Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα

θα πάρω ενα μηχάνημα για να παίζω  lineage  αλλά αυτό που έχω βρει δεν εχει καρτα γραφικών  αρα θα εχω την  onboard.....θα εχω πρόβλημα? θα κολλαει το μηχάνημα οταν θα παίζω? το θελω μονο για το lineage τπτ αλλο

i 3 - 2120

4gb ram

160 hard disk

Δημοσ.

συγκεκριμενα  dell 790 sff  i 3 - 2120

4gb ram

160 hard disk σιγουρα δεν θα εχω πρόβλημα?
ρωταω γτ ενασ φιλος μου ειπε πως χωρις καρτα γραφικων θα εχω θεμα....αρα δεν ισχύει ?

Δημοσ.

καλησπέρα

θα πάρω ενα μηχάνημα για να παίζω  lineage  αλλά αυτό που έχω βρει δεν εχει καρτα γραφικών  αρα θα εχω την  onboard.....θα εχω πρόβλημα? θα κολλαει το μηχάνημα οταν θα παίζω? το θελω μονο για το lineage τπτ αλλο

i 3 - 2120

4gb ram

160 hard disk

Ποσα θα δωσεις για το μηχανημα αυτο?

Δημοσ.

συγκεκριμενα  dell 790 sff  i 3 - 2120

4gb ram

160 hard disk σιγουρα δεν θα εχω πρόβλημα?

ρωταω γτ ενασ φιλος μου ειπε πως χωρις καρτα γραφικων θα εχω θεμα....αρα δεν ισχύει ?

αν είναι μόνο γ linage s dinw mia μητρικη  γ το σοκετ 1150 στα 35 , περνεις απο το σιτε και εναν ι3 4170 και μια 8ara ram kai ola komple 

συνολο 140 ευρω και με αλλα 30 ευρω μεσα απο το σιτε βαζεις και εναν δισκο 1tb kai θα παιζεις μια χαρα το παιχνιδακι π θες 

Δημοσ.

φιλε μου για l2 θες ram-disk απο γραφικα θα εισαι καλυμμενος με τα HD , για καθε παραθυρο υπολογισε 1 gb ram και κρατησε λεφτα να πας κατευθειαν σε ssd γιατι τα loads-teleports και περιοχες με κοσμο θα φορτωνουν σε διπλο χρονο με hdd

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...