Προς το περιεχόμενο

Hollow Knight [PC]

Despotas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 10 μήνες μετά...
  • Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ωραία παιχνιδάκι φαίνεται για τις 5-6 ώρες που του έχω αφιερώσει. Μου αρέσει το concept με το ξεπεσμενο βασίλειο με πρωταγωνιστές εντομα. Σιγά σιγά προστίθενται και νέες δυναμεις που το κάνει πιο ενδιαφέρον, από ότι είδα μακροπροθεσμα μπορείς να αποκτήσεις και πολλά perks. 

Δύο μεγάλα αρνητικά όμως, οι περιοχές είναι διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά κάθε περιοχή στο σύνολο της είναι ολόιδια σε οποιοδήποτε σημείο κι αν βρεθείς. Πραγματικά είμαι όλη την ώρα με πατημένο το lb και βλέπω τον χάρτη και την θέση μου σε αυτόν, επειδή δεν θυμάμαι τις διαδρομές. Το άλλο αρνητικό είναι το πολύ backtracking. Πιστεύω θα ήταν περισσότερο εξυπηρετικό προς τον παίκτη να ήταν περισσότερο γραμμικό. 

Δημοσ.

Υπομονή, το παιχνίδι θέλει εξερεύνηση και σε ανταμείβει με νέες-δυνάμεις κλπ.

Υπάρχει backtracking ασφαλώς αλλά θα ξεκλειδώσεις fast travel και νέες δυνάμεις που θα το μειώσουν αρκετά. Για το χάρτη στην αρχή χρειάζεται αλλά όσο ανοίγεις περιοχές θα θυμάσαι.

Επίσης με αυτές τις δυνάμεις πας σε νέα σημεία που δε μπορούσες προηγουμένως.

Οι περιοχές δε θα έλεγα πως είναι ίδιες, πίστεψέ με πως το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι ίσως φαντάζεσαι.

Προτείνω να χαρείς την εξερεύνηση χωρίς να δεις guide. Πρόκειται για εξαιρετική εμπειρία και αξίζει να το πας σιγά σιγά χωρίς spoiler.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Despotas είπε

Υπομονή, το παιχνίδι θέλει εξερεύνηση και σε ανταμείβει με νέες-δυνάμεις κλπ.

Υπάρχει backtracking ασφαλώς αλλά θα ξεκλειδώσεις fast travel και νέες δυνάμεις που θα το μειώσουν αρκετά. Για το χάρτη στην αρχή χρειάζεται αλλά όσο ανοίγεις περιοχές θα θυμάσαι.

Επίσης με αυτές τις δυνάμεις πας σε νέα σημεία που δε μπορούσες προηγουμένως.

Οι περιοχές δε θα έλεγα πως είναι ίδιες, πίστεψέ με πως το παιχνίδι είναι πολύ μεγαλύτερο απ' ότι ίσως φαντάζεσαι.

Προτείνω να χαρείς την εξερεύνηση χωρίς να δεις guide. Πρόκειται για εξαιρετική εμπειρία και αξίζει να το πας σιγά σιγά χωρίς spoiler.

Χθες πάνω που απογοητεύτηκα και σκέφτηκα να το παρατήσω γιατί δεν μπορούσα να προχωρήσω σε κανένα σημείο από τις 3-4 περιοχές που έχω ανοίξει, ανακάλυψα πως στην πρώτη περιοχή του παιχνιδιού πριν το crossroads υπάρχει πωλητής που σου πουλάει κλειδιά, λάμπες κλπ. Χάρηκα από τη μία γιατί βρήκα πως υπάρχει τρόπος για να προχωρήσω, από την άλλη ξενέρωσα γιατί πρέπει να κάνω grinding για να μαζέψω geo.

Επεξ/σία από lebron15
Δημοσ.

Και πάλι, το grinding δεν είναι ασύστολο. Άπαξ και χρησιμοποιείς το Gathering Swarm charm κατά την εξερεύνηση, θα έχεις μηδαμινές απώλειες geo.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To παιχνιδι ειναι εξαιρετικο

Εχω κανα 5ωρο παιζοντας με πληκτρολογιο και ειναι πραγματικο κολλημα.

