Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην ειμαστε fanboys, μακαρι να ειναι δυνατα τα cpu να την ακουσει και λιγο η ιντελ, και μακαρι να γινει μεγαλυτερη η κοντρα στις καρτες γραφικων, οι κερδισμενοι οι καταναλωτες θα ειναι απο αυτο. Εγω μονο την τσεπη μου υποστηριζω και πηδαω απο nvidia σε AMD οποτε με συμφερει.

• Like 8
Δημοσ.

ο R3 1200Χ σε σχέση με τον i3 7100 ας πουμε τι διαφορές έχουν γνωρίζει κανείς ? αξίζει να περιμένω κάνα μήνα δηλαδή και αν βολευτώ με ενα λαπτοπάκι που έχω και ακυρώσω μια παραγγελία που έβαλα για 7100 intel ? η να μην μπω στον κόπο..

Δημοσ.

Κάνεις compile το Gentoo.  :D

Έτσι είναι.

Που και που, είναι καλό να σκεφτόμαστε τους συνανθρώπους μας που εργάζονται στη Δ.Ε.Η.  :-D

Δημοσ.

ο R3 1200Χ σε σχέση με τον i3 7100 ας πουμε τι διαφορές έχουν γνωρίζει κανείς ? αξίζει να περιμένω κάνα μήνα δηλαδή και αν βολευτώ με ενα λαπτοπάκι που έχω και ακυρώσω μια παραγγελία που έβαλα για 7100 intel ? η να μην μπω στον κόπο..

Εγώ στη θέση σου θα ακύρωνα και θα περίμενα.

• Like 11
Δημοσ.

δεν θα βγουν αμεσα στην αγορα οι R5 k R3

επισης γιατι ι3-7100 k οχι Pentium G4560 στην μιση τιμη?

http://www.cpubenchmark.net/compare.php?cmp%5B%5D=2924&cmp%5B%5D=2925

• Like 1
Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι ο 1600X θα γίνει Bvfm....τουλάχιστον από ότι έχει δείξει η ιστορία στα χαρτιά, μένει το πρακτικό του θέματος όταν θα μπουν στα μηχανάκια να ζεσταθουν.... Πάντως αυτή την εντύπωση έχω, ότι θα μοσχοπουλησουν.... Εγώ πάντως τον καλοβλεπω για επερχόμενη αναβάθμιση μέχρι το καλοκαιράκι.

Δημοσ.

Αυτό που μετράει είναι το IPC. Αν ισχύουν τα single-thread benchmarks τότε η AMD θα ΘΕΡΙΣΕΙ την Intel.

Επίσης δεν μπορεί να γίνει σύγκριση π.χ. του 1700 με τον 6700Κ γιατί ο πρώτος είναι 8-πύρηνος, σε χαμηλότερη συχνότητα ρολογιού και χαμηλότερη κατανάλωση (και όμως κερδίζει).

Δημοσ.

Ο 1400Χ θα ανταγωνιστεί χαλαρά τον 7700Κ με 50% καλύτερη τιμή.

Εγώ λέω ότι το ipc του 7700k δεν θα μπορεί να το πιάσει ούτε ο 1800x

Δημοσ.

Στους παλαιότερους FX λέτε να πέσει πολύ η τιμή τους; Ρωτάω γιατί έχω AM3 μητρική και δεν θα έλεγα όχι σε μίνι αναβάθμιση. 

(Ryzen θα πάρω μόνο σε πλήρη αναβάθμιση)

• Like 2
Δημοσ.

Στους παλαιότερους FX λέτε να πέσει πολύ η τιμή τους; Ρωτάω γιατί έχω AM3 μητρική και δεν θα έλεγα όχι σε μίνι αναβάθμιση. 

(Ryzen θα πάρω μόνο σε πλήρη αναβάθμιση

αυτος σου φαινεται ακριβος ?

https://www.skroutz.gr/s/7941635/AMD-FX-8300-Box.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...