jim_p Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2017 Καλημερα σε ολους. Να πω για αρχη οτι εχω λογαριασμο στο skype εδω και 12+ χρονια, απο τοτε δηλαδη που δεν το ειχε η ms, απο τοτε που δεχοταν σκετο username και οχι πληρες email, απο τοτε που επετρεπε σκετο ονομα χωρις επωνυμο στα στοιχεια και απο τοτε που επετρεπε κωδικους μικροτερους των 8 χαρακτηρων και χωρις ιδιαιτεροτητες, πχ να ειναι μονο γραμματα ή μονο νουμερα κλπ. Και τοτε ειχα χρησιμοποιησει το yahoo mail μου (@yahoo.gr), που ηταν και το μονο mail που ειχα τοτε, για να τον δημιουργησω. Ολα αυτα τα χρονια δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, μεχρι περυσι τον Οκτωβριο που εκανα το λαθος και μπηκα απο εναν μολυσμενο υπολογιστη. Μου εκλεψε τον κωδικο και την επομενη μεσα σπαμαρε ολες τις επαφες μου με ενα διαφημηστικο μηνυμα. Μπηκα αμεσως να τον αλλαξω (ειδοποιηθηκα στις 7.30 το πρωι απο ενα φιλο μου για το τι εγινε) και εκει αρχισε το σπασιμο @@ απο την ms. Αλλαξα τον κωδικο κανονικα, με τις προβλεπομενες απαιτησεις στην πολυπλοκοτητα, αλλα η ms ηθελε και αλλα. Επρεπε να εχω πλεον και ονομα και επωνυμο και ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ ηθελε να αλλαξω και το email. Τι να κανω, εβαλα κανονικα τα στοιχεια μου, αλλα στο email εγραψα κατα λαθος @gmail.gr. Απο τοτε μεχρι σημερα, για 4 μηνες δηλαδη, εμπαινα κανονικα με τον νεο κωδικο μου χωρις κανενα προβλημα. Προχτες, στα καλα καθουμενα, μου λεει "It looks like someone else might be using your account" και με αναγκαζει να κανω recovery του λογαριασμου! Πως? Στελνοντας για αρχη ενα email στο @gmail.gr μου, το οποιο δεν υπαρχει προφανως. Και οταν πατησω στο "I do not have access to this anymore" με αφηνει να δωσω ενα αλλο email στο οποιο στελνει εναν τετραψηφιο κωδικο. Το mail ερχεται κανονικα (μετα απο ωρα βεβαια, οποτε πρεπει να εχω και το skype ανοιχτο οση ωρα περιμενω να ερθει το mail), βαζω τον κωδικο και μετα μου ζηταει τα στοιχεια που ειχα. Τα περναω κανονικα και τοτε στελνει αιτημα για αλλαγη και να περιμενω απαντηση μετα απο 24 ωρες. Η απαντηση που ερχεται ειναι αυτη We recently received a request to recover your Microsoft account ****. Unfortunately, our automated system has determined that the information you provided was not sufficient for us to validate your account ownership. Microsoft takes the security and privacy of our customers very seriously, and our commitment to protecting your personal information requires that we take the utmost care in ensuring that you are the account owner. We have taken the additional step of blocking your account **** until we can verify you as the account owner. This will prevent any further use of the account, and protect you from any possible malicious activity. Please submit a new account verification form At this point, your best option is to submit a new form with as much accurate information as you can gather. The more information you can include in the form, the better the chance you’ll have of regaining access to your account. We’ve included a few tips below to help you fill out the form as completely as possible. και πρεπει να ξανακανω την διαδικασια απο την αρχη. Εχει κανεις καμια ιδεα για να ζητησω απευθειας support απο την ms και οχι απο το αυτοματοποιημενο συστημα που δεν κανει τιποτα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Το κερατο μου για ms! Your security is important to us Recently, we received several requests to gain access to ****. Unfortunately, we were unable to verify your ownership using the information that was provided. Microsoft takes the security and privacy of our customers very seriously. We are committed to protecting your personal information, and our careful account recovery process is intended to protect you from any possible malicious activity. Now what? Because there have been multiple unsuccessful recovery attempts for this account, we recommend at this point that you create a new account. It's quick and easy, and we have tools to help you import contacts, connect with Facebook, and even receive messages from multiple email accounts. > Open a new account With a new account, you’ll be able to use the following services across all of your devices: Best-in-class email with unlimited storage at lightning speed and serious security. Stay connected with friends and family, see social updates and chat with Facebook friends, and make ordinary moments memorable with video calls. Free online storage for thousands of docs and photos, shared your way. Don’t get locked out again Once you create a new account, we highly recommend you update your password reset information with a phone number or alternate email address. This will make it easier for you to gain access to your account in the future if you are locked out again. Εφτασα χτες μεχρι το σημειο να μου ζητησει τα usernames, ουτε καν τα ονοματα δηλαδη, τριων επαφων μου, και τα εδωσα, αλλα και παλι @@. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΕΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ! Καμια ιδεα? Δεν γινετια να χασω τις ~80 επαφες που εχω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GioTech Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2017 Καλησπέρα Είδα και το μήνυμα που έστειλες στο φόρουμ του skype όπου σου απάντησαν ότι δεν βρίσκουν λύση στο θέμα. Προτείνω να κάνεις εγγραφή αν δεν έχεις κάνει ήδη στη τεχνική υποστήριξη της Microsoft https://answers.microsoft.com και να θέσεις και εκεί το πρόβλημα. Ίσως, βρεις εκεί διέξοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Ενημερωση, για να μου πειτε αν εγω ειμαι χαζος ή η ms. Ανοιξα θεμα στο answers.microsoft.com και την ιδια μερα μου ηρθε π.μ. για βοηθεια απο αυτον εδω*. Αφου του εστειλα το username μου στο skype και το gmail μου, μου ειπε οτι εστειλε ενα email εκει για verification οτι το gmail ειναι οντως δικο μου και να το αλλαξει στο λογαριασμο Can you check your gmail email address and let me know if you have an email to verify your email address? Πατησα στο λινκ που ειχε, μου ζητησε να βαλω το username μου και τον κωδικο για να μπω στο skype.com, αλλα δεν δουλεψε. Γιατι δεν δουλεψε? Επειδη οπως με ενημερωσε Yes because of the block that was applied to your account you will need to request to reset the password Αρα θα πρεπει να κανω τη διαδικασια για επαναφορα του κωδικου, αλλα αυτη τη φορα θα στειλει στο gmail.com, αφου υποτιθεται οτι το διορθωσε αυτος. Ξανακανω την διαδικασια αλλα b@lls, αφου ακομα λεει gmail.gr (εικονα). Του το λεω και προτεινει να το κανω απο incognito mode ή απο την ιδια την εφαρμογη οταν θα ειμαι στα windows, αλλα και παλι τα ιδια, με βαζει να κανω αυτα που περιγραφω στην αρχη. Και απο τοτε δεν εχω παρει καμια απαντηση! * https://answers.microsoft.com/en-us/profile/f25d2a5a-120e-4824-a824-b37d29dfb6cd#user-profile-tab-profile --- Στο φορουμ του skype, καποιος προτεινε να παω help > ask them now > support request page > και αφου κανω login με τα στοιχεια (του @outlook.com λογαριασμου, μιας και του skype δεν μπαινει πια) και επιλεξω τα σχετικα στα 2 πεδια που δινει (account & sign in και your account is blocked), με βγαζει σε σελιδα που προτεινει να ψαξω στο φορυμ! Και το περιεργο ειναι πως αλλος στο φορουμ λεει οτι του δουλεψε κανονικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το δικό μου πρόβλημα με το Skype (στο desktop) δεν έχει σχέση με την "είσοδο" σ' αυτό αλλά με το κλείσιμο του βίντεο μετά από κάθε επικοινωνία. Συγκεκριμένα, όταν κλείνω την επικοινωνία και, είτε με καλέσει άλλος είτε καλέσω κάποιον, δεν λειτουργεί το βίντεο (το εικονίδιο έχει την μπάρα διαγραφής). Η μόνη λύση είναι restart των windows αλλά πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατό να γίνεται κάθε φορά που κλείνει μια επικοινωνία. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Το δικό μου πρόβλημα με το Skype (στο desktop) δεν έχει σχέση με την "είσοδο" σ' αυτό αλλά με το κλείσιμο του βίντεο μετά από κάθε επικοινωνία. Συγκεκριμένα, όταν κλείνω την επικοινωνία και, είτε με καλέσει άλλος είτε καλέσω κάποιον, δεν λειτουργεί το βίντεο (το εικονίδιο έχει την μπάρα διαγραφής). Η μόνη λύση είναι restart των windows αλλά πρακτικά αυτό δεν είναι δυνατό να γίνεται κάθε φορά που κλείνει μια επικοινωνία. Υπάρχει κάποια λύση στο πρόβλημα; Δοκίμασες να κανεις απεγκατάσταση και ξανα εγκατάσταση το skype; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Όχι, γιατί σκέφτομαι ότι θα χάσω τις επαφές μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Δεν τις χάνεις. Οι επαφές ειναι στο λογαριασμο σου/email. Σε οποία συσκευή συνδέσεις με αυτο το λογαριασμό θα ειναι εκει οι επαφές σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makfil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Πράγματι, δεν χάνονται, αλλά αφού έκανα απεγκαάσταση και εγκατάσταση νέου exe που κατέβασα, δεν με ρώτησε για εγγραφή κλπ, δηλαδή δεν έβαλα email, που σημαίνει ότι τα βρήκε όλα από τα υπόλοιπα που έμειναν. Δυστυχώς, το πρόβλημα παρέμεινε και ο μόνος τρόπος είναι να αποσυνδέω το usb καλώδιο που συνδέει την οθόνη με το desktop (η κάμερα είναι ενσωματωμένη στην οθόνη) και να το ξανασυνδέω. Μεγάλη ταλαιπωρία για κάθε επικοινωνία μετά την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδη το θεμα μου ειναι πιο σοβαρο απ' οτι φαινεται, μιας και χρησιμοποιω το skype συχνα, εκανα αναφορα και ζητησα το προβλημα σου να μεταφερθει σε νεο θεμα. No offence παντα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p8denu Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Επειδη το θεμα μου ειναι πιο σοβαρο απ' οτι φαινεται, μιας και χρησιμοποιω το skype συχνα, εκανα αναφορα και ζητησα το προβλημα σου να μεταφερθει σε νεο θεμα. No offence παντα.Το @gmail.gr το χρησιμοποιεί κανένας; αν το δημιουργήσεις , κανεις την επιβεβαιώσει και μετα το αλλάξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2017 (επεξεργασμένο) Δεν γινετια να κανεις email σε @gmail.gr, δεν σου δινει τη δυνατοτητα η google. Μονο @gmail.com. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2017 από jim_p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2017 Να κλειδωθει παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2017 Ψιλο offtopic, αλλα μιας και δεν βλεπω καμια προοδο απο την πλευρα της ms και αφου ολες οι προσπαθειες ανακτησης σκαλωνουν στην ιδια αναπηρια, ξεκινησα να μετακινω τα πραγματα μου στην google. Ξερει κανεις πως θα μεταφερω τα λιγοστα gb μου απο το onedrive στο gdrive απευθειας, δηλαδη χωρις κατεβασμα και ξανανεβασμα, και χωρις τη χρηση καποιας τριτης υπηρεσιας? Το να τα κατεβασω θα μου παρει 1 ωα το πολυ, αλλα το να τα ξανανεβασω θα μου παρει 7+, γιαυτο θελω να το αποφυγω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2017 Μια βοηθεια γιατι τα πιθηκια της ms με εχουν φερει στο αμην. Οι εικονες ειναι απο το λογαριασμο μου που ειναι σε @outlook.com, με τον οποιο παει σετ ενα skype account θες δεν θες. Τον αλλο, τον παλιο, τον εχω ξεγραψει πλεον, οι χιμπατζιδες της ms δεν μπορουν να τον επαναφερουν με καποιο τροπο, οποτε θα περιμενω απλα να διαγραφει αυτοματα λογω αδρανειας. Στην 1η εικονα, που ειναι απο τη σελιδα του ms account μου, φαινονται 2 φιλοι μου που κανανε το λαθος να με προσθεσουν στο skype τους με τον ms λογαριασμο μου και οχι με τον σκετο. Πως θα τους διαγραψω? Που στην ευχη εχουν κρυψει οι αυστραλοπιθηκοι της ms την δυνατοτητα για διαγραφη? Στην 2η εικονα, που ειναι απο το web.skype.com οπου ειμαι logged in με το λογαριασμο της ms, δεν φαινεται πλεον καμια επαφη. Πριν 5 λεπτα υπηρχαν ~15 επαφες, αναμεσα τους και ο Μιχαλης και ο Σπυρος που φαινονται στην αλλη εικονα, και τις διεγραψα ολες. Ολες οι υπολοιπες επαφες που υπηρχαν ηταν απο ατομα τα οποια εχουν λογιαριασμο στην ms, πχ @hotmail.com, και καποια στιγμη στο παρελθον εστειλα ή ελαβα email απο αυτους, οποτε οι ουρακοταγκοι της ms θεωρησαν λογικο να τους θελω στην λιστα των επαφων του skype... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα