agl7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 ξερει κανενας τι γινεται με τα p2p προγραμματα overnet kai shareaza; συνεχεια ειμαι σε αναμονη και οταν κατεβασω(dsl384) ειναι με λιγα κb και για λιγα sec .πρεπει να ρυθμισω τιποτα; καλος ο kazaa και το imesh αλλα δεν εχουν ποικιλια . κανα αλλο p2p που να ξεχωριζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whiteman7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 e-mule Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 exeis dsl kai to skeftese? DC++ xwris defteri skepsi http://dcplusplus.sourceforge.net/ tha xexaseis tis poliwres anamones kala katevasmata!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 κατεβασα το dc++ απο δυο mirrors αλλα το αρχειο ειναι αχρηστο, που αλλου θα το βρω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KaizerSoze Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2004 agl mono pou to DC thelei 10 GB share gia ena ypotypwdes server-ara prepei na exeis 10GB se arxeia pou den fovasai min sou peiraxoun,p.x. min kanei share ta Windows-kai gia na poume tin alithia,gia na vreis kalous pragmatika server, 25GB nomizw einai ena kalo poso... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Eazy-D. Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 http://www.the-scream.co.uk/forums/t3237.html Einai rythmiseis gia to edonkey alla einai to idio me overnet opote... Ego kapos etsi to rithmisa kai katebazo me taxitita 35-42 stathera. Kai bale arketa arxeia na katebainoun mazi,oxi mono 1-2. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 εβαλα τελικα πριν λιγο το dc++ και ξενερωσα. θελει απενεργοποιηση το firewall τον windows και οσοι εχουν το zone alarm(οπως εγω) οχι μονο να το κλεισουν αλλα να απεγκατασταθει , τι λενε ρε οι πεταμενοι; να στησουμε και λοκο; κοιταω τωρα το link που εδωσες μπας και δω προκοπη . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 με τις ρυθμισεις στο overnet εφτασα τα 10kb και οχι σταθερα .ετσι εβγαλα τα firewalls και μπηκα στο dc++. αποτελασμα;μεσα σε μια ωρα ο wormblast με επισκευτηκε .ενταξει να κατεβαζω γρηγορα αλλα θελω το κεφαλι μου ησυχο . kazaa και παλι kazaa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2004 με τις ρυθμισεις στο overnet εφτασα τα 10kb και οχι σταθερα .ετσι εβγαλα τα firewalls και μπηκα στο dc++. αποτελασμα;μεσα σε μια ωρα ο wormblast με επισκευτηκε .ενταξει να κατεβαζω γρηγορα αλλα θελω το κεφαλι μου ησυχο . kazaa και παλι kazaa Ελπιζω να χρησιμοποιεις το kazaalite. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ktiniatros Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 με τις ρυθμισεις στο overnet εφτασα τα 10kb και οχι σταθερα .ετσι εβγαλα τα firewalls και μπηκα στο dc++. αποτελασμα;μεσα σε μια ωρα ο wormblast με επισκευτηκε .ενταξει να κατεβαζω γρηγορα αλλα θελω το κεφαλι μου ησυχο . kazaa και παλι kazaa mporeis na mpeis me firewall energopoiimeno(px zonealarm) se katastasi passive.katevazeis mia xara apo xristes active. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 στο dc++ λεει στις οδηγιες οχι μονο απενεργοποιηση το zone alarm αλλα και απεγκατασταση , στο overnet μπηκα με ρυθμισμενο το firewall αλλα η ταχυτητα ηταν λες και ειχα 56αρι modem . οποτε παραμενω στο kazaalite μεχρι να βγει κατι καλυτερο η να βρω τροπο να εχω ταχυτητα και ασφαλεια μαζι. πολλα θελω ε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIA_Blackmore Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 episis aksio logo einai to Soulseek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dim_b Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Η ταχύτητα στο eMule (και τα αδελφάκια του) εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Τι κατεβάζεις, πόσοι το έχουν, πόσοι το θέλουν και το σημαντικότερο απ'όλα, τι προσφέρεις εσύ στους άλλους. Αν δεν κάνεις share κάποια πράγματα με ικανοποιητική ταχύτητα (γύρω στα 10ΚΒ), μην περιμένεις να κατεβάσεις ποτέ με μεγάλες ταχύτητες. Εγώ με σύνδεση ίδια με τη δική σου, κατεβάζω συνήθως με 25-30ΚΒ αλλά το upload μου είναι σταθερά στα 10ΚΒ. Με αυτές τις ταχύτητες κατεβάζω πάνω από 1GB τη μέρα. Πολύ σημαντικό είναι να μένεις στο internet συνέχεια γιά πολλές ώρες (ή ακόμη καλύτερα, μέρες), ώστε να μη χάνεις τη θέση σου στη λίστα αναμονής και βέβαια την πρώτη φορά που θα χρησιμοποιήσεις το πρόγραμμα θα χρειαστεί να περιμένεις αρκετές ώρες μέχρι να δεις κάποια ικανοποιητική ταχύτητα γιατί δε θα έχεις καθόλου credits. Τις επόμενες φορές δε θα συμβαίνει αυτό, αν και πάντα χρειάζεται κάποιος χρόνος γιά να αρχίσει το κατέβασμα. Μην απογοητεύεσαι. Κι εγώ ήμουν κολλημένος με το Kazaa (λόγω dial-up), αλλά από τότε που έβαλα DSL και δοκίμασα το eMule... ξεκόλλησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JoKo Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Πάντως, και το Shareaza κάνει δουλειά. Υποστηρίζει όλα τα δίκτυα (ακόμη και BitTorrent που κατά τη γνώμη μου είναι το μέλλον του P2P). Και στο Shareaza όμως πρέπει να κάνεις τις "κατάλληλες" ρυθμίσεις για να δουλέψει σωστά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agl7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2004 dim-b απο share ειμαι πολλυ γεναιωδορος ,οσο για το ποσο ειμαι μεσα φαντασου σε 15ωρες κατεβασα το τεραστιο νουμερο των 20mb . για γραψε μου λιγο αναλυτικα τις ρυθμισεις σου μπας και εχω κανει @α@αριά . παντως μπηκα στον πειρασμο και εβαλα ξανα το dc++ ,αυτα ειναι νουμερα,αλλα χωρις το firewall βλεπω στο pc μου να γινεται worm+virus party Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.