτι κατερρευσε το online συστημα λογω του φορτου.
Δημοσ.

Eιπα για σοβαρους και ασοβαρους? ολοι ειπα.

Κοινη λογικη. Αφου ολοι δινουν φαβορι για τη κουπα τη Φερνερ πιο πολύ απο τον παο, δε θα δινουν και στη μεταξυ τους αναμετρηση φαβορι τη Φενερ?

Εκανα ένα ψαξιματακι αλλα δε βρηκα τετοιο στοίχημα να διατίθεται, εσυ αν βρεις και με φαβορι τον παο να μας το δειξεις.

Ποια αποθεωση, ετσι και γινει κανα φαλτσoσφυριγμα υπερ της ομαδα τoυ θα πεσει το "ουουουου" της αρκουδας, σα κι αυτο του Ζηκου στο αφεντικο του γαμπρο :lol:

Αλλο το φαβορί για το τρόπαιο. Αυτό γίνεται στην τουρκία. Λοιπον φτάνει το spam αδερφέ κουρασες, τα έγραψες 100 φορες χωρίς να δείχνεις ποτέ τίποτα.

Στο θέμα μας τωρα, http://www.contra.gr/Columns/Comment/sotiris-georgiou/panathinaikos/xeiroterh-antipalos-gia-ton-panathhnaiko-h-panakrivh-fener.4629370.html

:)

Δημοσ.

Εισοδος Μπουρουση στο ματς κι επιστροφη απο το -8 και στη συνεχεια χτισιμο διαφορας. Τεραστια εμφανιση του ψηλου που αλλαξε εξ'ολοκληρου τη ροη του παιχνιδιου.

Κι ευτυχως βρηκε συντομα και συμπαραστατες τον σαλτιμπαγκο που καλυτερα να ειχαμε τον Γκριν, και τον Ριβερς.

Η Μπασκονια στις λεπτομερειες δεν εκανε το break μεσα στη Μοσχα, μεγαλη εμφανιση απο τους Ισπανους.

• Like 1
Δημοσ.

Πασκουαλ γυρισε το ματς, οτι ακριβως φοβομουν για αυτη τη σειρα ως αδυναμο κρικο.

Επιμονη στον αστειο Φελντειν, απειρα σουτ στον Καλαθη, κανενα plan b οταν τα τριποντα σταματησαν να μπαινουν και μηδεν time outs οταν ο αντιπαλος εχει βρει ρυθμο και γυρναει το παιχνιδι ενω εμας το μυαλο ειναι ηδη στο φαιναλ4... Τι αλλο να κανει ο ανθρωπος για να δωσει αυτο το ματς; Θα χασει απο 7-8 παιχτες ο Ισπανος.

edit: Και τελικα πηρε time out μολις βρεθηκαμε στο -3, αμεσως μετα την εναρξη της 4ης περιοδου.

• Like 1
Δημοσ.

Η Φενερ το πηγε εκει που ηθελε στους 65 ποντους το ματς εκει που υπερτερει

Λαθος οταν εισαι 16 ποντους μπροστα να παιζεις για αρκετη ωρα με 5αδα που δεν δουλευει και να παιρνει πολλα σουτ ο Καλαθης

Θα τα βαζει και ο Dixon τωρα

Δημοσ.

Πασκουαλ σε πληρη συγχυση ολο το Β ημιχρονο. Υπαρχει λογος που ο ενας ειναι ο Πασκουαλ και ο αλλος ο Ζοτς.

Και να πω οτι επαιξε τιποτα η Φενερ σημερα, εκει ειναι το γαμωτο. ΔΕΝ παιξανε. Οταν σε αυτο το επιπεδο δεν μπορεις να κρατησεις το +16 μεσα στο ΟΑΚΑ, εισαι αξιος της μοιρας σου.

Δημοσ.

Χανεται ενα ευκολο ματς απο πολλα λαθη

Singleton Feldeine Καλαθης κακοι οπως και ο Μπουρουσης

Οταν κανεις ενα εξαιρετικο 2ο δεκαλεπτο προσπαθεις να το προστατεψεις στην αρχη της 3ης περιοδου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...