YourTrueLegend Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 1. Το αν καποιος παιζει καλα στο ΝΒΑ δε σημαινει οτι ειναι παιχταρας. Μπορει να ρθει Ευρωπη και να γελανε και οι πετρες. Μπορει βεβαια εδω να ειναι απο τους τοπ. 2. Αντιστοιχα, το αν καποιος ειναι παιχταρας στην Ευρωπη δε σημαινει οτι κανει για ΝΒΑ. Μπορει ομως και να τα παει ακομα καλυτερα στο ΝΒΑ. ==> That being said , ναι ειναι κατι παραπανω απο χαζο να καθομαστε να συζηταμε το τι θα γινοταν αν ο ΔΔ πηγαινε εκει, ή να υποθετουμε τους λογους που δεν πηγε, αν ηταν εξυπνος ή χαζος που δεν το δοκιμασε , αν θα εκανε για ΝΒΑ ή οχι και αλλα τετοια ομορφα. Τι παραπανω χρειαζεται να συζητησουμε περα απο αυτα που εχει πει απο μονος του; Θεωρειτε οτι η δικη σας υποθετικη αποψη επι του θεματος, ειναι σημαντικοτερη απο αυτην του ιδιου του παιχτη για τον εαυτο του; Υπαρχει καποια απορια που δεν σας λυθηκε απο τη δηλωση του ή πιστευετε οτι εχετε κατι χρησιμο να συμπληρωσετε σε αυτα που ειπε;
Zerg13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2017 Στο nba topic, ισως να ταιριαζε καλυτερα το θεμα ΔΔ και nba. Να ειχαμε πιο μεγαλο φασμα αποψεων. Εγω νομιζω αν ο ΔΔ ζουσε στην Αμερικη απο μικρος, θα τσακιζε κοκκαλα στο nba.
john1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Παιδιά να μπούμε λίγο στο θέμα του τοπικ όμως. Τι βλέπετε για το ματς της Παρασκευής με ΤΣΣΚΑ; 1
kosmasdel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δεν έχω πολυδεί ΤΣΣΚΑ φέτος αλλά αφού νικήσαμε Ρεάλ γιατί όχι και αυτούς; Το ΟΑΚΑ ακόμα αποτελεί φόβητρο. BTW ανακοινώθηκε sold out.
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 αλλο τσσκα κι αλλο ρεαλ, η 1η σοβαρη ομαδα, η 2η καφενεδακι με μπροσταρη τον ταβερνιαρη λασο
FromDusk_TillDawn Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Παντως στη Μοσχα με προπονητη Βοβορα και χωρις Τζειμς για 35 λεπτα ειμασταν μπροστα αλλα κλασικα τα χαλασαμε στο τελος και το ματς εληξε 81-77.
Zerg13 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 αλλο τσσκα κι αλλο ρεαλ, η 1η σοβαρη ομαδα, η 2η καφενεδακι με μπροσταρη τον ταβερνιαρη λασο Τα ισοπεδωσες
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ^ ναι μωρε, παντως ψιλοαδιαφορο ειναι το δικο μας το ματς, εμενα με ενδιαφερει να κερδισουν καχαιοι και ρεαλακι κι ας κανουμε οτι θελουμε εμεις
john1987 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Για να πάρουμε πλεονέκτημα σίγουρα δε θέλουμε δύο νίκες;
kargo130 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Εγω προτιμω να κερδισουμε τσσκα γιατι δεν το εχω καθολου σιγουρο μεσα στη μακαμπι, μιας και τις περισσοτερες φορες εκτος εδρας θυμιζουμε πανηγυρι.
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μπα, εγω πιο ευκολο βλεπω το δευτερο, εμειναν και χωρις οχαγιον αυτοι διαβαζα, μαλλον τα εχουν ψιλοπαρατησει
kosmasdel Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 μπα, εγω πιο ευκολο βλεπω το δευτερο, εμειναν και χωρις οχαγιον αυτοι διαβαζα, μαλλον τα εχουν ψιλοπαρατησει Νίκησαν όμως την Φενέρ...
patrickdrd Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 ε, ενταξει, ετσι οπως εγινε η φενερ και η κουτση μαρια την νικαει ποσες ηττες ειχε στην σειρα; καμια 10αρια;
YourTrueLegend Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2017 Για να πάρουμε πλεονέκτημα σίγουρα δε θέλουμε δύο νίκες; Σιγουρο πλεονεκτημα δεν εχουμε αν δεν κανει 1 ηττα η Φενερ. Αν λοιπον η Φενερ κανει 1 ηττα, που αυτο λεει η λογικη οτι θα συμβει στη Μαδριτη αυριο, τοτε θελουμε: -2 νικες -1 νικη εμεις και 2 νικες της Μπασκονια -1 νικη εμεις και 2 ηττες της Φενερ. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις