Μικρη Ελενη Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 (επεξεργασμένο) Εχω μια εργασια Επεξ/σία 25 Φεβρουαρίου 2017 από Μικρη Ελενη
Μικρη Ελενη Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ναι χαιρω πολυ την εχω ξεκινησει απλα θέλω λιγη βοηθεια
The King Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Ναι χαιρω πολυ την εχω ξεκινησει απλα θέλω λιγη βοηθεια Τότε δείξε μας τι έχεις κάνει ως τώρα και δε δουλεύει για να σε βοηθήσει κάποιος. Δε νομίζω να σου λύσει κάποιος την άσκηση για να πας να την παραδώσεις μικρέ.
The King Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 μικρε?alter ego or what? Αν βαριέσαι να κάνεις εργασία γίνεσαι και Παλόμα για να στη λύσουν άλλοι 1
Ghost_Rider Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αν βαριέσαι να κάνεις εργασία γίνεσαι και Παλόμα για να στη λύσουν άλλοι Εισαι King ρε King 1
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 ...κάθεται και κλαίει...γιατί δε της κάνουν την εργασία, οι φίλοι της! 1
defacer Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Επειδή όπως βλέπω είναι καινούριο account, σε περίπτωση που όντως σοβαρά θες βοήθεια και όχι copy paste έτοιμη λύση: Τότε δείξε μας τι έχεις κάνει ως τώρα και δε δουλεύει για να σε βοηθήσει κάποιος. Τα υπόλοιπα τα λέμε οι θαμώνες επειδή ακριβώς οι 9 στους 10 θέλουν copy paste έτοιμη λύση και γενικά δε βοηθάμε τέτοιους.
The King Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Εχω μια εργασια [...] Διά να είμεθα ακριβοδίκαιοι ίσως παρεξηγήσαμε τας προθέσεις του Μικρού Οκνηρού Σταυρόχειρ Ελένιου ! Ουδέποτε εζητήθη να επιλύσουμε δια λογαριασμό του ταύτην εργασία γαρ η ανάρτησης μπορεί να ερμηνευτεί διαφορετικά. Ίσως είναι recruiter που έθεσε προς επίλυσην εργασία ημίν ων ως διαγώνισμα δια να αποτιμήσει τας γνώσεις μας εις την προγραμματική γλώσσαν, του Πύθωνος γαρ ! 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα