Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδιά το thread για το στοιχημα ειναι αλλο. Βλέπω κάθε φορα νεο μηνυμα και χαιρομαι να μπω να διαβάσω κατι καλο και βλεπω για τα ποσοστα ΠΑΟ και φενερ.

• Like 1
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Η Φενερ κερδισε εντος εδρας την Γκαζιαντεπ με 5 ποντους διαφορα γυρνωντας απο το -24, εχοντας δεχτει 59 ποντους στο τελος του Α ημιχρονου ( ! ). Παραμενει λοιπον ικανη για το καλυτερο και το χειροτερο μα πανω απ'ολα ασταθεστατη. Ενας σοβαρος ΠΑΟ στο ΟΑΚΑ δεν χανει απο τη συγκεκριμενη Φενερ, μοναδικο πραγμα που με ανησυχει ειναι ο παγκος μας που ηδη εχει χαρισει παιχνιδια με αχαρακτηριστες επιλογες. Ελπιζω σε πιο ψυχραιμη διαχειριση με συνηγορο την πολυτιμη εμπειρια αυτων των μηνων και την πολυτελεια της επιστροφης του Γκιστ που θα βοηθησει πολυ στις μαχες με Ουντο-Βεσελι.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερες ανατροπες και απο Φενερ και απο Νταρουσαφακα σημερα

Ο σοβαρος Παναθηναικος που θα επιβαλλει το ρυθμο του και δεν θα κανει τραγικα λαθη δεν θα εχει προβλημα

• Like 2
Δημοσ.

Παντως η μικρη παραδοση που ειχε δημιουργησει ο ζοτς στα χρονια της παντοκρατοριας, μια τελεια χρονια και η επομενη μετρια, μας βοηθαει  :-D .

Κατ εμε τα παντα θα παιχτουν στην αμυνα μας γιατι απο εκει θα βρουμε ρυθμο και στην επιθεση. Και ο καλαθης πρεπει να ειναι θετικος γιατι αλλιως θα ειμαστε εντελως μονοδιαστατοι επιθετικα.

Θελω να πιστευω οτι ο πασκουαλ θα σταθει στο υψος των περιστασεων.

Δημοσ.

«Δεν το είχα φανταστεί ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά τώρα είναι ειδική περίπτωση»

«Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την πρόκριση στο Final Four και πρέπει όλοι να τον υποστηρίξουμε στη δύσκολη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε. Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να εκπληρώσει τον στόχο του! Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Ο Μαικ Μπατιστ ερχεται στην Αθηνα για να δωσει κι αυτος το παρον στα 2 παιχνιδια του ΟΑΚΑ.

Δημοσ.

Φοβερες ανατροπες και απο Φενερ και απο Νταρουσαφακα σημερα

Ο σοβαρος Παναθηναικος που θα επιβαλλει το ρυθμο του και δεν θα κανει τραγικα λαθη δεν θα εχει προβλημα

Στα playoff θα δεις μια αλλη Φενερ.

«Δεν το είχα φανταστεί ότι θα ερχόμουν στην Αθήνα πριν από το τέλος της σεζόν, αλλά τώρα είναι ειδική περίπτωση»

«Ο Παναθηναϊκός διεκδικεί την πρόκριση στο Final Four και πρέπει όλοι να τον υποστηρίξουμε στη δύσκολη σειρά με τη Φενέρμπαχτσε. Χρειάζεται τη βοήθεια όλων μας για να εκπληρώσει τον στόχο του! Ραντεβού στο ΟΑΚΑ».

Ο Μαικ Μπατιστ ερχεται στην Αθηνα για να δωσει κι αυτος το παρον στα 2 παιχνιδια του ΟΑΚΑ.

Λες να τον βαλουμε και να παιξει;
Δημοσ.

Πιστεψε με, από  Στοίχημα και μπουκηδες εχεις μαυρα μεσάνυχτα.

Για το ελληνικο παραρτημα του bet365 λες?

ρε φίλε, αλήθεια, θα μας δώσεις κανένα "σοβαρό" μπουκ, και τις αποδόσεις του?

Απλά να δω ποιους θεωρείς σοβαρούς ρε παιδάκι μου, μια που και εγω ασχολούμαι πολύ με το άθλημα.

Στα σοβαρά τώρα, σήμερα είμαι κρυωμένος , τα χαλια μου εχω, αλλά δεν χάνεται το παιχνίδι, κυρίως λόγω κ@υλ@ς του κόσμου και εντασης...

Αποθέωση στον μεγάλο Ζοτς στην αρχή, γιατι ετσι ΠΡΕΠΕΙ, και μετά, μια εδρα καλύτερη και αοπ το παιχνιδι με ΤΣΣΚΑ φέτος (ελπίζω χωρίς πολλούς υπεραριθμους, γιατι εχω ακούσει πολλά)!

ΥΓ: Ρε σεις, η τρελλα που παρατηρηθηκε στα εκδοτηρια του γαβρου με την εφες, ηταν απιστευτη ε? Σήμερα διαβασα οτι εχει 800 εισητηρια ακομα, για το 1ο παιχνιδι! χαχαχαχα

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...