Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπαρχει τροπος να γραψω δεδομενα σε εξωτερικη microSD σε συσκευη (χωρις root) με android 6 χωρις να χρησιμοποιησω τις προεγκατεστημενες εφαρμογες τις συσκευης;

Εχω κινητο με android 4.4.4 και δεν γινεται. Το tablet που πηρα εχει andoird 6 απο οτι ειδα ισχυει το ιδιο. Παλια ειχα διαβασει καπου στο internet οτι με το android 5 μπορεις να γραψεις και υπεθεσα οτι θα ισχυει και στην εκδοση 6. Τελικα τι ισχυει; Υπαρχει τροπος στην εκδοση 6 (χωρις root);

Ευχαριστω

Δημοσ.

Ti εννοεις?δωσε ενα παραδειγμα

Παραδειγμα:

Βαζω εναν αλλο file manager και θελω να δημιουργησω ενα φακελο στην καρτα sd ή να ορισω σε ενα voice recorder να γραφει στην καρτα sd και οχι στον εσωτερικο χωρο της συσκευης. Αυτο δεν γινεται με android 6 και ρωταω αν υπαρχει τροπος να γινει.

Δημοσ.

Και ομως γινετα ,ετσι το εχω και εγω με s7edge και 6αρι πανω ,φακελο μπορείς να δημιουργήσεις πανεύκολα ,εχω ενα προγραμμμα το call recorder και εχω ορίσει έναν φακελο στην sd κάρτα και όλες οι συνομιλίες καταγράφονται εκει,αυτα ειναι ομως τόσο εύκολα που μαλλον κατι άλλο εννοείς και δεν σε πιάνω μαλλον

Δημοσ.

Και ομως γινετα ,ετσι το εχω και εγω με s7edge και 6αρι πανω ,φακελο μπορείς να δημιουργήσεις πανεύκολα ,εχω ενα προγραμμμα το call recorder και εχω ορίσει έναν φακελο στην sd κάρτα και όλες οι συνομιλίες καταγράφονται εκει,αυτα ειναι ομως τόσο εύκολα που μαλλον κατι άλλο εννοείς και δεν σε πιάνω μαλλον

Η συσκευη σου ειναι root; Το call recorder ειναι προγραμμα προεγκατεστημενο της συσκευης ή το εβαλες μετα εσυ;

Αν η συσκευη σου δεν ειναι root και το call recorder το εβαλες μετα τοτε πες μου πως γινεται.

Η συσκευη που εχω ειναι ενα tablet samsung galaxy tab s2.

Δημοσ.

Το τηλ μου δεν ειναι root και δεν ειναι προεκαταστημενη,πάνε κατέβασε την εδω, https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder. ,πάνερυθμίσεις και όρισε διαδρομή αποθήκευσης στον φακελο που εχεις δημιουργήσει.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.appstar.callrecorder

Για να δημιουργήσεις φακελο

https://drive.google.com/file/d/0B4wjLUbvp3tUSDdQVjhOUnpENHc/view?usp=drivesdk

Δημοσ.

Συγνωμη παιδια αλλα ειστε εκτος θεματος. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορει μια τριτη εφαρμογη (οποιαδηποτε) να γραψει στην εξωτερικη microSD. Υπαρχει καποιος με συσκευη με android 6 που μπορει να γραφει εκει; Το λεω γιατι σε kitkat 4.4 δεν γινεται. Στο internet διαβασα σε καποια forums οτι απο την εκδοση 4.4 και μετα δεν μπορεις να γραψεις στην εξωτερικη καρτα μνημης εκτος αν ειναι root η συσκευη. Ισχυει τελικα αυτο και στο android 6?

Δημοσ.

Συγνωμη παιδια αλλα ειστε εκτος θεματος. Το προβλημα μου ειναι οτι δεν μπορει μια τριτη εφαρμογη (οποιαδηποτε) να γραψει στην εξωτερικη microSD. Υπαρχει καποιος με συσκευη με android 6 που μπορει να γραφει εκει; Το λεω γιατι σε kitkat 4.4 δεν γινεται. Στο internet διαβασα σε καποια forums οτι απο την εκδοση 4.4 και μετα δεν μπορεις να γραψεις στην εξωτερικη καρτα μνημης εκτος αν ειναι root η συσκευη. Ισχυει τελικα αυτο και στο android 6?

ναι δεν μπορείς να γράψεις απ ευθείας στην κάρτα μνήμης πλεον,μόνο μέσω καποιο file explorer(πχ ES)

Αυτό που έχουν κάνει όμως είναι να μπορεις να κάνεις ενοποίηση της κάρτας μνήμης με τη μνήμη συσκευής και να επεκτείνεις τον εσωτερικό χώρο(Για κάτι τέτοιο βέβαια χρειάζεσαι και γρήγορη κάρτα μνήμης,UHS class 3 κλπ)

Απο την δική μου εμπειρία μέχρι στιγμής στα γράφω αυτά στο G4 Play

Δημοσ.

Όταν σε πάει για να διαλέξεις φάκελο πατησ πάνω δεξιά τις τελείες και πάτησε εμφάνιση κάρτας SD.

• Like 1
Δημοσ.

Ο slk200gr στο #4 λεει οτι εχει android 6 και μπορει να γραψει. Πως γινεται αυτο;

σε pure android δεν μπορείς,προφανώς η sammy πειράζει το λειτουργικό,γι αυτό αλλωστε και δεν έχει την επιλογή της επέκτασης της εσωτερικής μνήμης.

Δημοσ.

σε pure android δεν μπορείς,προφανώς η sammy πειράζει το λειτουργικό,γι αυτό αλλωστε και δεν έχει την επιλογή της επέκτασης της εσωτερικής μνήμης.

Το κάνω χωρις επέκταση στην εσωτερική μνήμη ,οσο και γρήγορη κάρτα να εχεις ειναι σαφώς υποδεέστερη του τηλεφώνου ,τώρα γιατι δεν μπορεί να το κανει ο φίλος ενώ εγω το κάνω εύκολα δεν μπορώ να καταλάβω

Δημοσ.

Το κάνω χωρις επέκταση στην εσωτερική μνήμη ,οσο και γρήγορη κάρτα να εχεις ειναι σαφώς υποδεέστερη του τηλεφώνου ,τώρα γιατι δεν μπορεί να το κανει ο φίλος ενώ εγω το κάνω εύκολα δεν μπορώ να καταλάβω

γιατί απο 6.0 και μετά έχει αφαιρεθεί η επιλογή μεταφοράς της εφαρμογής στην κάρτα μνήμης και το έχουν αντικαταστήσει με την επεκταση της εσωτερικής.

Και πάλι όμως για να πεις οτι πάει πλήρως η εφαρμογή στην κάρτα χρειάζεται root μιας και τα σημαντικά δεδομένα δεν μετακινούνται(αυτά που βρίσκονται στους φακέλους obb πχ)

Δημοσ.

γιατί απο 6.0 και μετά έχει αφαιρεθεί η επιλογή μεταφοράς της εφαρμογής στην κάρτα μνήμης και το έχουν αντικαταστήσει με την επεκταση της εσωτερικής.

Και πάλι όμως για να πεις οτι πάει πλήρως η εφαρμογή στην κάρτα χρειάζεται root μιας και τα σημαντικά δεδομένα δεν μετακινούνται(αυτά που βρίσκονται στους φακέλους obb πχ)

Μαλλον γιαυτο δεν μπορεί ,εγω δεν εχω περάσει ( ουτε δοκιμάσει )να περάσω app στην κάρτα αλλα δεδομένα περνάω μονο του app

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...