Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε όσα έγραψα περί έλλειψης διάθεσης για ωραίο διάλογο και ας είμαστε σε ένα ουδέτερο θεωρητικά φόρουμ, ούτε πράσινο ούτε κόκκινο. Ο καθένας στο thread της ομάδας του λοιπόν. Πρώτα χωρίσαμε τις κερκίδες, τώρα χωρίζουμε και τα thread στο ίντερνετ για να μην τσακωνόμαστε σαν τα ορκ και φάμε λουκέτο. Πολιτισμός. Δε θα γράψω ξανά εδώ γιατί με έτσουξε η νίκη του Παναθηναϊκού (κάτι που έγινε φανερό απ' τα συγχαρητήρια για τη νίκη που έδωσα και απ' τα καλά λόγια για Καλάθη και Γκιστ) και γιατί εγώ είμαι εδώ για να συζητήσω με ευχάριστη διάθεση, όχι για να προκαλέσω. Καλή ξεκούραση σε όλους. 

• Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ευχαριστώ που επιβεβαιώνετε όσα έγραψα περί έλλειψης διάθεσης για ωραίο διάλογο και ας είμαστε σε ένα ουδέτερο θεωρητικά φόρουμ, ούτε πράσινο ούτε κόκκινο. Ο καθένας στο thread της ομάδας του λοιπόν. Πρώτα χωρίσαμε τις κερκίδες, τώρα χωρίζουμε και τα thread στο ίντερνετ για να μην τσακωνόμαστε σαν τα ορκ και φάμε λουκέτο. Πολιτισμός. Δε θα γράψω ξανά εδώ γιατί με έτσουξε η νίκη του Παναθηναϊκού (κάτι που έγινε φανερό απ' τα συγχαρητήρια για τη νίκη που έδωσα και απ' τα καλά λόγια για Καλάθη και Γκιστ) και γιατί εγώ είμαι εδώ για να συζητήσω με ευχάριστη διάθεση, όχι για να προκαλέσω. Καλή ξεκούραση σε όλους. 

Δεν εχουμε κατι μαζι σου αλλα και τι θες να σου πουν τα παιδια

που μετα την τοση ενταση και τη νικη να λετε οτι ηταν φαουλ και στο τελος ολοι στην ερτ να λενε οτι ειναι επιθετικο του Τεο.

Εσυ παντως πες οτι το στηριξες και καπου μεσα στο μυαλο σου ο αλλος ο moure ηρθε πεταξε τη κοτσανα και εφυγε.

• Like 2
Δημοσ.

Οποτε τωρα που κατεπεσε και το επιχειρημα του...πεντακαθαρου φαουλ του Σινγκλετον, το γυρισαμε στην επιχειρηματολογια για τα ορκ που δεν σε αφηνουν να κανεις ενα υγιη και ουςιωδη διαλογο λεγοντας ... ψευδως αλλα με καλες προθεσεις οτι οι διαιτητες φαλτσοσφυριξαν στην τελευταια φαση υπερ του ΠΑΟ.

Νταξει σαν απαντηση δεν ηταν κακη, βαση και οσων ειπες πιο πριν θα περιμενα κατι σε ¨οταν λεω οτι ειδα το τελευταιο 5λεπτο, ενοουσα την παραταση, συνεπως δεν ειδα ουτε τη φαση του Σινγκλετον , απλα ακουσα στο ραδιο ή με παρεσυρε ο moure κλπ¨.

• Like 1
Δημοσ.

που μετα την τοση ενταση και τη νικη να λετε οτι ηταν φαουλ και στο τελος ολοι στην ερτ να λενε οτι ειναι επιθετικο του Τεο.

Εσυ παντως πες οτι το στηριξες και καπου μεσα στο μυαλο σου ο αλλος ο moure ηρθε πεταξε τη κοτσανα και εφυγε.

Δεν είπα ότι έχετε κάτι μαζί μου ή με τον moure (από πού και ως πού; ). Αλλά με το που γράφτηκε ένα αρνητικό σχόλιο για τον ΠΑΟ άρχισαν οι ειρωνείες. "Γαυροτρόλ", "σας έκατσε βαρύ" και "πείτε και το κλασικό "σας το δωσε ο Ιτουδης"" . Είμαστε στο leoforos.gr και δεν το έχω καταλάβει; 

Οποτε τωρα που κατεπεσε και το επιχειρημα του φαουλ του Σινγκλετον, το γυρισαμε στην επιχειρηματολογια για τα ορκ...

