jim_p Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2017 Μου το ανοιξανε χτες! Ζητησανε τα απιστευτα, πχ τους κωδικους που ειχα βαλει, ποτε το εκανα, ποτε συνομιλησα τελευταια φορα, ποτε αλλαξα κωδικο, απο που εμπαινα, ακομα και τον isp μου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 13 Απριλίου 2017 Για να μην ανοιγω νεο θεμα, αν και δεν εχει σχεση με την εισοδο στο λογαριασμο μου, το ρωταω εδω. Μετα τη σημερινη ενημερωση σε skype 7.35, πεταει το μηνυμα στην εικονα οταν το ανοιγω. Καμια ιδεα? W7 x64 pro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
episkeptis100 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Καλημέρα σας. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα που φαντάζομαι θα το έχουν αντιμετωπίσει και άλλοι. Ο λογαριασμός μου στο outlook που δημιούργησα μόλις χθες και δεν τον έχω καν χρησιμοποιήσει, έχει ανασταλεί προσωρινά με συνέπεια να μη μπορώ να συνδεθώ στο skype. Το outlook μου ζητάει αριθμό τηλεφώνου προκειμένου να ξεκλειδώσει τον λογαριασμό μου. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να ξεκλειδώσω το λογαριασμό μου; Μπορώ να φτιάξω λογαριασμό στο skype δηλώνοντας άλλο mail και όχι κάποιο της miccrosoft; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα