Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αφου λοιπον για σενα είναι "so what" τι χαλιεσαι?

Σχολιο εκανα, όχι λεπτομερη απαντηση. Ξεκάρφωτος ο δικος μου αγωνας αλλα καρφωτος ο δικος του?...

Προσωπικα δε θεωρω οτι οι προπονητες παιζουν μεγαλο ρολο, οι παιχτες(και οι διαιτησιες ποτε-ποτε) παιρνουν τα παιχνίδια, οχι οι φωνακλάδες από τον παγκο. Αν δεν εχεις ομαδα ή προστασια θα χασεις κι απ τον Ιωαννιδη.

Επισης και ο Ιωαννιδης πηρε την ΑΕΚ και την πηγε φ4 κατευθείαν.

Μπραβο του Ιωαννιδη λοιπον, μπραβο σου κι εσενα που μας υπενθυμισες τα κατορθωματα του. Θες να πουμε και για τον Κωστα τον Πολιτη ενοψει ΠΑΟ-Φενερ ή ολοκληρωσες ;

Το υπολοιπο ποστ με τους φωνακλαδες που δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο κλπ ή το αν χαλιεμαι κλπ, δεν χρηζουν καποιας απαντησης. Το πιο αστειο ειναι οτι ξεκινησες να λες για ηττα Ζοτς απο Ιωαννιδη, μετα για το επιτευγμα του Ιωαννιδη, για να καταληξεις τελικα οτι οι προπονητες παιζουν μικρο ρολο. Τσαμπα οι ιστορικες αναδρομες σου δηλαδη, αφου τελικα ο ρολος τους ειναι μικρος...

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μπραβο του Ιωαννιδη λοιπον. Να πουμε και για τον Κωστα τον Πολιτη ενοψει ΠΑΟ-Φενερ ή ολοκληρωσες;

Το υπολοιπο ποστ με τους φωνακλαδες που δεν παιζουν ιδιαιτερο ρολο κλπ ή το αν χαλιεμαι κλπ, δεν χρηζουν καποιας απαντησης.

Ευτυχως όμως παιζουν τεραστιο ρολο και χρηζουν απαντησης τα δικα σου.

Ποιον Κωστα Πολιτη ρε φιλε, τα εχεις παιξει?  εσυ ολοκλήρωσες? :lol:

Τοσο πολύ στράβωσες που θυμισα στο κοσμο την αποτυχια του σερβου το 1998? τι ειναι, ο θεος σου?..

Δημοσ.

Μα δεν εχω στραβωσει με κατι. Ειναι γνωστο οτι ο Ζοτς ειναι αποτυχημενος προπονητης, ειναι επισης γνωστο οτι οι προπονητες ειναι φωνακλαδες που παιζουν μικρο ρολο στους τιτλους (εκτος αν αυτος ειναι ο Ιωαννιδης) και γενικα σε οτι εχεις γραψει εχεις point , και γενικοτερα εισαι ontopic και ontime με το να συζητας για ματς 2 δεκαετιων πισω εν'οψει των playoffs Ευρωλιγκας του 2017. Πες μας ομως και για τον Πολιτη τιποτα, μη μεινει παραπονεμενο κανα γεροντι που διαβαζει το φορουμ :lol:

Δημοσ.

Μα δεν εχω στραβωσει με κατι. Ειναι γνωστο οτι ο Ζοτς ειναι αποτυχημενος προπονητης, ειναι επισης γνωστο οτι οι προπονητες παιζουν μικρο ρολο στους τιτλους (εκτος αν αυτος ειναι ο Ιωαννιδης) και γενικα σε οτι εχεις γραψει εχεις point , περα απο το αυτονοητο οτι εισαι ontopic και ontime με το να συζητας για ματς 2 δεκαετιων πισω εν'οψει των playoffs Ευρωλιγκας του 2017.

Τα εχεις μπερδεμενα. Και συγνωμη που δε πηρα την αδεια σου για να αναφερω ενα ματς 2 δεκαετιων πισω.

(Λαζαρο και Καλαιτζή ποτε ειχε, περυσι?)

Δημοσ.

Τα εχεις μπερδεμενα. Και συγνωμη που δε πηρα την αδεια σου για να αναφερω ενα ματς 2 δεκαετιων πισω.

(Λαζαρο και Καλατζή ποτε ειχε, περυσι?)

Καλατζη σιγουρα δεν ειχε ποτε παντως, για να σου λυσω την απορια :lol: Μηπως εννοεις Καραγκουνη;

ΥΓ. Μεινε στις εποχες του Ιωαννιδη, θα ελεγα...

Δημοσ.

Καλατζη σιγουρα δεν ειχε ποτε :lol: Μηπως εννοεις Καραγκουνη;

Εγινε edit, μη βιαζεσαι να ποσταρεις τη παπατζα σου.

Πες μας ομως και για τον Πολιτη τιποτα, μη μεινει παραπονεμενο κανα γεροντι που διαβαζει το φορουμ :lol:

Να και το δικο σου edit. Ο Πολιτης χωρις Γκαλη δε θα ειχε κανει τιποτα.

Δημοσ.

Ετσι! Πες και για τον Κιουμουρτζογλου τωρα.

τοσο πολύ σε ποναει η ηττα του σερβου σου τοτε απο την αεκ? εγω ομως γραμμενο τον εχω. 

ΥΓ. Μεινε στις εποχες του Ιωαννιδη, θα ελεγα...

παλι edit?...

εσυ εχεις μεινει στις εποχές του ζοτς στον Παναθηναικο.

Δημοσ.

Μπα δεν εχω αναγκη. Ειμαι ηδη στα playoff, εχω ηδη παρει 1 τιτλο την τρεχουσα σεζον και παραμενω μεσα σε ολους τους στοχους.

Αλλοι κανουν αναδρομες στα παιδικα τους χρονια. Θα σου περασει.

Οποτε για να γυρισουμε οντοπικ:

Εξαντληθηκαν μεσα σε ελαχιστες ωρες τα εισητηρια τοσο για το ματς της Τριτης οσο και για το ματς της Πεμπτης. Παει για μεγαλες στιγμες το ΟΑΚΑ και το ελληνικο μπασκετ γενικοτερα, τυχεροι οσοι θα βρεθουν (βρεθουμε) μεσα.

Δημοσ.

Μπα δεν εχω αναγκη. Ειμαι ηδη στα playoff, εχω ηδη παρει 1 τιτλο την τρεχουσα σεζον και παραμενω μεσα σε ολους τους στοχους.

Αλλοι κανουν αναδρομες στα παιδικα τους χρονια. Θα σου περασει.

Ποιο να μου περασει, ειδες να εχω εγω καποιο προβλημα? ένα σχολιο εκανα σε ποστ φιλου και εκνευριστηκες επειδη δε σου αρεσε. Ελπιζω να το ξεπεράσεις. 

Δημοσ.

χα χα τι λες φιλε μου, αυτο αφορα μονο το συγκεκριμενο πρωτο αγωνα της 18ης Απριλιου, όχι το ποιος απο τους δυο θα προκριθεί.

Ναι αλλα στο final4 του '98 εχασε από την ΑΕΚ και τον "λουζερ" Ιωαννιδη.

τι λες ρε φίλε; βλέπεις καλά;

το to win series από πάνω το είδες;

• Like 2
Δημοσ.

το to win series από πάνω το είδες;

Φιλε μου μαλλον δεν εισαι εξοικειωμενος με το Στοίχημα, το 1,71 είναι μονο για  την ημερομηνια που αναφέρεται(18/4).

Δημοσ.

Αν επρόκειτο για το ποιος θα περασει δεν θα υπηρχε η ημερομηνια 18/4.

Επειδή ασχολουμαι με το θεμα, να σου πω οτι ολοι οι μπουκηδες δινουν φαβορι τη Φενερ.

Επισης η Φενερ είναι 3ο φαβορι για τη κουπα(ο παο 5ο).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...