Επειδή το είπαν στην ΕΡΤ σημαίνει ότι έτσι είναι τα πράγματα. Επειδή το είπαν στη δημόσια τηλεόραση για μία ελληνική ομάδα. Οι απόψεις διίστανται γι' αυτό το θέμα σε όλα τα site (οι διαιτητές άλλωστε δεν έδωσαν τίποτα) και σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί αφορμή για χλευασμό να πάρει κάποιος θέση. Αναρωτιέμαι τι θα έγραφες πάλι αν δεν συμπλήρωνα ότι η φάση δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα και ότι ο ΠΑΟ άξιζε τη νίκη. Όσα εβδομαδιαία ban και να φας (κάτι ξέρω) και ό,τι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος, τα ίδια θα κάνεις. Oπότε σταματάω εδώ είτε μου απαντήσεις ξανά (ειρωνικά, όπως πάντα, σε κάποιον που έχει διαφορετική άποψη από σένα) είτε όχι.

Δημοσ.

Έκσταση το σημερινό ματς έτσι όπως πήγε.

Η ΤΣΣΚΑ είναι η καλύτερη ομάδα της διοργάνωσης. Τα περισσότερα καλάθια της δουλεμένα.

Δημοσ.

Αν το λεγανε στο MEGA θα ηταν καλυτερα; Και τελος παντων πως στο καλο γινεται να ακυρωνεις δημοσιγραφους και μπασκετμπολιστες και την ιδια ωρα να επικαλεισαι τα...social media?

Παρεπιπτοντως πως δεν λες απολυτα αν ηταν αμυντικο ή οχι; Ξεχασες τι εγραψες μετα το ποστ του μουρε ή εχεις και πιο απολυτο απο αυτο οταν θες να πεις κατι;

Τελος δεν ειρωνευομαι παρα μονο σταχυολογω την αλληλουχια των επιχειρηματων σου, πανω στην απο καρδιας προσπαθεια σου για μια σοβαρη μπασκετικη κουβεντα:

Trigger 1. Με το που ληγει το ματς, ποςτ για πεντακαθαρο φαουλ του Σινγκλετον που οι γκρι δε το σφυριξαν.

Trigger 2. Για τον υπολοιπο αγωνα δεν εχω ιδεα τι σφυριζαν.

Trigger 3. Μονο το τελευταιο 5λεπτο ειδα εγω και οι διαιτητες ηταν μια χαρα. Τοσο καλοι που σας δωσαν και τα βηματα του Ντε Κολο

Trigger 4. Δεν ειπα οτι ηταν αμυντικο φαουλ. Ουτε επιθετικο. Μπορει να μην ηταν και τιποτα.

Τρολαρεις το συμπαν και σου φταινε αυτοι που triggαριστηκαν κι απο πανω.

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερή ατμόσφαιρα και μεγάλη νίκη απόψε.

Πιστεύω εάν είμαστε σοβαροί μπορούμε νίκη σε Μακάμπι και πλεονέκτημα έδρας.

Πάντως φέτος έχοντας δει όλα τα παιχνίδια του ΠΑΟ στην Ευρωλίγκα και από κοντά τα ματς με Ρεαλ/ΤΣΣΚΑ εξακολουθώ να βλέπω τον ΠΑΟ στην επιθετική του λειτουργία να πάει "σχεδόν" χωρίς σύστημα. Ενώ δηλαδή φαινόταν ότι οι επιθέσεις της ΤΣΣΚΑ είχαν από πίσω τους σύστημα/πλάνο, οι αντίστοιχες επιθέσεις του ΠΑΟ μου φαινόντουσαν γιούρια.

Το έχει παρατηρήσει αυτό κανείς ή μόνο εγώ; :-D

• Like 1
Δημοσ.

Εγω νομιζω πως μετα την επιστροφη Γκιστ εχει ανεβει ολη η ομαδα και ειδικα στην αμυνα τρωνε σιδερα.

Δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα νομιζω πως με 2-3 προσθηκες πασκουαλ το καλοκαιρι θα κανει μεγαλα πραγματα αυτη η ομαδα τα επομενα χρονια.

Δημοσ.

Το ερωτημα εχει συγκεκριμενους αποδεκτες που βγαιναν κι επαναλαμβαναν οτι ητανλαθος που τον διωξαμε.

Εφυγε το παλτο και ανεβηκε ολη η ομαδα απο Καλαθη ως Νικολς, τι να λεμε...

Βασικά γυρισε ο Γκιστ..

Συγχαρητήρια για τη νικη, αν παρετε πλεονεκτημα θα είναι μεγαλη υπέρβαση.

Εγω νομιζω πως μετα την επιστροφη Γκιστ εχει ανεβει ολη η ομαδα και ειδικα στην αμυνα τρωνε σιδερα.

Δε θελω να λεω μεγαλα λογια αλλα νομιζω πως με 2-3 προσθηκες πασκουαλ το καλοκαιρι θα κανει μεγαλα πραγματα αυτη η ομαδα τα επομενα χρονια.

Η ομαδα πρεπει να προωθησει ελληνες. Καλως η κακώς, εκεί παιζεται το παιχνίδι.

Πλεον ομως παιζετε σωστο μπασκετ και θα ειστε εφάμιλλη επιλογή με τον ολυμπιακό για εναν νεο παίκτη, για πρωτη φορα τα τελευταια χρόνια.

Δημοσ.

Δεν ήξερα ότι έπρεπε να παραμείνω όλο το βράδυ στο θέμα και να μην πάω για ύπνο για να μην μου πουν ότι πέταξα μια κοτσάνα και έφυγα...

Τα αλλά που λένε άλλοι ότι θα μου περάσει,με τσούζει κλπ απλά να θυμίσω ότι δεν είμαι τσσκα ούτε Φενέρμπαχτσε και το ματς μου ήταν αδιάφορο αφού τριτος θα παρέμενα οποία εξέλιξη και να είχε.

Εγώ θεωρώ ότι οι διαιτησίες στην Ευρώπη είναι καλές και λάθη γίνονται αλλά είναι ανθρώπινα.

Κανα 2 όμως αναπτύσσουν συνεχώς μια θεωρία συνωμοσίας όπου η Ευρωλίγκα τα έχει βάλει με τον τρακη και αδικεί συνεχώς τον ΠΑΟ και ότι αν δεν ήταν αυτοί ο ΠΑΟ θα ήταν σήμερα μόνος πρώτος.

Ξεχνάνε όμως ότι και χθες και στο ματς με την Εφες πηρε δυο καθοριστικά σφυρίγματα για να κερδίσει τα ματς.

Το τι λένε στην ΕΡΤ μου είναι αδιάφορο,στην αντίστοιχη Ρωσική ΕΡΤ θα λένε τα αντίθετα.

Δεν συνεχίζω άλλο σε αυτό το θέμα για να μην κατηγορηθώ ότι το χαλαω.

Καλή συνέχεια.

• Like 1
Δημοσ.

Το τραβατε με την διαιτησια. Προσωπικα δεν βλεπω κανενα θεμα διαιτησιας, απλως μεχρι προτεινος ειμασταν μετριοτατοι και αναλυαμε τα παντα. Ειχε φαλτσοσφυριγματα χτες οντως χωρις να καθορισουν αποτελεσμα πιστευω, απλως δεν επαιξαν ουτε κατ ελαχιστον εδρα οπως θα εκαναν στην φενερ, την τσσκα, την ρεαλ κτλ.

Κατα τα αλλα συμφωνω με το φιλο και για το οτι στην επιθεση παιζουμε το λεγομενο συστημα "γιουρια". Βεβαια λογω ποιοτητας παικτων και εαν ειναι φορμαρισμενοι μπορουμε να παμε εως το τελος και ετσι. 

Δημοσ.

Διαφωνω ο καθενας στο thread της ομαδας του, κανενας δεν σου ειπε να μην γραφεις. Απλα βλεποντας τα τελευταια 5 λεπτα καλο θα ηταν να δεις και τα υπολοιπα 35 για να εχεις καλυτερη αποψη. Θεωρω αδικο για μια φαση που δεν ειναι καθαρη να κατηγορουμαστε οτι μας σπρωξαν και απο πανω. Μπορει οντως να μην ηθελες να προκαλεσεις αλλα φανηκε διαφορετικα.

Σε τελικα αναλυση, αν καποιος θελει να υποστηριζει την αλλη ομαδα, απο μενα, δεν υπαρχει προβλημα. Απλα οταν εκφραζεται ανοιχτα, πχ ηταν φαυλ ρε παιδια μην τρελαθουμε, θα υπαρχουν αντιπαραθεσεις.

Καμια σχεση εσυ με τον μουρε, εσυ εδωσες και συνχαρητηρια, που ελεγε αλλιωση αποτελεσματος λες και του κλεψαν τον λουκουμα απ το στομα :)

Δημοσ.

Το σενάριο του «εμφυλίου»

Αν ο Παναθηναϊκός ηττηθεί στο Τελ Αβίβ, η Φενέρμπαχτσε κερδίσει την Μπαρτσελόνα, η Ζαλγκίρις κερδίσει την Μπασκόνια και η Εφές κερδίσει τη Ρεάλ, οι «πράσινοι» βγαίνουν 6οι και θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό, με μειονέκτημα έδρας.

Δημοσ.

Διαφωνω ο καθενας στο thread της ομαδας του, κανενας δεν σου ειπε να μην γραφεις. Απλα βλεποντας τα τελευταια 5 λεπτα καλο θα ηταν να δεις και τα υπολοιπα 35 για να εχεις καλυτερη αποψη. Θεωρω αδικο για μια φαση που δεν ειναι καθαρη να κατηγορουμαστε οτι μας σπρωξαν και απο πανω. Μπορει οντως να μην ηθελες να προκαλεσεις αλλα φανηκε διαφορετικα.

Σε τελικα αναλυση, αν καποιος θελει να υποστηριζει την αλλη ομαδα, απο μενα, δεν υπαρχει προβλημα. Απλα οταν εκφραζεται ανοιχτα, πχ ηταν φαυλ ρε παιδια μην τρελαθουμε, θα υπαρχουν αντιπαραθεσεις.

Καμια σχεση εσυ με τον μουρε, εσυ εδωσες και συνχαρητηρια, που ελεγε αλλιωση αποτελεσματος λες και του κλεψαν τον λουκουμα απ το στομα :)

Καταρχάς, αυτό είναι ποστ ρε φίλε! Λες την άποψή σου χωρίς να προσβάλλεις, όμορφα και ωραία.

Για τα τελευταία 5 λεπτά έχεις δίκιο, άλλωστε έγραψα ότι δεν ξέρω τι έγινε πιο νωρίς.

Σχετικά με την επίμαχη φάση την είδα αρκετές φορές (ανέβηκε στο webtv της ΕΡΤ) και κάθε φορά βλέπω καθαρό αμυντικό του Σίνγκλετον και *μετά* επιθετικό του Μίλος. Τι να κάνω, σωστή ή λάθος αυτή είναι η άποψή μου και έχω κάθε δικαίωμα να την εκφέρω. Αν ακούστηκα προκλητική ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι βλέπω μπάσκετ για να περνάει ευχάριστα η ώρα μου, παθιάζομαι τη στιγμή που παρακολουθώ αλλά δε φανατίζομαι ούτε θέλω οι αντίπαλοι να μην πάνε καλά, και για έναν βλακώδη λόγο κάποιες φορές υποθέτω ότι και οι άλλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Να επαναλάβω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα μιας και βρίσκω αστείο να κρίνεις μόνο τις τελευταίες φάσεις ενός αγώνα χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τις προηγούμενες (τις οποίες εγώ δεν είδα, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη). Πέρα απ' αυτό, έχω πει αρκετές φορές ότι απεχθάνομαι να ρίχνω τις ευθύνες στη διαιτησία είτε υπέρ μίας ομάδας είτε κατά μιας άλλης. Άλλο να πεις αν μια απόφαση πιστεύεις ότι ήταν λάθος και άλλο σε κάθε ήττα να μιλάς για κλοπές.

Υ.Γ. Οι ήπιες αντιπαραθέσεις είναι ευπρόσδεκτες, οι ειρωνείες πάλι όχι. Εξ ου και η χθεσινή μου αντίδραση.

Δημοσ.

Καταρχάς, αυτό είναι ποστ ρε φίλε! Λες την άποψή σου χωρίς να προσβάλλεις, όμορφα και ωραία.

Για τα τελευταία 5 λεπτά έχεις δίκιο, άλλωστε έγραψα ότι δεν ξέρω τι έγινε πιο νωρίς.

Σχετικά με την επίμαχη φάση την είδα αρκετές φορές (ανέβηκε στο webtv της ΕΡΤ) και κάθε φορά βλέπω καθαρό αμυντικό του Σίνγκλετον και *μετά* επιθετικό του Μίλος. Τι να κάνω, σωστή ή λάθος αυτή είναι η άποψή μου και έχω κάθε δικαίωμα να την εκφέρω. Αν ακούστηκα προκλητική ζητώ συγγνώμη, δεν είχα καμία τέτοια πρόθεση. Ίσως έχει να κάνει με το γεγονός ότι βλέπω μπάσκετ για να περνάει ευχάριστα η ώρα μου, παθιάζομαι τη στιγμή που παρακολουθώ αλλά δε φανατίζομαι ούτε θέλω οι αντίπαλοι να μην πάνε καλά, και για έναν βλακώδη λόγο κάποιες φορές υποθέτω ότι και οι άλλοι σκέφτονται με τον ίδιο τρόπο.

Να επαναλάβω ότι δεν ισχυρίστηκα ότι αλλοιώθηκε το αποτέλεσμα μιας και βρίσκω αστείο να κρίνεις μόνο τις τελευταίες φάσεις ενός αγώνα χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τις προηγούμενες (τις οποίες εγώ δεν είδα, οπότε δεν μπορώ να έχω γνώμη). Πέρα απ' αυτό, έχω πει αρκετές φορές ότι απεχθάνομαι να ρίχνω τις ευθύνες στη διαιτησία είτε υπέρ μίας ομάδας είτε κατά μιας άλλης. Άλλο να πεις αν μια απόφαση πιστεύεις ότι ήταν λάθος και άλλο σε κάθε ήττα να μιλάς για κλοπές.

Υ.Γ. Οι ήπιες αντιπαραθέσεις είναι ευπρόσδεκτες, οι ειρωνείες πάλι όχι. Εξ ου και η χθεσινή μου αντίδραση.

Γενικα επειδη υπηρχε ηδη η τρολλια περι "αλλοιωσης αποτελεσματος" σε ενα ματς που η διαιτησια μας πηγε μην πω πως και ακολουθησες εσυ για να υπερθεματισεις, και ολα αυτα γιναν με την ληξη του παιχνιδιου, ενδεχομενα πηρε η μπαλα και εσενα παραπανω απο οσο επρεπε. Ενδεχομενως πηρες τις απαντησεις που αρμοζαν σε αλλον. Αλλα εσυ εμεινες επιμενοντας οταν αυτος απλως πεταξε την τρολλια και την εκανε με ελαφρα, οποτε οι απαντησεις που πηγαιναν κυριως για αυτον, στοχοποιουσαν εσενα που σε πρωτο χρονο φανηκες να συμφωνεις μαζι του ως ενα σημειο.

Χωρις αυτο να σημαινει οτι δεν ειχες τελειως λαθος τοποθετησεις (που σε συνδυασμο με την τρολλια που υπερθεματισες εστω και κατα 50%, εκανε trigger αλλα πραγματα για τις οποιες προθεσεις σου).

Το αλλο πραγμα που πρεπει να καταλαβεις ειναι οτι ποστ σαν του moure δεν γινεται να απαντηθουν σοβαρα, γιατι ΔΕΝ εγιναν στα σοβαρα αλλα με προφανη σκοπο να ιντριγκαρουν τους συμμετεχοντες στο thread. Μπορει εσυ να εχεις αγνες προθεσεις για μπασκετικη κουβεντα, ομως εσπευσες να υπερθεματισεις ποστ που δεν ειχε τις ιδιες προθεσεις...

Στα του θεματος, εγω ειδα το ριπλει της φασης αρκετες φορες και αφηνοντας στην ακρη τις γνωμες των ειδικων που μιλανε για επιθετικο του Τεοντοσιτς, θα πω οτι το αν υπαρχει αμυντικο δεν ειναι καθολου ξεκαθαρο. Υπαρχει αλληλοτραβηγμα και των 2 αρχικα και στη συνεχεια ο Σινγκλετον καταληγει σωριασμενος στο παρκε με σπρωξιμο του Τεοντοσιτς. Καθε φορα που προσπαθω να βρω το αμυντικο φαουλ του Σινγκλετον εστω και εσκεμμενα, βλεπω οτι τα σπρωξιματα και τα τραβηγματα γινονται κι απο τους 2 ταυτοχρονα και αδυνατω να συμπερανω αν ειναι αμυντικο ή επιθετικο ή και τα δυο μαζι. Αρα ή δε δινεις τιποτα, ή δινεις φαουλ και στους 2. Ολα αυτη για την αρχη της φασης. Αυτο που γινεται ομως στη συνεχεια ειναι κατι παραπανω απο πεντακαθαρο επιθετικο του Τεοντοσιτς μπροστα στα ματια του διαιτητη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...