anikologr Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά μπράβο στην AMD. ερώτηση.. για φορητούς δεν έχω διαβάσει κάτι.. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού πωλήσεων δεν πρέπει να κινηθεί και πως αυτή την κατεύθυνση;; Δεν είμαστε όλοι power users ούτε παίζουμε παιχνίδια.. 1
atheatos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ελπιζω στους φορητούς να μην το κάνει όπως παλαιότερα , που έβγαλε ένα δυο μοντέλα και μετά τα παράτησε. Η αγορά των φορητών είναι και αυτή μεγάλη και δεν έχει να κάνει τόσο με τα παιχνίδια αλλά με την κατανάλωση και αξιοπιστία. Σε ένα φορητό δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ψύξης όπως στο σταθερό. Οι επεξεργαστές πρέπει να αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και να μην καταναλώνουν πολύ. Στους φορητούς λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών δυστυχώς είναι μονοπωλείο η Intel. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τους λόγους (γιατί πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι επειδή αντέχουν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες οι Intel , άρα ζεστενονται και περισσότερο....λολ ) . Αν συνεχίσει την καλή απόδοση που έχει ως τώρα πιστεύω , ότι θα εκθρονίσει την Intel.
Millennium Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Πολλά μπράβο στην AMD. ερώτηση.. για φορητούς δεν έχω διαβάσει κάτι.. Δεδομένου του μεγάλου αριθμού πωλήσεων δεν πρέπει να κινηθεί και πως αυτή την κατεύθυνση;; Δεν είμαστε όλοι power users ούτε παίζουμε παιχνίδια.. Ελπιζω στους φορητούς να μην το κάνει όπως παλαιότερα , που έβγαλε ένα δυο μοντέλα και μετά τα παράτησε. Η αγορά των φορητών είναι και αυτή μεγάλη και δεν έχει να κάνει τόσο με τα παιχνίδια αλλά με την κατανάλωση και αξιοπιστία. Σε ένα φορητό δεν υπάρχει η πολυτέλεια της ψύξης όπως στο σταθερό. Οι επεξεργαστές πρέπει να αντέχουν τις υψηλές θερμοκρασίες και να μην καταναλώνουν πολύ. Στους φορητούς λόγω των ανώτερων χαρακτηριστικών δυστυχώς είναι μονοπωλείο η Intel. Δεν θα κάτσω να σχολιάσω τους λόγους (γιατί πολλοί εδώ μέσα πιστεύουν ότι επειδή αντέχουν σε μεγαλύτερες θερμοκρασίες οι Intel , άρα ζεστενονται και περισσότερο....λολ ) . Αν συνεχίσει την καλή απόδοση που έχει ως τώρα πιστεύω , ότι θα εκθρονίσει την Intel. AMD Ryzen processors for desktops are expected to be available beginning in Q1 2017 and AMD Ryzen notebook processors are planned to launch in 2H 2017. Πηγή: AMD 1
Andreas231 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην amd που μετα απο σχεδον 10 χρονια εβγαλε καλυτερα προιοντα απο την intel. ελπιζω να κρατησει αυτο τον ανταγωνισμο και να μην χαθει οταν η intel παει 10 ή 7 nm και αυτη μεινει στα 14 nm ή εχει χειροτερη τεχνικη λιθογραφιας.Επισης ελπιζω να σταματησει να βγαζει καθε 5 χρονια νεο cpu design και να πεσει στα 2-3.
pcos Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 ενταξει και 5 χρονια μια χαρα ειναι απο το καθολου Μονο μη το κανει σαν την ιντελ που πρεπει να βγαζει σονυ και καλα νεο cpu Και απλ αλλαξει το μπροστινο νουμερο απο 6 --> 7 1
amveria Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μιλάω για τους λίγο πιο ακριβούς όπως τον FX-9370.Βρε παληκάρι, το σκέφτηκες καλά; Τι κατανάλωση έχει αυτός ο επεξεργαστής και τι ψυκτρα πρέπει να κουμπώσεις επάνω για να ψύχεται επαρκώς; Άντε με το καλό πάντως η οποία αναβάθμιση. Πάντως ταπεινή μου γνώμη να πας μέχρι 8370. 7
Skylined Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ λέω ότι το ipc του 7700k δεν θα μπορεί να το πιάσει ούτε ο 1800x Το πιανει στα σίγουρα ο 6700k με ένα εκπληκτικό OC + 0.2 GHz
Skylined Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 θελω να δωσω τα συγχαρητηρια μου στην amd που μετα απο σχεδον 10 χρονια εβγαλε καλυτερα προιοντα απο την intel. 11! 1
