antwnhszr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 καλημερα σε ολους. μετα απο πανω απο 15 χρονια χρησης των windows xp ειπα πλεον να γυρισω σε 7αρια , ετσι κ εβαλα τα windows 7 32bit ultimate...η δουλεια μου ειναι προγραμματιστης οποτε χρειαζομαι σταθερο συστημα χωρις κολληματα , επαννεκινησεις , κ.α.....το προβλημα μου εχει ως εξης:οταν τρεχω καποια προγραμματα που τα ετρεχα κ στα windows xp χωρις κανενα προβλημα επαιζαν κανονικα. τωρα οταν τα ανοιξω κ τα κλεισω μερικες φορες μου πεταει το μυνημα: file corrupted please run virus check then reinstal the application στον υπολογιστη δεν εχω εγκατατεστημενο κανενα antivirus παρα μονο malware anti malware που κι αυτο ειναι απενεργοποιημενο......ποιος χαλαει τα αρχεια του συστηματος?τα windows update k windows deffender τα εχω απενεργοποιησει... μηπως καποιος μπορει να με βοηθησει?????????? ευχαριστω.
micos000 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Αναφέρεσαι σε δικά σου προγράμματα (αν ναι σε ποια γλώσσα γράφτηκαν; ) ή σε προγράμματα που έχεις εγκαταστήσει (αν ναι ποια; ); Τα 7άρια έχουν sp1 ή είναι χωρίς service pack; Κάνε και ένα checkdisk με την παράμετρο /f 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα