jmirko15 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Μου αρέσει που κάθεσαι και ασχολείσαι και όλας.. ΛοΛ
fopation Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Έδωσα το λινκ παραπάνω, όποιος θέλει βλέπει τον best seller, τα υπόλοιπα είναι ιστορίες Από ξένα σαιτ, φαίνεται πόσο έχει ενοχλήσει η συμπεριφορά της amd, που έδωσε preorder, πριν το nda, και θα το πληρώσει σε αριθμούς
XSakisX Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Κακώς διάβασα όλες τις σελίδες. Τα fanboys της intel θα συνεχίζουν να προτείνουν τετραπύρηνο i7 για 5 fps παραπάνω (λέμε τώρα) ενώ η AMD δίνει 8 (και καλούς ,όχι fx) στα ίδια λεφτά . Αλλά δε πειράζει. Δε πέφτω στην παγίδα να αποδείξω ότι στις ίδιες τιμές η AMD σπέρνει. Ο κολλημένος μόνο ένα καταλαβαίνει και αυτό να τον ρωτάτε: -Πόσο ,μα πόσο να έτσουξε τώρα που η μοναδική εταιρία κατασκευής CPU (η intel φυσικά ,δεν υπάρχει άλλη) μείωσε τις τιμές της απότομα ? -Όχι μόνο έχασες λεφτά αλλά και δε μπορείς να πεις στη παρέα σου ότι δεν έχεις λεφτά για κάρτα στο iPhone σου λόγω αναβάθμισης. Τσιπη θα σε περάσουν τώρα...
Heartl3ss Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Παίδες εγώ προσωπικά σαν απλός χρήστης, χωρίς καμία τυφλή πίστη σε καμία απο τις δύο εταιρίες, ομολογώ ότι όλες αυτές οι συγκρίσεις είναι για μένα ανούσιες. Βλεπω κόσμο να συγκρίνουν ανάμεσα σε 2 επεξεργαστές των αριθμό των πυρήνων, των νημάτων, τα ρολόγια, τις τιμές, την κατανάλωση, τις θερμοκρασίες κτλ. Αφού ρε παίδες όλοι ξέρουμε πολύ καλά ότι η απόδοση ενός τσιπ εξαρτάται από τόσα πολλά πράγματα (εκτός από το hardware, αλλά και το λογισμικό) που είναι δύσκολο να βγάλεις ακριβές συμπέρασμα για το ποιος είναι πιο γρήγορος και το μόνο πράγμα που κάνει την διαφορά για το τί αξίζει τα χρήματα μας είναι το κλάσμα απόδοση προς τιμή. Και όχι σε bechmarks και αηδίες που όλοι περιμένουν. Για παράδειγμα, εγώ χρησιμοποιώ το PC μου μόνο για gaming. Οπότε τι κάνω? Θα δώ στα ίδια χρήματα, με παρόμοιο σύστημα (σε αξία) ΣΤΟ/ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ/Α που με ενδιαφέρουν, ποιο έχει παραπάνω καρέ. Τι Single Thread και Multithread αηδίες κάθεστε και κοιτάτε και τσακώνεστε δεν μπορώ να καταλάβω. Απλά τα πράγματα, δες για τι δουλειά θέλεις τον υπολογιστή και κοίτα ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ συγκεκριμένα ποιος είναι πιο γρήγορος για τα χρήματα. Αυτό. Ούτε benchmarks, ούτε στατιστικά, ούτε αναλύσεις. 1
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Για παράδειγμα, εγώ χρησιμοποιώ το PC μου μόνο για gaming. Οπότε τι κάνω? Θα δώ στα ίδια χρήματα, με παρόμοιο σύστημα (σε αξία) ΣΤΟ/ΣΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ/Α που με ενδιαφέρουν, ποιο έχει παραπάνω καρέ. Τι Single Thread και Multithread αηδίες κάθεστε και κοιτάτε και τσακώνεστε δεν μπορώ να καταλάβω. Απλά τα πράγματα, δες για τι δουλειά θέλεις τον υπολογιστή και κοίτα ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ συγκεκριμένα ποιος είναι πιο γρήγορος για τα χρήματα. Αυτό. Ούτε benchmarks, ούτε στατιστικά, ούτε αναλύσεις. Και πως θα δεις δηλαδή ποιο έχει παραπάνω καρέ(κλάσμα απόδοση προς τιμή) με χωρίς ούτε benchmarks, ούτε στατιστικά, ούτε αναλύσεις;
Heartl3ss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Και πως θα δεις δηλαδή ποιο έχει παραπάνω καρέ(κλάσμα απόδοση προς τιμή) με χωρίς ούτε benchmarks, ούτε στατιστικά, ούτε αναλύσεις; Θα διαβάσω μόνο gaming reviews απλά. Και για να είμαι πιο ξεκάθαρος αναφερόμουν σε benchmarks που αφορούν IPC κτλ, όπως και στατιστικά πυρήνων, χρονισμών κτλ. Επίσης ξαναγράφω ότι για ΜΕΝΑ τουλάχιστον, αυτός ο κανόνας μου δείχνει αν έκανα καλή αγορά ή όχι. Για κάποιους άλλους όχι. 1
amveria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 1) πατα στην αναζητηση σου ryzen best seller... και θα καταλαβεις 2) η καταταξη αλλαζει καθε μια ωρα 3) βρες την διαφορα με 2 πωλητες( μονο καινουργειο) εναντιων 56 (νεα και μεταχειρησμενα) 4) σε παρακαλω μην κλαις που βγηκε κατι πιο καλο και πιο φθηνο απο τον επεξεργαστη που αγορασες 5) που την βρηκες αυτην την τιμια δουλεια που κανεις να φτιαχνεις διπλα 3πλα και 5πλα προφιλ και να δυσφημεις .... ειναι εφαμιλη των ρουφιανων και των καταδοτων την εποχη του πολεμου συνχαρητηρια Σε παρακαλώ μην τον αποπαίρνεις τόσο άγαρμπα, Μπαίνουμε στην περίοδο του Πάσχα και πρέπει να θυμηθούμε πως να συγχωρούμε.... Λυπήσου τον/την, η χρονική περίοδος αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα μπορεί να μην του επιτρέπει να κάνει κάτι καλύτερο αυτό που κάνει τώρα. Ίσως και να είναι και αυτός γονέας όπως είμαι κι εγώ και αγωνιά να θρέψει την οικογένειά του. Απλά χτύπα του στοργικά την πλάτη και πες του μες από την δική σου καρδιά "Σε καταλαβαίνω και γι' αυτό και σε συγχωρώ" Ένας-Ένας οι νέοι 2πλοί-3πλοί λογαριασμοί, δεν προλαβαίνουμε. Θα έπρεπε αυτό το, τόσο ωραίο και δυνατό τεχνολογικά, site να είχε την δυνατότητα όταν υπάρχει log on κάποιου χρήστη από μία ip έστω και αν αυτή είναι dynamic, να αρνείται για λόγους ασφαλείας την είσοδο σε άλλο χρήστη αν και ο ..... 2ος προέρχεται από την ίδια ip. Νομίζω e-φίλε Πέτρο, κατάλαβες τι θέλω να πω. 3
Xzidique Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πιστεύω πως η AMD με τους Ryzen δεν πρόκειται να δούμε τις απίστευτες διαφορές σε επιδώσεις σε σχέση με αντίστοιχους σε χαρακτηριστικά (όχι τιμή) intel. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ όμως να ασπαστώ την σπέκουλα όπου σε real world performance δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικοί με τους intel. Όσο καλύτεροι να είναι αλλά όσο και χειρότεροι που μερικοί εδώ ισχυρίζονται (και σπέρνουν τον φόβο της αμφιβολίας) δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το φιάσκο που έγινε με τον πυρήνα bulldozer (αν και όσους γνωστούς έχω με τέτοιους επεξεργαστές ευχαριστημένοι είναι, παίζουν τα παιχνίδια τους κάνουν το editing τους και μια χαρά). Θα ήταν παράλογο τα μετροπρογράμματα όπως το Passmark να τους δείχνει με παρόμοιες επιδώσεις με τους αντίστοιχους intel και μετά όταν είναι σε games η apps να σφυρίζουν αδιάφορα και πέρα βρέχει. Μπορεί η πλατφόρμα για μερικούς να μην είναι τέλεια γιατί δεν έχει thunderbolt, optane και δεν τρέχει Hackintosh με Vanilla Kernel, αλλά 24 ωρες μετά την πρώτη ανακοίνωση του CEO της intel (όπου δεν ανησυχούν γιατί κυκλοφορεί ο kaby lake που μπορεί να αντεπεξέλθει) το microcenter ρίχνει τις τιμές από όλους τους εμπορικούς επεξεργαστές της. Δεν σημαίνει ότι όντως είναι ανταγωνιστικός ο Ryzen, Μπήκα στην διαδικασία κι εγώ και κοίταξα το passmark να δώ αν είναι καλύτερος από τον δικό μου αλλά του κλάνει μια μάντρα @@ (του δικού μου). Οπότε δεν πάτε να χτυπιέστε μερικοί μερικοί για τον i5 τον i7 και τα ipσια σας και τση μαλακίες σας ο δικός μου ο επεξεργαστής τους γ@.@.ι όλους τους άλλους επεξεργαστές που αναφέρετε. Μου έκατσαν και βαριά τα καλαμαράκια σήμερα. Άντε γειά 1
amveria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Εγώ πιστεύω πως η AMD με τους Ryzen δεν πρόκειται να δούμε τις απίστευτες διαφορές σε επιδώσεις σε σχέση με αντίστοιχους σε χαρακτηριστικά (όχι τιμή) intel. Σε καμία περίπτωση δεν μπορώ όμως να ασπαστώ την σπέκουλα όπου σε real world performance δεν θα είναι το ίδιο αποδοτικοί με τους intel. Όσο καλύτεροι να είναι αλλά όσο και χειρότεροι που μερικοί εδώ ισχυρίζονται (και σπέρνουν τον φόβο της αμφιβολίας) δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναδούμε το φιάσκο που έγινε με τον πυρήνα bulldozer (αν και όσους γνωστούς έχω με τέτοιους επεξεργαστές ευχαριστημένοι είναι, παίζουν τα παιχνίδια τους κάνουν το editing τους και μια χαρά). Θα ήταν παράλογο τα μετροπρογράμματα όπως το Passmark να τους δείχνει με παρόμοιες επιδώσεις με τους αντίστοιχους intel και μετά όταν είναι σε games η apps να σφυρίζουν αδιάφορα και πέρα βρέχει. Μπορεί η πλατφόρμα για μερικούς να μην είναι τέλεια γιατί δεν έχει thunderbolt, optane και δεν τρέχει Hackintosh με Vanilla Kernel, αλλά 24 ωρες μετά την πρώτη ανακοίνωση του CEO της intel (όπου δεν ανησυχούν γιατί κυκλοφορεί ο kaby lake που μπορεί να αντεπεξέλθει) το microcenter ρίχνει τις τιμές από όλους τους εμπορικούς επεξεργαστές της. Δεν σημαίνει ότι όντως είναι ανταγωνιστικός ο Ryzen, Μπήκα στην διαδικασία κι εγώ και κοίταξα το passmark να δώ αν είναι καλύτερος από τον δικό μου αλλά του κλάνει μια μάντρα @@ (του δικού μου). Οπότε δεν πάτε να χτυπιέστε μερικοί μερικοί για τον i5 τον i7 και τα ipσια σας και τση μαλακίες σας ο δικός μου ο επεξεργαστής τους γ@.@.ι όλους τους άλλους επεξεργαστές που αναφέρετε. Μου έκατσαν και βαριά τα καλαμαράκια σήμερα. Άντε γειά Off topic mode : ONΠάντως εμένα τα καλαμαράκια δεν μου έκατσαν βαριά λόγω των πολλών ειδών σαλάτας που έφαγα. Επίσης τα καλαμαράκια θα πρέπει να μην τηγανίζονται πολύ. Off topic mode : OFF Τώρα γίνεσαι κακούλης με τέτοιες αναρτήσεις. 1
hondakkias31 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 http://www.cpu-monkey.com/en/compare_cpu-amd_ryzen_5_1400x-710-vs-intel_core_i7_6700-520 175-200 δολαρια αν ειναι κοντα στον ι7 6700 και μαλιστα Stock θα ειναι μια αρκετα καλη επιλογη
Xzidique Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Off topic mode : ON Πάντως εμένα τα καλαμαράκια δεν μου έκατσαν βαριά λόγω των πολλών ειδών σαλάτας που έφαγα. Επίσης τα καλαμαράκια θα πρέπει να μην τηγανίζονται πολύ. Off topic mode : OFF Τώρα γίνεσαι κακούλης με τέτοιες αναρτήσεις. Off Topic mode: Ξεκίνησα με κάτι χταποδάκια, σουπιές γιουβέτσι και γαρίδες κοκκινιστές αλλά τα καλαμαράκια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον λόγο που δεν ήταν πολύ τηγανισμένα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να μην έκατσαν βαριά μόνο τα καλαμαράκια. Για σαλάτα δεν είχα χώρο. On Topic: Μου το λένε συνέχεια όπου είμαι ή γίνομαι κακός. Δεν ξέρω μπορεί και να ισχύει. 1
georgebou21 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη έχει καταντησει αηδια η προκατάληψη κατα της AMD απο τους Intel fanboys, και 5% να ειναι πιο αργοι οι επεξεργαστες της στα τελικα test 550 ερω ο highend της AMD με 1100 ευρω της intel ειναι τεραστια διαφορα χρηματων.Ξερω ότι δεν θελετε να παραδεχθειτε ότι σας δουλευε τοσο καιρο η intel αλλα έτσι ειναι. 1
TheELF Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Επειδη έχει καταντησει αηδια η προκατάληψη κατα της AMD απο τους Intel fanboys, και 5% να ειναι πιο αργοι οι επεξεργαστες της στα τελικα test 550 ερω ο highend της AMD με 1100 ευρω της intel ειναι τεραστια διαφορα χρηματων. Ξερω ότι δεν θελετε να παραδεχθειτε ότι σας δουλευε τοσο καιρο η intel αλλα έτσι ειναι. Αν με "εμάς" εννοείς τα άτομα εδώ στο φόρουμ,ελάχιστοι είναι αυτοί που έχουν και χρειάζονται render farm στο σπίτι τους που για αυτούς ναι θα είναι εξαιρετικό deal. Όλοι οι άλλοι "εμάς" μια χαρά την βγάζουμε με cpus των 50-100-150€ δεν σφάξαν να μας κοροϊδέψει η αμδ να ακουμπήσουμε 400€ και βάλε όταν με τα μισά και λιγότερα παίρνεις cpu και δεν θα καταλάβεις καμία διαφορά παρά μόνο στα benchmark.
amveria Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Off Topic mode: Ξεκίνησα με κάτι χταποδάκια, σουπιές γιουβέτσι και γαρίδες κοκκινιστές αλλά τα καλαμαράκια μου κέντρισαν το ενδιαφέρον λόγο που δεν ήταν πολύ τηγανισμένα. Τώρα που το ξανασκέφτομαι μπορεί να μην έκατσαν βαριά μόνο τα καλαμαράκια. Για σαλάτα δεν είχα χώρο. On Topic: Μου το λένε συνέχεια όπου είμαι ή γίνομαι κακός. Δεν ξέρω μπορεί και να ισχύει. Off topic mode :Τα 2 μυστικα της πεθεράς μου για τα καλά καλαμαράκια είναι να αγοράζει τις συσκευασίες με τα ολόκληρα καλαμάρια και το δεύτερο που είπες κι εσύ να τα τηγανίζει όσο ακριβώς χρειάζεται, βγάζοντάς τα οταν αρχίζει να "σπάει" το χρώμα τους. On topic mode : Είναι μακριά ακομη η Ανάσταση; Η έστω βρε παιδί μου η επέτειος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου; Όχι τίποτα άλλο άλλα να με εκείνα και με τ' αλλά μου άνοιξε η όρεξη για.... ryzen λεμονάτο και μία φρέσκια μητρική με x370, πασπαλισμενη με 16 ζουμερα ραμακια.
Xzidique Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2017 Off topic mode : Τα 2 μυστικα της πεθεράς μου για τα καλά καλαμαράκια είναι να αγοράζει τις συσκευασίες με τα ολόκληρα καλαμάρια και το δεύτερο που είπες κι εσύ να τα τηγανίζει όσο ακριβώς χρειάζεται, βγάζοντάς τα οταν αρχίζει να "σπάει" το χρώμα τους. On topic mode : Είναι μακριά ακομη η Ανάσταση; Η έστω βρε παιδί μου η επέτειος του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου; Όχι τίποτα άλλο άλλα να με εκείνα και με τ' αλλά μου άνοιξε η όρεξη για.... ryzen λεμονάτο και μία φρέσκια μητρική με x370, πασπαλισμενη με 16 ζουμερα ραμακια. Off Topic mode: Respect στην πεθερά που ξέρει. On Topic: Εγώ για την ανάσταση είμαι έτοιμος γιατί είμαι ένας από τους τυχερούς που έχουν EVGA 1070 ACX 3 που λαμπαδιάζει (Ούτε λαμπάδα δεν χρειάζομαι για το βράδυ της ανάστασης). Αλλά ναι, μία Asus Prime X370 με καρφωμένα έναν 1700x 16gig corsair ή Hyper X και μια υδρόψυξη για να το αφήσεις στο "AUTO" το overclock γουστάρω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα