Προς το περιεχόμενο

Πισω σε iphone

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οκ so.. Το καλοκαιρι ειχε παιχτει κατι με το iphone μου(6αρι) και ειχα βαλει λαθος το Passcode αρκετες φορες λαθος απο πισμα (βεβαια αν δεν ειχα νευριασει ισος εβρισκα την λυση να το ξεκλειδωσω μιας και ητανε jailbroken) με αποτελεσμα να το κανω restore , βεβαια restore σημαινει No jb (για τοτε) και λεω ας το δωσω να παω σε samsung galaxy s6 γτ αποκλειεται να περιμενα να βγει νεο Jailbreak.Τελικα σημερα μετα απο τοσους μηνες κατι μεσα μου λεει να ξαναγυρισω σε Iphone. Η ερωτηση μου ειναι 

1)αξιζει ; 

2)Αυτα στο ebay τα εχει δοκιμασει κανενας ; γιατι με 220 περνεις 16αρι 6αρι (http://www.ebay.co.u...OtNzEYosAbeIZdA)

Ευχαριστω για ολες τις απαντησεις happy.png

Δημοσ.

2) Δες τις αρνητικές και ουδετερες κριτικες του πωλητη. Εγω δε θα ψωνιζα

Ετυχε να δωσω λαθος λινκ για παραδειγμα :P 

Professional Refurbished and Fully tested. May have light signs of wear, & some minor scratches or scuffs. Grade B.

Δεν μιλαω για το συγκεκριμενο αλλα γενικα και καποια αλλα που δεν εχουνε παραξενιες.Ετυχε να δωσω λαθος λινκ για παραδειγμα :P 

Δημοσ.

Η επιστροφή αξίζει να γίνει. Τώρα για αγορά από eBay πάρε ένα με καλές αξιολογισεις του πωλητή, έχεις και PayPal στην μέση όποτε κομπλέ. Το 6 σαν κινητό δεν αξίζει τόσο πολύ αν μπορούσες να βρεις 6s θα άξιζε..

Δημοσ.

Η επιστροφή αξίζει να γίνει. Τώρα για αγορά από eBay πάρε ένα με καλές αξιολογισεις του πωλητή, έχεις και PayPal στην μέση όποτε κομπλέ. Το 6 σαν κινητό δεν αξίζει τόσο πολύ αν μπορούσες να βρεις 6s θα άξιζε..

Ισχυει,για 6s θα κοιταγα πλεον

Edit 1 : https://www.amazon.com/Apple-iPhone-Unlocked-Cellphone-16GB/dp/B00NQGP42Y/ref=sr_1_2?s=wireless&ie=UTF8&qid=1488024372&sr=1-2&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_89%3AApple%2Cp_n_feature_keywords_three_browse-bin%3A7805165011&th=1

Ειναι απο την ιδια την apple σωστα ; Επισης αμα το παρω θα εχω και εγγυηση 1 χρονου λογικα γιατι ειναι απο apple ; 

Δημοσ.

This item does not ship to Greece. Please check other sellers who may ship internationally.

Ships from and sold by A1worldcomm δεν είναι από την apple καλύτερα δες από Ελλάδα να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν βρεις κάτι από εξωτερικό θα έχει πολλά μεταφορικά οπότε δες από εδώ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...