anrim27 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Ειχα ενα modem-router (thomson)που μου εδωσαν οταν εκανα συνδεση internet στον ote. Επειδη κανει συνεχως αποσυνδεσεις ειπα να το αντικαταστησω με ενα netgear dgn2200v4 που ειχα. Το συνδεσα κανονικα με το pc μεσω της θυρας ethernet. Αλλα τι αλλο πρεπει να κανω τωρα; (Στη σελιδα 192.168.0.1 μου δειχνει οτι δεν υπαρχει συνδεση internet) Επεξ/σία 24 Φεβρουαρίου 2017 από anrim27
infin1tyGR Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Θα πρέπει στην καρτέλα Internet να εισάγεις τα στοιχεία (όνομα χρήστη και κωδικός πρόσβασης) της σύνδεσής σου στην COSMOTE.
anrim27 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Πολυ μπερδεμα... Μια δουλευουν ολα, μια δε δουλευει τιποτα
anrim27 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πηρα τηλ και εμαθα τα username και password της συνδεσης, αλλα συνεβαινε αυτο που λεω παραπανω. Δυσκολα συνδεομουν στο internet και αν τα καταφερνα, μετα απο λιγο αποσυνδεομουν. Μετα απο ωρες, καταλαβα οτι ευθυνεται το φιλτρακι μεσω του οποιου συνδεεται η τηλεφωνικη συσκευη. Το αντικατεστησα και ολα μια χαρα. Ευχαριστω για τη βοηθεια.
Xristaras12 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 οπότε πιθανότατα δεν έχει πρόβλημα και το παλιό μόντεμ!
anrim27 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 οπότε πιθανότατα δεν έχει πρόβλημα και το παλιό μόντεμ! Ναι, αφου το παλιο χρησιμοποιω. Αυτο ετυχε να μου δουλεψει πρωτο και αυτο αφησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα