tanasen01 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το κινητό. Έχει σταματήσει να φορτίζει και έχει κολλήσει στο 25%. Δοκίμασα 2 φορτιστές, 2 πρίζες και πάλι τίποτα. Κατέβασα το Ampere και μου λέει ότι η μπαταρία είναι υγιής... Υποψιάζομαι ότι τα φτησε η μπαταρία. Πού μπορώ να βρω την αυθεντική μπαταρία; Γιατί στην αγορά κυκλοφορούν πολλές imitation.
vairass Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα, έχω ένα θέμα με το κινητό. Έχει σταματήσει να φορτίζει και έχει κολλήσει στο 25%. Δοκίμασα 2 φορτιστές, 2 πρίζες και πάλι τίποτα. Κατέβασα το Ampere και μου λέει ότι η μπαταρία είναι υγιής... Υποψιάζομαι ότι τα φτησε η μπαταρία. Πού μπορώ να βρω την αυθεντική μπαταρία; Γιατί στην αγορά κυκλοφορούν πολλές imitation. Καλησπέρα θα ψάξω να βρω αν έχω κάποια μπαταρία, είχα μια ολοκαίνουρια, είμαι Θεσσαλονίκη αν την βρω αύριο σου λέω.
tanasen01 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Κάτι περίεργο συνέβη. Δοκίμασα να βγάλω την μπαταρία και να την ξαναβάλω και τώρα δείχνει 100%! Θα δω πως θα κυλίσει στην πορεία και θα ξαναενημερώσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα