redalkis Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Έχω πρόβλημα με ένα laptop Toshiba. Το προβλημα μου είναι τα πολλά, μα πάρα πολλά κολλήματα!!! Κάνω φόρμα του, με ταποτέλεσμα ίδια Windows που έχω κάνει σε 1500 μηχανήματα και πάλι κολλάει υπερβολικά!!!! Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές εκδόσεις (7,8,10). Το ίδιο θέμα!!!! Πιστεύω πως το θεμα είναι υλικού (σκληρος). Πως να το τσεκάρω???
vasvasvas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Βγαλε το σκληρο και τρεξε ενα Live cd Με το hdd sentinel θα παρεις μια γενικη ιδεα για την υγεια του δισκου
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 πέρα του κείμενου που γράφει οτι μένουν τόσες μέρες,τα υπόλοιπα ειναι 100% σωστά.
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα φίλοι μου!!!! Έχω πρόβλημα με ένα laptop Toshiba. Το προβλημα μου είναι τα πολλά, μα πάρα πολλά κολλήματα!!! Κάνω φόρμα του, με ταποτέλεσμα ίδια Windows που έχω κάνει σε 1500 μηχανήματα και πάλι κολλάει υπερβολικά!!!! Έχω δοκιμάσει με διαφορετικές εκδόσεις (7,8,10). Το ίδιο θέμα!!!! Πιστεύω πως το θεμα είναι υλικού (σκληρος). Πως να το τσεκάρω??? πες μας το μοντελο και τα χαρακτηριστικά του δες υγεια δίσκου με hard disk sentinel και αν δεν ειναι 100% ανεβασε εδψ screenshot πες μας μερικα παραδειγματα με τα κολλήματα Υποθέτω οτι εκτός απο την εγκατάσταση περνας drivers, κλπ, σωστα; Τέλος αυτό το 1500 με εντυπωσίασε! Πρέπει να εισαι πολύ παλιός ή τεχνικός με πολύ δουλεια. Εγω είμαι πολλα χρόνια στο κουρμπέτι και τετοιο νουμερο δεν εχω πλησιάσει
redalkis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Το laptop ειναι της toshiba το c55-a5105. Το 1500 είναι τυχαίος αριθμός!!! Εννοώ ότι έχω κάνει πάρα πολλά!!! Όσο για τα κολλήματα, ακόμη και φάκελο να πάω να ανοίξω, ανοίγει μετά από 20 δευτέρα τουλαχιστον!!! Όσο για την υγεία του δίσκου, αύριο θα έχω εικόνα! Drivers περνάω κανονικά
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Για την υγεία του δίσκου (που ειναι σημαντικό) τα λέμε απο αυριο. Απο εκεί και περα το μηχανημα ειναι 2 ετών, φορά celeron και δεν εχει gpu με ξεχωριστή μνήμη (δηάδή τραβα απο την κύρια). Αρα το μηχανάκι δεν ειναι για πολλά πολλά. Δεν μπορεις να εχεις πολλές απαιτήσεις και αν προσπαθήσεις να παιξεις απαιτητιτκα παιχνίδια ή να βλέπεις ταινίες με μεγάλο bitrate θα πρεπει να μαθεις να ζεις με lags. Αν ο δίσκος ειναι υγιείς και θες να τον κάνεις λίγο πιο γρήγορο (τονίζω το λίγο) τοτε απενεργοποιησε τα animation (δηαλδή ξέχνα glass effects, σκιές, animations) Στο power options (ειναι στο control panel) αντί για balanced βάλε best perfomance Να μην του ζητάς πολλά πολλα (π.χ. πολλα tabs με βαριές σελίδες ειναι πολλά) Τα 20 δευτερα boot ειναι απολυτα φυσιολογικά, μπορει να πω και καλύτερα απο οτι περιμενα
redalkis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τα 20 δευτέρα, δεν είναι στο boot, είναι σε φάκελο!!!! Όσο αφορά το τι τρέχω, είναι μόνο το Chrome με 2 καρτέλες συνήθως και το Excel!!! Παλιά "πηγαινε" λίγο, τώρα είναι πάρα πολύ αργός!!!!
isay Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ο,τι ειχα να πω το ειπα, βλεπουμε την υγεια και συζητάμε 1
redalkis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2017 Μάλλον πρέπει να παραγγείλω ένα σκληρό!!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα