Προς το περιεχόμενο

iPad 3 restore σε iOS 8

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοντολογίς, γνωστός έχει ένα iPad 3 jailbroken σε iOS 8. Υπάρχει τρόπος να γίνει restore as new αλλά να παραμείνει στο iOS 8 (δεδομένου ότι το iOS 9 είναι βαρύ και αργό για το συγκεκριμένο iPad δε θέλει να κάνει update); 

Δημοσ.

Me erase all content and settings δεν γίνεται; Δεν ξέρω από jailbroken αλλά δεν νομίζω να αλλάζει κάτι.

Τα iphone έχω την εντύπωση ότι κολλάγανε σε αντίστοιχη περίπτωση, πιθανό να κολλήσει κι αυτό και να βγάλει error.

Νομίζω ότι δεν γίνεται.

Δημοσ.

Τα iphone έχω την εντύπωση ότι κολλάγανε σε αντίστοιχη περίπτωση, πιθανό να κολλήσει κι αυτό και να βγάλει error.

Νομίζω ότι δεν γίνεται.

Το έχω κάνει πολλές φορές σε non jailbroken device. Αν είναι αλλιώς τα πράγματα με το jailbrake, πάσο. Δεν γνωρίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα εέναι να γίνει restore και να παραμείνει στην 8. Παλιά γινόταν αν είχες κρατήσει τα shsh blobs, αλλά έχει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί (iphone 2g και 3g) και δε θυμάμαι.

Δημοσ.

Το θέμα εέναι να γίνει restore και να παραμείνει στην 8. Παλιά γινόταν αν είχες κρατήσει τα shsh blobs, αλλά έχει αρκετά χρόνια απο την τελευταία φορά που είχα ασχοληθεί (iphone 2g και 3g) και δε θυμάμαι.

Αυτό που λες έχει να κάνει με το restore μέσω iTunes ή downgrade. Αν δεν χρειάζεται να μπει σε Restore ή DFU mode (δεν ξέρω αν το jailbrake απαιτεί κάτι τέτοιο) μέσω iTunes, το restore απ΄τη συσκευή δεν απαιτεί update. Ελπίζω να μην έχω χάσει τίποτα επεισόδια αλλά ξαναλέω, δεν ξέρω από jailbrake, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου. 

Δημοσ.

Αν κάνω restore θα χαθεί προφανώς το jailbreak και το iPad θα αναβαθμιστεί στην τελευταία έκδοση που υποστηρίζεται, δηλαδή iOS9. Η ερώτηση είναι πως μπορώ να κάνω restore και να μείνει στην iOS 8.

Δημοσ.

Μα αν κάνεις Erase all Content and Settings μέσα απ' τη συσκευή, πού θα βρει την καινούργια version? Πριν λίγο καιρό το έκανα σ' ένα iPhone 4, με σκοπό να το κρατήσω στην iOS 6. Κανένα πρόβλημα. Φυσικά δεν ήταν jailbrake. Αν το jailbrake κολώνει στο Erase all Content and Settings και θέλει υποχρεωτικά restore ή DFU μέσω iTunes, τότε ναι, θα πας υποχρεωτικά στην τελευταία version.

Δημοσ.

Ε ναι το πιο πιθανό είναι να συμβεί αυτό που λες, γιαυτό ρωτάω αν υπάρχει τρόπος (μέσω jailbrake που είναι έτσι και αλλιώς) να μπορέσει να γίνει downgrade μετά σε iOS8.

Δημοσ.

μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω,κατεβασε το Cydia Eraser του Saurik απο το Cydia.Κανει καθαρο restore στο iOS που εισαι και μενει το Cydia εγκατεστημενο.

• Like 1
Δημοσ.

μην κανεις τιποτα απο τα παραπανω,κατεβασε το Cydia Eraser του Saurik απο το Cydia.Κανει καθαρο restore στο iOS που εισαι και μενει το Cydia εγκατεστημενο.

Απ'ότι γράφει κανει καθαρό restore στο iOS που εισαι αλλά αφαιρεί το jailbreak, οποτε το Cydia δεν γίνεται να παραμένει.

Δημοσ.

Το έκανα restore και έμεινε μια χαρά στην 8. Έφερε και το backup που είχε στο iCloud και ειναι όπως πριν. To jailbreak οντως αφαιρείται όπως έγραφε, βέβαια καλυτερα διότι δεν το χρειαζόταν. Ευχαριστώ karlito13.

Δημοσ.

Το έκανα restore και έμεινε μια χαρά στην 8. Έφερε και το backup που είχε στο iCloud και ειναι όπως πριν. To jailbreak οντως αφαιρείται όπως έγραφε, βέβαια καλυτερα διότι δεν το χρειαζόταν. Ευχαριστώ karlito13.

με συγχωρεις,εχω καιρο να το τρεξω,οντως στο αφαιρει και ειναι μια υγειεστατη συσκευη με καινουριο iOS.
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...