Agnwstos_X Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μαλιστα οποτε για να καταλαβω, ο 1700x εχει 5% καλυτερη αποδοση IPC απο τον 7700κ και κανει 50ε (12%) παραπανω? (Το κατω γραφημα δε λεει τπτ, γτ μπορει να συγκρινει υποχρονισμενο 1800x με 7600k. Αλλα ακομα και αν ειναι legit, η διαφορα αποδοσης στα ιδια ρολογια ειναι 12% υπερ του 1700x, ο οποιος ειναι και 12% ακριβοτερος απο τον 7700k) Θελω να πω οτι ακομα και αν τα στοιχεια ολων αυτων των τεστ δεν ειναι μαγειρεμενα, το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι οι ryzen ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα αποδοσης με τους intel αναλογικα με την τιμη. (Με εξαιρεση το ζευγος 6900K-1800x φυσικα). Οποτε προς τι ο τοσος ντορος? Καλα νεα οτι εχουμε πλεον ανταγωνισμο, αλλα δε καταλαβαινω τη τρελα που εχει πιασει μερικους εδω μεσα. 2
fragma Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μαλιστα οποτε για να καταλαβω, ο 1700x εχει 5% καλυτερη αποδοση IPC απο τον 7700κ και κανει 50ε (12%) παραπανω? (Το κατω γραφημα δε λεει τπτ, γτ μπορει να συγκρινει υποχρονισμενο 1800x με 7600k. Αλλα ακομα και αν ειναι legit, η διαφορα αποδοσης στα ιδια ρολογια ειναι 12% υπερ του 1700x, ο οποιος ειναι και 12% ακριβοτερος απο τον 7700k) Θελω να πω οτι ακομα και αν τα στοιχεια ολων αυτων των τεστ δεν ειναι μαγειρεμενα, το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι οι ryzen ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα αποδοσης με τους intel αναλογικα με την τιμη. (Με εξαιρεση το ζευγος 6900K-1800x φυσικα). Οποτε προς τι ο τοσος ντορος? Καλα νεα οτι εχουμε πλεον ανταγωνισμο, αλλα δε καταλαβαινω τη τρελα που εχει πιασει μερικους εδω μεσα. Τώρα σοβαρά συγκρίνεις 4 cores 8 threads με 8 cores 16 threads; Να σου θυμίσω ότι βρισκόμαστε στο 2017 και σχεδόν όλες οι εφαρμογές και τα παιχνίδια έχουν multicore optimization στον κώδικα τους. Και δεν αναφέρω ότι ακόμα και ο πιο απλός casual χρήστης τρέχει πλέον παράλληλα πολλές εφαρμογές. Για να στο πώ πιο απλά: Είναι σαν να έχεις τον διπλάσιο υπολογιστή με 4 επιπλέον cores. Αν τώρα αυτό δεν το θεωρείς ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά στο value για 2 προϊόντα ιδιας τιμής τότε τι να πώ... Μάλλον βρισκόμαστε σε διαφορετικό πλανήτη.. 3
yokki Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Star Citizen you spelled "No Man's Sky 2" wrong. αλλά στο διόρθωσα.
Undertaker25 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Βρε παληκάρι, το σκέφτηκες καλά; Τι κατανάλωση έχει αυτός ο επεξεργαστής και τι ψυκτρα πρέπει να κουμπώσεις επάνω για να ψύχεται επαρκώς; Άντε με το καλό πάντως η οποία αναβάθμιση. Πάντως ταπεινή μου γνώμη να πας μέχρι 8370. Έχεις δίκιο, δεν το είχα προσέξει. Τον ανέφερα βιαστικά κυρίως λόγω υψηλότερης τιμής. Και οι 8350/8370 μια χαρά είναι. Το θέμα είναι να πέσουν αρκετά γιατί 200+ ευρώ δεν δίνω για ξεπερασμένο FX σε παλιό μηχάνημα όταν με τα ίδια λεφτά παίρνω έναν R5 1400. Απλά ήλπιζα μήπως τα διάφορα μαγαζιά τους κατεβάσουν στα >150 για να τους ξεφορτωθούν.
seithan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έχω παραγγείλει ήδη τον 1700χ με την Asus hero vi. 3/3 θα τα έχω στα χέρια μου! Επιτέλους ξανά AMD μετα απο 2-3 χρόνια. πως τα κατάφερες τρία χρόνια χωρίς ΑΜD; πραγματικά,σου αξίζουν συγχαρητήρια!
seithan Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Μαλιστα οποτε για να καταλαβω, ο 1700x εχει 5% καλυτερη αποδοση IPC απο τον 7700κ και κανει 50ε (12%) παραπανω? (Το κατω γραφημα δε λεει τπτ, γτ μπορει να συγκρινει υποχρονισμενο 1800x με 7600k. Αλλα ακομα και αν ειναι legit, η διαφορα αποδοσης στα ιδια ρολογια ειναι 12% υπερ του 1700x, ο οποιος ειναι και 12% ακριβοτερος απο τον 7700k) Θελω να πω οτι ακομα και αν τα στοιχεια ολων αυτων των τεστ δεν ειναι μαγειρεμενα, το μονο που αποδεικνυεται ειναι οτι οι ryzen ειναι ακριβως στα ιδια επιπεδα αποδοσης με τους intel αναλογικα με την τιμη. (Με εξαιρεση το ζευγος 6900K-1800x φυσικα). Οποτε προς τι ο τοσος ντορος? Καλα νεα οτι εχουμε πλεον ανταγωνισμο, αλλα δε καταλαβαινω τη τρελα που εχει πιασει μερικους εδω μεσα. γενικά φίλε μου έχει πέσει τρέλα και είναι πολύ ανησυχητικό.
artshadows Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Στα φορητά που αναφερθήκαμε έχει γίνει μέγα σκάνδαλο αθεμητου ανταγωνισμού απο την intel οποίος δεν το γνωρίζει google... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα