life is music Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 καλησπερα παιδια το coolermaster mastercase 5 αξιζει τι εχει καποιος να μ πει γνωμη ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evzonas23 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 πιο ακριβός ? γενικά καλά είναι ..ψάξε καλά στην αγορά έχει πολλές επιλογές .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2017 πιο ακριβός ? γενικά καλά είναι ..ψάξε καλά στην αγορά έχει πολλές επιλογές .. βασικα θελω να παρω ενα καλυτερο απο το commander ms i p exw με ενδιαφερει να ειναι κοντα στης διαστασεις μ αυτο π εχω αλλα με ενδιαφερει να βρω καποιο π ν κανει καλο cable management ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
denis_kos Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Εγώ που το έχω θα σ έλεγα ότι το λατρέυω, άλλα αν έπαιρνα τώρα θα πήγαινα σε phanteks enthoo pro η P400. Πολυ ακριβό για αυτά που προσφέρει και αν θες να μπλεχτείς και με τα αξεσουάρ πρέπει να στάξεις χρημα. Με 87 το P400 tempered και 101 το enthoo tempered δεν νομίζω να υπάρχει χώρος για σκέψη. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ που το έχω θα σ έλεγα ότι το λατρέυω, άλλα αν έπαιρνα τώρα θα πήγαινα σε phanteks enthoo pro η P400. Πολυ ακριβό για αυτά που προσφέρει και αν θες να μπλεχτείς και με τα αξεσουάρ πρέπει να στάξεις χρημα. Με 87 το P400 tempered και 101 το enthoo tempered δεν νομίζω να υπάρχει χώρος για σκέψη. 55 ειχα δωσει τοτε γ το commander ms i aplos to koyti tha mpei se Γραφειο γ αυτο ψαχνω κατι στα μετρα του commander για να σ δωσω να καταλαβεις αυτο εδω εχω http://www.skroutz.gr/s/1973119/Thermaltake-Commander-MS-I-VN400A1W2N.html αλλα ψαχνω ενα παρομοιο το οποιο να ειναι καλυτερο απο θεμα cable managent και εμφανίσεις μεχρι 60 ευρω Επεξ/σία 14 Μαρτίου 2017 από life is music Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 14 Μαρτίου 2017 ???? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα