ΕΛΕΝΙΤΣΑ71 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Έχω εδώ και 1,5 χρόνο ένα blog στον blogger όπου δημοσιεύω ψαγμένα θέματα (ρεπορτάζ που φτιάχνω εγώ) για την Κρήτη, από όπου κατάγομαι. Ενώ έχω πάνω από 160.000 επισκέψεις και κάνω καθημερινά δημοσίευση θεμάτων και αρκετά καλό, κατά τη γνώμη μου, στήσιμο, μου έχει απορρίψει 3 φορές η adsense το αίτημα μου για διαφημίσεις γράφοντας μου τα εξής "Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για το Google AdSense. Δυστυχώς, μετά από έλεγχο της αίτησής σας, δεν μπορούμε επί του παρόντος να αποδεχθούμε τη συμμετοχή σας στο AdSense. Η αίτησή σας δεν εγκρίθηκε εξαιτίας των λόγων που αναφέρονται παρακάτω. Ανεπαρκές περιεχόμενο: Προκειμένου να λάβετε έγκριση από το AdSense και να προβάλετε συναφείς διαφημίσεις στον ιστότοπό σας, οι σελίδες σας πρέπει να περιλαμβάνουν επαρκές περιεχόμενο, ώστε να το ελέγξουν οι ειδικοί μας και να μπορέσει ο ανιχνευτής μας να προσδιορίσει το αντικείμενο των σελίδων σας. Για να επιλύσετε αυτό το πρόβλημα, ακολουθήστε τις παρακάτω προτάσεις: Βεβαιωθείτε ότι οι σελίδες σας έχουν επαρκές περιεχόμενο: οι ιστότοποι που περιέχουν κυρίως εικόνες, βίντεο ή κινούμενες εικόνες Flash δεν θα λαμβάνουν έγκριση. Το περιεχόμενο πρέπει να περιλαμβάνει ολοκληρωμένες προτάσεις και παραγράφους, όχι μόνο επικεφαλίδες. Βεβαιωθείτε ότι η κατασκευή του ιστότοπού σας έχει ολοκληρωθεί και ότι ο ιστότοπός σας είναι σε κυκλοφορία, προτού υποβάλετε αίτηση στο AdSense. Μην υποβάλετε αίτηση, εάν ο ιστότοπός σας είναι ακόμα σε έκδοση beta ή σε φάση "υπό κατασκευή" ή εάν αποτελείται απλώς από ένα πρότυπο ιστότοπου. Τοποθετήστε τον κώδικα διαφήμισης σε μια ενεργή σελίδα του ιστότοπού σας Δεν χρειάζεται να είναι η κύρια σελίδα αλλά δοκιμαστικές σελίδες που είναι κενές και περιέχουν μόνο τον κώδικα διαφήμισης του AdSense δεν θα εγκριθούν. Παρέχετε ένα σαφές σύστημα περιήγησης για τους επισκέπτες σας, ώστε να μπορούν να βρίσκουν εύκολα όλες τις ενότητες και τις σελίδες στον ιστότοπό σας. Αν θέλετε να δημιουργήσετε έσοδα από βίντεο στο YouTube, υποβάλετε αίτηση για το πρόγραμμα δημιουργίας εσόδων του YouTube. Λάβετε υπόψη ότι δεν θα εγκριθούν ιστολόγια και ιστότοποι που περιέχουν μόνο βίντεο. Να σημειώσω πως ούτε ανεπαρκές περιεχόμενο έχω, ούτε μόνο φωτογραφίες ανεβάζω, ούτε μόνο βίντεο,ενώ αυτά που λέει να βάλω κώδικα διαφήμισης κτλ δεν ισχύουν αφού δε μου δίνει κανένα κωδικα για να προχωρήσω. Τι κάνω λάθος; μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει;
Predatorkill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Χαζη ερωτηση, στο google βγαινεις σωστα στα αποτελεσματα; Μηπως μπλοκαρεις με καποιο τροπο το spider bot και δε μπορει να σκαναρει σωστα το σαιτ; Ακυρο, τωρα που το ξαναδιαβασα βλεπω οτι εισαι στο blogger.
Tsalikis177 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 160.000 σε 1,5 χρόνο είναι κάπως λίγο. 160k/18μήνες = 9000 επισκέπτες το μήνα > 300 τη μέρα. Και σκέψου ότι το Blogger δείχνει αρλούμπες. Είναι views και όχι επισκέπτες. Δηλαδή αν εγώ μπω στην σελίδα σου και κάνω refresh 500 φορές, θα σου δείξει 500 views. Όσο για το περιεχόμενο, έχω δει και niche σελίδες με μόνο 30-40 άρθρα να τρέχουν Adsense. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση ο κάτοχος έχει ήδη ένα άλλο καλύτερο Site οπου του έχει εγκριθεί το Adsense. Αν σου εγκριθεί το Adsense μετά η Google το αφήνει πάνω σου και μπορείς να το βάλεις σε όσα σιτες θες. Βέβαια υπάρχει και πιθανότητα ban αν πας και βάλεις adsense σε free-domain blog Λίγων ημερών χωρίς επισκέπτες. τι μπορείς να κάνεις? ας πάρουμε παράδειγμα ότι έχεις ειδησεογραφικό σιτε. θα πρέπει: - να ανεβάζεις τουλάχιστον 5 θέματα τη μέρα - θα πρέπει οπωσδήποτε να φέρεις κίνηση από facebook groups. δεν γίνεται αλλιώς. Αν περιμένεις να κάνεις ranked τα άρθρα σου και να φέρεις κόσμο μέσω αναζήτησης με αυτό τον καημό θα γεράσεις. - Γράφε πιασάρικα άρθρα και μπες ποσταρε σε καμια 5-10 fb γκρουπς κάθε μέρα (προφανώς όχι το ίδιο λινκ 10 φορές) - Οι καλύτερες ώρες είναι 3-5 όπου σχολάει ο κόσμος από την δουλειά και ρίχνει μια ματιά , και μετά πάλι 6-9. Μην ποσταρεις δηλαδή στο facebook 9 ωρα το πρωι. θα παει χαμενο. Αφού καταφέρεις να έχεις 2000-3000 views τη μέρα, θα έχεις πολλές πιθανότητες να σε δεχτούν. Επίσης, δες το Google Webmaster Tools, ποσταρε τα sitemaps για να σε μάθει η Google. Πολύ πιθανό στη google να μην φαινονται τα άρθρα σου και να νομίζει ότι είσαι "άδειος". Μην ξεχνάς ότι τα αιτήματα ελέγχονται αυτόματα. Δεν θα μπει κανένας υπάλληλος τους στο μπλογκ σου να δει ποσο περιεχόμενο έχεις. Άρα παίζει πολύ αυτό που σου λεω. Δοκίμασε και το Adnow.com, μακράν καλύτερα κέρδη (και παράλληλα 'μακράν πιο διευθαρμένο' ... αλλά πληρώνει (όταν το θυμηθεί και αν δεν φας μπαν χωρίς λόγο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα