Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 237
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ΗΡΕΜΙΑ παιδες ολα θα φανουν στην πραξη δεν εχουμε μετοχες στην amd για να  κανουμε ετσι, ας περιμενουμε και την απαντηση της intel πριν αγορασουμε και θα ειναι προς συμφερον μας ολα

• Like 1
Δημοσ.

ΗΡΕΜΙΑ παιδες ολα θα φανουν στην πραξη δεν εχουμε μετοχες στην amd για να  κανουμε ετσι, ας περιμενουμε και την απαντηση της intel πριν αγορασουμε και θα ειναι προς συμφερον μας ολα

Ας δούμε βασικά one-on-one tests να δούμε πως ακριβώς τα πάνε διότι με επιλεγμένα tests που ο AMD έχει 1-2% καλύτερο score δεν μου λέει και πολλά. Όχι ότι δεν θέλω να τα πάει καλά η AMD διότι η Intel μας κοροϊδεύει εδώ και χρόνια αλλά βγήκαν από την σπηλιά τους μερικά fanboys από ότι βλέπω στα σχόλια :P 

Δημοσ.

ελπιζω το παραπανω oc  να ξεκλειδωνεται στην μηΧ σειρα, μας εχει συνηθησει η AMD  τριπυρινοι να ειναι τετραπυρινοι, τετραπυρινοι εξαπυρινοι, τα 4gbDRAM να ειναι 8 και η 390 να γινεται 390Χ με bios mod

Δημοσ.

Το καλό θα ήταν, οι γνώστες να βάλουν αντιστοιχίες των ΑΜD με ΙNTEL .

π.χ. ο R5 1500 σε ποιόν Intel αντιστοιχεί σε επιδόσεις.Στο περίπου.

Για αυτούς που δεν γνωρίζουν, είναι δύσκολο να ξέρουν αν ο R5 1400X είναι πράγματι φθηνός ή όχι.

Για κάνετε μια προσπάθεια να μας διαφωτίσετε.

Δημοσ.

Ας δούμε βασικά one-on-one tests να δούμε πως ακριβώς τα πάνε διότι με επιλεγμένα tests που ο AMD έχει 1-2% καλύτερο score δεν μου λέει και πολλά. Όχι ότι δεν θέλω να τα πάει καλά η AMD διότι η Intel μας κοροϊδεύει εδώ και χρόνια αλλά βγήκαν από την σπηλιά τους μερικά fanboys από ότι βλέπω στα σχόλια :P

Μάλλον πρέπει να τρολλάρεις εσύ. Αν ισχύουν τα benchmarks και οι τιμές, τότε δεν μιλάς μόνο για 1~2% καλύτερη απόδοση αλλά και για 20-50% καλύτερη τιμή.

Αυτό σου λέει κάτι;

• Like 7
Δημοσ.

Και να μην θέλει 6 πυρήνες ένα παιχνίδι δεν θα έχεις ένα skype ανοιχτό; Ένα teamspeak; 25 tabs στον firefox; Background Java compile; Υπάρχουν τρόποι να μην αφήσεις τους πυρήνες να κάθονται.

Κάνεις compile το Gentoo.  :D

• Like 1
Δημοσ.

Το πλαισιο ανακοινωσε τους 1700/1700x/1800x στα 390/470/590ε που ειναι οι παραπανω τιμες προσαυξημενες κατα τον ΦΠΑ 24%, συν 3-5ε εξτρα για στρογγυλοποιηση.

Δεδομενου οτι οι αντιστοιχοι 6700κ/6800κ/6900κ κοστιζουν στο ιδιο καταστημα 400/515/1220ε σημαινει οτι θα δουμε μαχη.

Το μονο που μενει ειναι να τρεξουν και μερικα ανεξαρτητα benchmarks για να επιβεβαιωσουμε την αποδοση σε ολα τα σεναρια. Οπως και να εχει ειναι θετικο βημα.

• Like 1
Δημοσ.

Η Asus hero vi δεν ειναι μονο για intel i3/5/7 ?

http://hothardware.com/news/asus-rog-crosshair-vi-hero-am4-x370-ryzen-motherboard-gets-unboxed-on-video

Το πλαισιο ανακοινωσε τους 1700/1700x/1800x στα 390/470/590ε που ειναι οι παραπανω τιμες προσαυξημενες κατα τον ΦΠΑ 24%, συν 3-5ε εξτρα για στρογγυλοποιηση.

Δεδομενου οτι οι αντιστοιχοι 6700κ/6800κ/6900κ κοστιζουν στο ιδιο καταστημα 400/515/1220ε σημαινει οτι θα δουμε μαχη.

Το μονο που μενει ειναι να τρεξουν και μερικα ανεξαρτητα benchmarks για να επιβεβαιωσουμε την αποδοση σε ολα τα σεναρια. Οπως και να εχει ειναι θετικο βημα.

σε δέκα μέρες μεγιστο:P

Δημοσ.

Εγω λεω να μην βιαζεστε και τοσο ... σιγουρα θα είναι μια καλη χρονια για την amd μετα από πολλα χρονια αλλα καθηστε να δουμε τα rewiews στο gaming ... γιατι εκει θα κριθει το παιχνιδι !

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...