Αυτο που βρηκα αρνητικο ειναι οτι παρολο που καθαριζεις καποιους απο τους εχθρους ,οταν ξαναπερασεις απο τα ιδια σημεια ,αυτοι ξαναεμφανιζονται και πρεπει να τους καθαρισεις ξανα.Βοηθαει βεβαια στο να μαζευεις geo ,αλλα οσο να ναι ειναι λιγο σπαστικο καθε φορα να πρεπει να κανεις την ιδια δουλεια

Και δυο αποριες.

Εχει καταλαβει κανεις που χρησιμευει το dash και το super dash.Προς το παρον δεν βρισκω καποια χρησιμοτητα.

Ακυρο το παραπανω.Ξεκλειδωσα τη δυναμη που το ενεργοποιει

Επισης βλεπω οτι καποιες φορες οταν χανω και ξανακαθαριζω τον μαυρο μου εαυτο δεν ξαναπερνω τα geo που ειχα μεχρι εκεινη την ωρα.

Επεξ/σία από polmyt
  • 1 μήνα μετά...
  • 1 χρόνο αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

όχι-τόσο-"Μικρό" update, μετά από πολύ καιρό για το Hollow Knight. Είναι live σε Steam και GOG. 

Notes:

- Added "Borderless" option to fullscreen in video options
- 64-bit is now required (For players with 32-bit computers the previous version (1.4.3.2) can still be accessed as a beta)
- Vulkan is now the default graphics API for Linux
- Enabled controller rumble (only supported for certain configurations, e.g. Xbox One controller on Windows)
- Hopefully less hitching, and less memory usage on startup (enabled incremental GC, removed heap size increase method)
- Reduced screen tearing during screen shakes
- Fixed uncollected Grubfather rewards being miss-able
- Fixed the Soul Tyrant battle in pantheons getting stuck after being defeated sometimes
- Fixed death loop if moving too high during Absolute Radiance phase 2
- Fixed Elderbug's Greenpath hint dialogue
- Grimm chest reward is now left on the ground if you banish him without collecting it
- Fixed issues with binding mouse buttons
- Fixed multi damage sometimes taking too much health with lifeblood
- Fixed Absolute Radiance music change triggering too early if moving too high in phase 2
- Fixed Glowing Womb charm becoming inaccessible
- Sideways dash is now preferred when Dashmaster is equipped (less accidental down dashing!)
- Fixed issue where Watcher Knight's back roll was not happening
- Crystal Guardian will now wake up when damaged by area attacks (Spore Shroom, etc)
- Fixed damage inconsistency with area attacks on Radiance, Absolute Radiance, and Pure Vessel
- Fixed settings changed in pause menu being reset when quitting to menu
- Fixed damage sometimes not being applied correctly to Nail Arts when using the Fury of the Fallen charm
- Fixed dialogue box getting stuck when talking to Cloth in Queen's Gardens
- Fixed issue where closing the brightness menu in-game would in some cases restart the game
- Various minor map fixes
- Various minor translation fixes
- Other minor fixes

https://store.steampowered.com/news/app/367520/view/3064116832207100344

• Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Hallownest Vocalized, ένα mod που προσθέτει φωνή σε όλους σχεδόν τους χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Διατίθεται δωρεάν. Οδηγίες στο παρακάτω video:

Επεξ/σία από Despotas
  • Like 4
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Despotas είπε

Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Hallownest Vocalized, ένα mod που προσθέτει φωνή σε όλους σχεδόν τους χαρακτήρες στο παιχνίδι.

Διατίθεται δωρεάν. Οδηγίες στο παρακάτω video:

Εγώ πάντως το είπα σε φίλο μου που το έκανε σχεδόν 100% για το ότι έβαλαν σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες φωνή που είδα εδώ που έβαλες και μου απάντησε ορθά κοφτά.... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... χαχαχ 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, stratigos24 είπε

Εγώ πάντως το είπα σε φίλο μου που το έκανε σχεδόν 100% για το ότι έβαλαν σχεδόν σε όλους τους χαρακτήρες φωνή που είδα εδώ που έβαλες και μου απάντησε ορθά κοφτά.... ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ... χαχαχ 

Και εγω το εχω τερματισει και δεν το ξαναπαιζω ποτε ξανα και για κανενα λογο.

(κριμα γιατι ειναι παρα πολυ ομορφο παιχνιδι...)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...