G.makrihairis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Και σε μένα μία χαρά!(καρτοκινητό)
Πανος999 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δν μου εχει ερθει κανενα μνμ απο χθες..ηρθε σ εσας;
paramedic Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τουλάχιστον γελοίες αυτές οι προσφορές των εταιριών μιας και για να χαλάσεις 5gb απο κινητό με τι φοβερές ταχύτητες της Ελλάδας πρέπει να κανεις όλη μέρα streaming ταινίες πράγμα που δεν πρόκειται να κανει κανένας αλλα η πλειοψηφία των χρηστών θα φάει το πολυ 200mb στο FB απλά. Ξέρουνε πολύ καλα τι χαρίζουν οι εταιρίες. 1
koystado Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Τουλάχιστον γελοίες αυτές οι προσφορές των εταιριών μιας και για να χαλάσεις 5gb απο κινητό με τι φοβερές ταχύτητες της Ελλάδας πρέπει να κανεις όλη μέρα streaming ταινίες πράγμα που δεν πρόκειται να κανει κανένας αλλα η πλειοψηφία των χρηστών θα φάει το πολυ 200mb στο FB απλά. Ξέρουνε πολύ καλα τι χαρίζουν οι εταιρίες. αυτό που λες δεν ισχύει εκτός και αν αναφέρεσαι για τον εαυτό σου... εγω από χθες ήδη έχω φάει 700 μβ 1
speedy23 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Ωραιος ts. Πρεπει να μου ειχε ερθει ειδοποιηση στο app του What's Up η προσφορα αλλα δεν ειχα μπει καν στον κοπο να το διαβασω. Εχει δουλεια να ριξει το power bank αυτες τις μερες...
panos1550 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δν μου εχει ερθει κανενα μνμ απο χθες..ηρθε σ εσας; Εμένα μου ήρθε (Cosmoκάρτα) χθες, έστειλα μήνυμα το πρωί και το απογευματάκι μου το ενεργοποίησαν
spysif Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Σε ποια προσφορα αναφερεσαι ? Το ΔΩΡΑ στο 1256 δεν τρεχει πλεον, δεν μπορεις να το ενεργοποιησεις πια. Αναφέρεται στην προσφορά που είχε δώσει πριν ξεκινήσει ο Φλεβάρης για τα συμβόλαια και η οποία καλύπτει όλα τα σ/κ του μήνα. Το εστελνες τότε το sms (μέχρι συγκεκριμένη ημερομηνία) και τέλος...
dimyok Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2017 Έτσι και αλλιώς όλα αυτά δεν ενεργοποιουνται σε business cost control βγάζουν πάντα " δεν διατίθεται στο οικονομικό σας πρόγραμμα "
Heybro Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Ρε σεις έφαγα τα 5gb. Μπαίνω στην εφαρμογή πατάω ξανά ενεργοποίηση του δώρου. Και με δίνει αλλα 5gb. Να τα χρησιμοποιήσω η κάτι έγινε λάθος? Edit: Συνεχίζουμε γερά. 2 πακέτα μπορούμε να ενεργοποιησουμε τελικά δηλαδή 10gb για 3 μέρες.
paramedic Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2017 αυτό που λες δεν ισχύει εκτός και αν αναφέρεσαι για τον εαυτό σου... εγω από χθες ήδη έχω φάει 700 μβ Γι' αυτό είπα "η πλειοψηφία" στην οποία δεν ανήκεις προφανώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα