Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επειδή δεν μου περισσεύουν για νέο σύστημα άντε να πέσει η τιμή του i7 να κάνω καμία αναβάθμιση.

Δημοσ.

Ξερει κανεις αν θα εχουν καρτα γραφικων ενσωματωμενη ,εστω τα μικρα μοντελα; Σαν τιμη ειναι 30€ παραδειγμά πιο ακριβοι σε σχεση με τους Intel .Εγω προσωπικα . Παντως πολυ καλα νεα και απο τις δυο πλευρες που καλυπτουν ολα τα κενα. Ηδη παμφθηνοι και δροσεροι Intel με καρτες γραφικων ( G4650 πχ) για αξιοπρεπη συστηματα & φθηνοτερα και φρεσκα θηρια απο AMD . Ας ανεβουν τα ρολογια και οι αποδοσεις και να πεσουν οι τιμες και απο τις δυο πλευρες!

Δημοσ.

Η Intel 7η γένια δεν θα βγάλει τώρα; Οι Ryzen συγκρίνονται τώρα με 6ης;

Λέτε να,περάσει τους αντίστοιχους νέους επεξεργαστές στης Intel?

Παντως από watt καλα πάνε για and που ήταν φούρνοι.

• Like 1
Δημοσ.

Για ποιον λόγο ας πούμε περιμένατε να έχει το sniper elite 4 ( gpu bound παιχνίδι), διαφορά στα fps σε 4κ ! Ανάλυση που όλοι ξέρουμε πως ρίχνει το βάρος στις GPU (ακόμα και αν μιλάμε για 2x Titan Xp);

• Like 1
Δημοσ.

Μιλάμε για εξευτελισμό...

Ανυπομονώ να κλοτσίσω το μπλε σκουπίδι από το case μου!  (οκ,οκ,οκ παρασύρομαι! :P )

AMD-Ryzen-7-1800X-vs-Intel-Core-i7-6900K

​Ησουν πολύ γενναιόδωρος στην σύγκριση διαλέγοντας τον 1800Χ. Αν δείς τα benchmarks που βγαίνουν αυτές τις μέρες ακόμα και ο 1700 ο απλός των 329 δολαρίων είναι στο ίδιο επίπεδο με τον 6900Κ, οπότε δεν μιλάμε για απλό εξευτελισμό αλλά για Τ-Σ-Ο-Ν-Τ-Α, αυστηρώς ακατάλληλη για ανηλίκους. :)

• Like 3
Δημοσ.

O R5 1500 μου φαντάζει ως το απόλυτο vfm, μακάρι ν'απαντήσει και η intel γρήγορα και να έχουμε μάχη.
​Μπράβο στην Amd, που μετά από πολλά χρόνια, παρουσιάζει κάτι τόσο καλό και ανταγωνιστικό στην αιχμή της τεχνολογίας!

• Like 1
Δημοσ.

Μ αρεσει που ολοι χωθηκατε αμεσως να πατε σε zen. Δε το καταλαβαινω. Αν ειχες στα σκαρια οντως pc οκ. Αλλα με το ζορι αναβαθμιση δε χρειαζεται. Νομιζω οι περισσοτεροι ειναι οκ με το συστημα τους και τους παρεσυρε το hype. Am3 μια χαρα κραταει ακομα μη τρελενεστε.

• Like 3
Δημοσ.

ρε φιλε 

οκταπυρηνο συγχρονης αποδοσης (και βαλε))

με 300 και 400 γιουρο???

ποιος 7700κ εχετε ξεφυγει?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΣΗΚ@Θ!ΚΕ

http://www.tweaktown.com/news/56402/amd-ryzen-7-1800x-hits-1-best-selling-cpus-amazon/index.html

αυτη τη στιγμη στο αμαζον οι δυο τοπ επεξεργαστες σε πωλησεις ειναι ο 1800 και ο 1700 

ενταξει .. VoltMod μαρεσει που ελεγες οτι εχουν χαμηλοτερο ιπσ οι ζεν αλλα ενταξει μωρε ειναι φτηνοι και τετοια

τωρα ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ οτι εχουν ΥΨΗΛΟΤΕΡΟ IPC για να δω τι θα γραψεις

• Like 4
Δημοσ.

https://www.youtube.com/watch?v=3rUndzpdo1I&index=1&list=LLGdjuLUmBVNbarnn6dyaVvw

ΔΕΙΤΕ παιδια εκει που εχει τον απλο 1700 διπλα διπλα με τον 7700κ και παιζουν ντοτα και κανουν στρημ ταυτοχρονα , δειτε τη διαφορα και πως χανει frames ο τετραπυρηνος ενω ο ζεν οχι

θελω να πω οτι ασχετα με το τι λενε καποια μπεντς

οι πιο πολλοι πυρηνες παιζουν πιο σταθερα και ομαλα κρατανε πιο ψηλα το ρυθμο ανανεωσης των εικονων και φυσικα σε παιχνιδια οπως online total war bf1 kai αλλα πολλα εχουν πολυ καλυτερη αποδοση στη πραξη

λιγο ακριβους τους εχει το πλαισιο αλλα ενταξει 

389 ο 1700 469 ο 1700χ και 1200 ο 6900κ ενω  

ειναι και πιο γρηγοροι?

νομιζω η αμδ μεγαλουργησε και της αξιζει μια ανταμοιβη απο μας ολους 

μας ξεκολλησε απο την τετραπυρηνη καταπιεση της ιντελας 

ΖΗΤΩ ( να δω τι θα κανω το ενα απο τα 2 ιντελ πισι)

(θελω να δω τι οβερκλοκ κανει ο 1700)

(θελω να δω που θα βρω λεφτα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...