patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 αχχχααχα μην ασχολειστε ρε παιδια αλλο, αφηστε τον να πιστευει οτι ειναι φαβορι η φενερ στους μπουκηδες, και τι εγινε;
patrickdrd Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 Δημοσ. 12 Απριλίου 2017 O Παναθηναϊκός και το σύνδρομο του κυνηγημένου: http://www.gazzetta.gr/article/1070679/erhontai-na-mas-paroyn-ta-spitia
rus Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δεν βλεπω να εχω μπερδευτει σε κατι. Αν στη γενικοτερη συγχυση σου σε μπερδεψαν εσενα τα 2-3 quotes που εκανα, τοτε ας μεινουμε μονο σε αυτο: Δωσε μας εναν (1) μπουκη που δινει φαβορι για προκριση τη Φενερ. Με link, με image, με ονομα, με οτι αγαπας εσυ τελος παντων. Από αυτά που εγραψες φανηκε ότι εσυ εισαι συγχισμενος, εγω γιατι να συγχιστω? Και πριν με τον Ζοτς και τωρα με το παιχνιδι αυτό καίγεσαι να υποστηριξεις τα πιστευω σου. Eπισης τη συγχιση σου δειχνουν τα πολλαπλα edits που κανεις κατοπιν εορτης. Εγω παλι θελω να μας δωσεις έναν μπουκη που να δινει φαβορι για προκριση τον παο. Πλην ελληνικων βεβαια για το γνωστο λογο. αχχχααχα μην ασχολειστε ρε παιδια αλλο, αφηστε τον να πιστευει οτι ειναι φαβορι η φενερ στους μπουκηδες, και τι εγινε; Δεν ειναι τι πιστευω, ειναι τι ισχυει. Παιχτης είμαι κι εγω.
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Επανεμφανιστηκε ο ψαγμενος στοιχηματαζης βλεπω 2
antreaslam Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Εγω παλι θελω να μας δωσεις έναν μπουκη που να δινει φαβορι για προκριση τον παο. Πλην ελληνικων βεβαια για το γνωστο λογο. Εκεί που παίζω εγω παντως: bet365: 1,76 ΠΑΟ, 2,10 Φενερ. Δε μου λέει κατι αυτό όμως. Φαβορί η έδρα, so what? Το διασταυρωμα με φενέρ είναι ασχημο μεν, γιατι ειναι πολύ καλή ομάδα ,και με πολύ καλή έδρα, και τον μεγαλύτερο προπονητή, αλλά με επίσης μικρό rotation, και σε κακή φόρμα. Οπότε, πάμε να πάρουμε το 52-48 που μας "ανηκει" 2
YourTrueLegend Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 (επεξεργασμένο) Του εχουν πει ηδη καμια 7-8 μπουκηδες που δινουν φαβορι τον ΠΑΟ, και του εχουν ζητησει εναν που να μην τον δινει κι ακομα περιμενουμε, 2 μερες so far. Τον βλεπεις για τυπο που καταλαβαινει κι εχει επαφη με αυτα που του λενε οι αλλοι και του λες για την bet365 ; Αμα δεν υπηρχαν τετοιοι τυποι, οι μπουκηδες θα ειχαν βγει στην ανεργια εδω και δεκαετιες. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2017 από YourTrueLegend 2
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αν γινει κανα break (κουφια η ωρα) τοτε θα ερθει να πει τους μπουκηδες που του ζητησατε και θα πει εγω σας το λεγα. 1
rus Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Επανεμφανιστηκε ο ψαγμενος στοιχηματαζης βλεπω Γιατι, σου δοθηκε η εντυπωση ότι χαθηκα? Δε ξερω τι ακριβως εννοεις "ψαγμένος", αυτο που ειπα είναι οτι ασχολουμαι με το σπορ αυτό. Του εχουν πει ηδη καμια 7-8 μπουκηδες που δινουν φαβορι τον ΠΑΟ, και του εχουν ζητησει εναν που να μην τον δινει κι ακομα περιμενουμε, 2 μερες so far. Τον βλεπεις για τυπο που καταλαβαινει κι εχει επαφη με αυτα που του λενε οι αλλοι και του λες για την bet365 ; Αμα δεν υπηρχαν τετοιοι τυποι, οι μπουκηδες θα ειχαν βγει στην ανεργια εδω και δεκαετιες. Πιστεψε με, από Στοίχημα και μπουκηδες εχεις μαυρα μεσάνυχτα. Εκεί που παίζω εγω παντως: bet365: 1,76 ΠΑΟ, 2,10 Φενερ. Για το ελληνικο παραρτημα του bet365 λες? Αν γινει κανα break (κουφια η ωρα) τοτε θα ερθει να πει τους μπουκηδες που του ζητησατε και θα πει εγω σας το λεγα. Ποιο "εγω σας το ελεγα"?... άλλο η αποδοση άλλο το τελικο αποτέλεσμα. Ισα ισα που συνηθως τα φαβορι χανουν στα τελικα της ευρωλίγκας.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Τελικα ειναι φαβορι ο ΠΑΟ συμφωνα με τους μπουκηδες; Αλλα μας λες τοσες μερες κι αλλα μας λες στην τελευταια προταση σου. Κανα μπουκ που δινει φαβορι τη Φενερ θα μας δειξεις ή απλα λες για να λες εδω και 3 σελιδες; ΥΓ. Παλι καλα που παραδεχεσαι οτι δεν εισαι ψαγμενος κι οτι απλα ασχολεισαι με το σπορ. Οπως ο Βυντρα με το ποδοσφαιρο ας πουμε...
rus Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Για αλλη μια φορα δε καταλαβες τι ειπα. Ειμαι σιγουρος οτι για ολη αυτη τη συγχιση σου ευθυνεται η αναφορα που εκανα στην ηττα του Ζοτς από την ΑΕΚ στο final4 του 1998... Τοση προσηλωση πια? κουμπαροι εισαστε? Ολοι οι μπουκ φαβορι τη Φενερ δινουν, επαναλαμβω. Αν εχεις καποιον που να δινει φαβορι τον Παο(πλην ελληνικων μπουκηδων) να τον δειξεις. Δεν παραδεχτηκα κατι, σε ρωτησα τι ακριβως θεωρεις "ψαγμενο". Σπορ εννοουσα τον στοιχηματισμο.
YourTrueLegend Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Ολοι οι μπουκ φαβορι τη Φενερ δινουν, επαναλαμβω. Αν εχεις καποιον που να δινει φαβορι τον Παο(πλην ελληνικων μπουκηδων) να τον δειξεις.
kargo130 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αυτο με τη διαφοροποιηση των ελληνικων και ξενων book τι φαση; Δηλαδη αυτοι που εχουν παρουσια ελλαδα το βλεπουν οπαδικα; Γιατι νομιζα οτι κοιτανε μονο να τα κονομησουν 1
rus Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Δημοσ. 14 Απριλίου 2017 Αυτο με τη διαφοροποιηση των ελληνικων και ξενων book τι φαση; Δηλαδη αυτοι που εχουν παρουσια ελλαδα το βλεπουν οπαδικα; Αντιθετα, το βλεπουν κερδοσκοπικα. Ο οπαπ ξερει οτι ο ελληνας φιλαθλος θα παιξει την ελληνικη ομαδα, οποτε το εκμεταλλευεται και χαμηλωνει την αποδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις